Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćsmutny

Świadomość że zawsze będziesz sam..

Polecane posty

Gość gośćsmutny

Świadomość że zawsze będziesz sam..

Gość Taki_jeden_964
Świadomość to sobie możesz mieć. Człowiek jest za głupi i ma za mały móżdzek. Może sobie roić głupoty w główce. Ja sobie też tak roiłem. Nigdy bym nie pomyślał wcześniej, że kiedyś będę z kimś, a jednak.

Gość gość
... nie daje mi spać.

Gość Taki_jeden_964
Jak pisalem też tak miałem, też nie mogłem spać, przez to popadlem prawie w alkoholizm bo zacząlem pić. Teraz od 2 lat zero alko. :)

Gość gośćsmutny
Od zawsze sam..od pieprzonych 26l.. Najpierw dzieciństwo w traumie wyzwisk ojca.. Masz 10 lat i widzisz kłótnie rodziców, krzyczaca matkę,że ma dość i się powiesi,mile słowa ze jest się k***a i ma się w********ac z domu bo cię zabije..a potem pójście rano do szkoły i udawanie ze wszystko jest ok. Trauma brzydoty.. Od dziecka byłem tym brzydkim tym gorszym.. Myślałem.ze coś.się.zmieni,że w życiu dorosłych uroda jest mniej ważna.. Błąd.. Dla kobiet to jak wygląda facet to.priorytet. Tez wierzyłem w te bajki ze przecież wygląd się.nie liczy.. Zwykła hipokryzja. Nigdy nie szukałem pięknej osoby,mam.wręcz obawy przed takimi ludźmi.. To od nich usłyszałem te wszystkie podle niesprawiedliwe komentarze po których masz ochotę zapaść się pod ziemię.. Problem w. Tym ze te mniej atrakcyjne fizycznie qle wartościowe kobiety również gardza brzydkim facetem.. Miałem.pecha.. Marząc całe.życie o miłości nigdy jej.nie.zaznam.. Nie.mam.oporów przed zakończeniem.tej farsy zwanej życiem wiec nie.żyje myślą-boże zawsze będę sam..nie zawsze..juz.niedługo.. Chce tylko.napisać o.swym.bólu .o.tym,że choć jesteś wartościowym, porządnym chłopakiem,nie.masz szans na.uczucie mając brzydka.twarz.. Przystojniak nawet zdradzając ukochaną nie straci jej-przecież go tak kocham może się wyszumi i będzie mi wierny.. Chłopak który byłby przy niej.na.dobre i złe, słyszy ze lepszy niewierne ciacho niż potwór na własność.

Gość Taki_jeden_964
Myślisz, że miałem piękne dzieciństwo ? Myślisz, że jestem modelem ? Mam ryj taki, że zdjęcia bym nie wrzucił tutaj. A mam super laskę. Kiedyś kumpel mnie zobaczył z nią to nawet cześć nie powiedział tylko zrobił taką minę jakby się zesrał w gacie. Byłem sam 33 lata i pewnie nikt by się nie spodziewał. Też możesz taką mieć. Skąd masz pewność że ci się nie trafi ?

Gość gość
Zawsze możesz zapoznać jakąś fajną brzydulę i żyć sobie razem długo i szczęśliwie:-) , ale nie lepiej lamentować na forum: o jaki ja jestem biedny i nieszczęśliwy.

Gość gość
coś pie/prz/ysz brzydcy też zdradzają. wierność jest trudną sztuką życia. wiele osób ma z tym kłopot. nie ważne, czy brzydki czy ładny. kobiety to samo. świat schodzi na psy, gdzie żadne wartości nie są ważniejsze od zaspakajania swoich potrzeb, w tym fizycznych i pogoni za mamoną. gdzie tu jeszcze miejsce na uczucie? w dobie seks układów?

Gość gość
Ile jest bólu w tym, co piszesz :( Przykre, ale mnóstwo z nas miało okropne dzieciństwo, po prostu trzeba sie z tym pogodzić i iść przed siebie, być takim człowiekiem, jakim się zawsze chciało być. Widzisz ludzie postrzegają nas takimi, jakimi się sami widzimy. Fakt, w dzisiejszych czasach ciężko spotkać kogoś, kto dostrzega w drugim człowieku, coś więcej, niż tylko jego urodę i pieniądze.

Gość Taki_jeden_964
Samo znalezienie to jeszcze nic. Myślicie że już "szlus" ? potem dopiero się zaczyna, wychodzą słabości, musisz się cały czas starać, czasem ta osoba cię denerwuje, związek to nie zabawa, przyjmujesz na siebie czyjeś problemy. Czasem mam wrażenie, że jak bylem sam miałem mniej zmartwień.

Gość gość
Masz strasznie zaniżoną samoocenę i ona jest źródłem Twoich kłopotów. Jakoś tak się dzieje, że ludzie są w związkach, choć nie grzeszą ani wyglądem, ani intelektem, ani charakterem, ani majątkiem. Myślę, że to po prostu kwestia szczęścia, odwagi, braku kompleksów. 26 lat to tak naprawdę początek dorosłego życia, do 40 w ogóle nie masz się czym przejmować.

Gość gość
no to będziesz,znajdz sobie zajęcie,cel w życiu,samotność też może być fajna

Gość gośćsmutny
Znalazłem.super laske i.co nie masz obaw ze każdy inny facet bardziej podoba się jej niż ty?ze cie zostawi?Zdrada? Ja już nie szukam celów mam głęboka depresję każdy dzień to dlq mnie koszmar Codziennie modlę się by rano juz się.nie obudzić

Gość gość
nie ma takich obaw bo jak ma lepszego niech s*******a,naprawdę potrolluj lepiej na forum niż zamartwiaj się samotnością

Gość gość
Smutny, a nie myślałeś o terapii? Można iść na NFZ.

Gość gość
przecież ty zatrujesz jakiejkolwiek kobiecie życie,naprawdę lepiej zostań trollem

Gość gośćsmutny
Na wizytę u psychiatry czeka się miesiącami..nie mam środków by leczyć się prywatnie.. Kiedys..bylem wesołym człowiekiem uwielbialem rozsmieszac innych..dziś wręcz boje się ludzi mam wrażenie ze wszyscy patrzą na mnie z pogardą wyśmiewaja..do tego dochodzą demony przeszłości.. Bylem molestowany..gdyby nie silne leki uspokajające.. Nie wiem jak bym żył..może w innym życiu brzydale mają inne ciało..i ktoś ich pokocha

Gość gość
Tak, czeka się miesiącami, ale to już krok do przodu. Naprawdę warto o siebie zawalczyć.

Gość gość
masz problemy poważne ze sobą i koniecznie chcesz je przenieść na inną osobę

Gość gość
i jeszcze może równie nieszczęśliwych dzieci naprodukować,to będziesz sam i zajmij się czymś

Gość gość
masz problemy ze sobą i musisz obsrać nimi kogoś jeszcze