Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gość07

Potrzebuję faceta z...

Polecane posty

Gość gość
"dawać maile" ty pierwsza:) poza tym nie jestem pewien czy chce zadawać sie z kimś kto jest na stopie towarzyskiej z korporacyjnymi cwelami

sluchaj, a czemu ty sobie po prostu kogos nie wyrwiesz w realu? :P badz otwarta na nowe znajomosc, nie musi byc wszystko super hiper, taj sobie na wstrzymanie i nam (facetom) szanse zeby cie troche rozkochac... :P

Gość gość
piwne...piwne...piwne. nie pamiętam:(

Gość gość
Desperacja...

a to nie jesr supermarket k***a, nie zauwazylas? :P myslisz ze jak bedziesz sie zachowywac w stylu - chce niebieskookich, zglaszac sie - to cos osiagniesz... ?:P

Chcę też zobaczyć tych, którzy się tu tak wychwalają swoją urodą i umiejętnościami. Zobaczyć ich w rzeczywistości.

Gość gość
Żeby wyrwać w realu trzeba być fajną laska, a przynajmniej ładną. Nie posadzam autorki ani o jedno ani o drugie :-D

Gość gość
wiedziałaś, że po mailu mozna z grubsza dojśc skad bazgrolisz? kiltman@interia.eu

czas kiedy ja wyrywalem minal... od conajmniej pol roku tego nie robie bo zrozumialem, ze nie musze miec wszystkich lasek swiata, tylko te na ktorych mi zalezy... :P

Gość gość
Nawet zbereznik ja zlal, princesse od siedmiu boleści

Gość gość
jak chcesz to ci moge zmierzyc pare rzeczy:) będzie wygodniej:)

Gość gość
jakby co to podałem maila. również intersuje mnie spotkanie...jakby co. za dobe likwiduje ten adres wiec jeżeli chodziło ci tylko o to zeby sie nozyce odezwały to pisać nie musisz nie ma jak ambitne wyzwania:)

Gość gość
chyba nawet juz to zrobie bo cos mi tu smierdzi

Gość gość
to idź bo mi działasz na nerwy. nawet ci dam drobne żebyś nie musiał narażać sie na publiczne pinowanie karty

Gość
zbereznik wczoraj :******** Kuszetka wczoraj ej bo oczy wydrapie. :P:D z dala od mojego Dyzia :***

Gość gość
zglaszam sie :)

Gość gość
ok sprawdź okolice poczty widziano tam podejrzanego osobnika z nozycami w plecach;)

Gość gość
podejrzewamy, ze w trakcie lizania znaczka podejrzany go połknął i zakrztusiwszy się wybiegł bez płacenia a co gorsza zaadresowania listu co rozłościło długolrtnią pracownice poczty znaną z przywiązania do regulaminu i starajacą sie o posadę kierowniczki okienka

Gość gość
eoeoeoeoeoeo...tam ram tam tam.

Gość gość
szacowana wartosć majatku publicznego to: znaczek 50 gr nozyczki z plastykoom remkojeściom inkrustowanoą w gałebia pocztowego 30 zł. spiesz sie społeczeństwo na ciebie jak zwykle liczy borewicz:|

Gość gość
okazuje zie, że podejrzany jest znany organom scigania i mamy go w kartotece. dopuścił sie już podobnych zbrodni w tym dewastacji chronionych gatunków w poblizu nieczynnego szaletu miejskiego, kradzieży czynnika chłodzącego ze sztucznego zbiornika wodnego oraz szpiegostwa gospodarczego na facebooku

Gość
good girl gone bad wczoraj edit... jednak się nie wtrącam.:) nie jest mój i chyba nigdy nie był.:) myślę że spokojnie możesz się spotkać-na pewno będzie zainteresowany tak bezpośrednią kobietą. ;)