Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kubek niekapek Avent z pingwinkiem

Polecane posty

Gość gość

Dziewczyny, proszę o szczere opinie na temat tego kubka. Chcę kupić synkowi, ale muszę się upewnić, czy warto. Poprzedni nasz niekapek z Lovi to wielki niewypał i nie chcę się znowu naciąć a mój faworyt niestety nie jest już produkowany i znajduję jedynie resztki w różowym kolorze:/ liczę na waszą pomoc. Z góry dziękuję :)

Gość gość
Podnosze bo tez chciałam kupic ale mialam obawy

Gość gość
Dla mnie niewypal. Jest od 6-go miesiaca, corce dalismy, gdy miala 10. Mocno z niego leci, gdy sie pije i corka krztusila sie przy kazdym piciu. Zmienilismy na niekapek ze slomka z aventu i od razu inaczej

Gość malinoowka
Moj synek ma ten niekapek (wersja 340ml) i corka szwagierki (wersja 260ml). Obydwoje dostali go jak mieli 13-14mcy. Moje i szwagierki opinie sa zbiezne. Plusy: pije sie z niego fajnie, nigdy nikt sie nie zakrztusil jak napisal ktos powyzej (moze ktos zle wlozyl gumke w srodku??), bardzo latwo sie czysci Minusy: w sumie jest tylko jeden- kubek przecieka. Jak np zdarzylo mi sie zapomniec tej plastikowej nakladki na gore i wrzucilam niekapek do plecaka, to pozniej niestety plecak byl w srodku mokry. Szwagierka tez skarzyla sie na to (jej corka ma dwa pingwiny- do mleka i reszty) Ogolnie dalabym mu chyba 4+ (w skali do 5). Jesli chcesz go kupic, to patrz na promocje, bo mozesz przeplacic sporo!! Pozdrawiam

Gość malinoowka
dodam jeszcze ze pisalam o tych z twardym dziobkiem.

Gość gość
No właśnie ja na początek wolałabym z miękkim. Sprawdzałam ceny i chyba najtaniej wyjdzie, jak zamówię z Allegro

Gość gość
Moja córka długo uczyła się z niego pić,duże łyki lecą, załapała po 2 miesiącach ale kubek nie wytrzymał próby czasu i przecieka..teraz kupiliśmy zwykły z dinozaurem za 10zł strasznie go lubi.pije bez problemu

Gość gość
U nas córka nie chce z niego pić. Ustnik ok ale butelka przecieka i ciągle jest mokra. Zareklamowałam go dzień po zakupie

Gość gość
Poczytaj w necie, prawie same negatywne opinie.tenkubek to naprawde niewypal