Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

GośćM

Zypytac go bezposrednio czy chce sie ze mna kochac?

Polecane posty

Mamy wiele wspolnych chwil ze soba i wspomnien,rozmow. Uwiodl mnie soba. Nigdy o nikim nie fantazjowalam tak jak o Nim chociaz w zyciu rozne ciacha wieksza sa zapewne do fantazjowania. No mozgiem mnie uwiodl a wyglad mi bardzo odpowiadal.:)

On mnie nie chcial i nie traktowal nigdy przedmiotowo. Na nic nie naciskal. Moze wlasnie to tez poniekad tak bardzo dziala na kobiety jak afrodyzjak. Szanowal mnie bardzo. Zreszta z jego ust slyszalam najpiekniejszy tekst w zyciu jaki uslyszalam od mezczyzny i nie byl to tekst po to by sie przypodobac, a byl z serca i wlasciwie to mu sie wyrwal samoistnie. I to bylo na prawde piekne.

Gość goscOla
Mózg i wygląd no to ładnie. Odsprzedaj mi go !

Gość goscOla
Wygadany i atrakcyjny idealne połączenie. Jak on wygląda, ile ma lat ?!

Gość goscOla
Jesteś z nim ?

Gość gość
Popcorn się skończył. . Ooo jakoś ziewającooo. .. czas na podusie, misiaczki. Mega hit "obejrzany" :) karaluchy pod poduchy. ♡

Nie nie jestem z nim wlasnie... Ale sni mi sie no i fantazjuje o Nim i wspominam czy chce czy nie chce. Wygadany? Nie nazwalabym tak tego. Po prostu byl soba,nie sprawia wrazenia wygadanego samca alfa.

Gość goscOla
Proszę zdradź jaki to tekst ? Chociaż kawałek. Ja zawsze słyszę same normalne oklepane komplementy.

To nie byl sam tekst ale cala sytuacja plus te slowa ktore mu sie wyrwaly. Tego nie da sie opisac, trzeba przy tym byc zeby odczuc to.

Wysoki srednio zbudowany, normalnie ale troche ponadprzecietnie.:) no ii brunet.:)

Gość goscOla
Zazdroszczę ci. Ja nigdy nic wielkiego nie odczułam ze strony mężczyzny.

Gość goscOla
Niezłe ciacho. Pewnie czułaś sie przy nim dość bezpiecznie spacerując ulica. Oddaj mi go !

Ja sie spotkalam z roznymi niuansami ze str mezczyzn ale czesto to byly takie podrywy jakies, przedmiotowe traktowanie a czasami obrazanie, dopiero teraz cos wyjatkowego mnie spotkalo i namieszalo mi w glowie, ale i tak musze jakos sie z tego wykrecic, bo zwariuje. Mam nadzieje ze kogos odpowiedniego poznam niedlugo, bo ta szanse zmarnowalam. Zreszta poprzednia tez, bo trafil mi sie porzadny mezczyzna aale to byla glupia sytuacja i nie chcialam w to wchodzic bo by sie namieszalo za duzo...

Gość goscOla
Jak chcesz się z tego wykręcić to ja ci pomogę ! Oddaj mi go a w święta albo na sylwestra znajdziesz napewno lepszy model. Zostaw go i oddaj mi go proszę. Mam już dość chłopaczków, którzy nie wiedzą jak obchodzić się z kobietą.

Poznam niedlugo podobno kogos fajnego:) moze mi sie odkreci. Nie oddam Go bo bym chyba oc\ipiala z zazdrosci:D

Gość goscOla
Jak już byłaś u wróżki to wiesz, że z nim nie będziesz to śmiało możesz mi go oddać albo odsprzedać !!

:D jesli on ma inna to nie chce ich nigdy zobaczyc w swoim poblizu. Ja gotowalam sie z zazdrosci o jego kolezanke.

Gość goscOla
Chyba nic złego nie zrobiłaś tej jego koleżance ?! Ładna chociaż była ?

:D co mialabym jej zrobic. To byla tylko jego kolezanka. Nie wiem nawet ale chyba nie byla brzydka.i tak nie mialam prawa byc zazdrosna. Jemu tez nie w smak byli moi koledzy. Wiem o tym. A ja mialam ich akurat sporo.

Gość goscOla
A jak nie poznasz tego nowego fajnego to co zrobisz z tym NASZYM Fenomenem ?! I jak jeszcze on jest z jakąś ????

Gość goscOla
Ja jeszcze nie poznałam mężczyzny, który by znał instrukcję obsługi kobiety. Jak nie zamierzasz zrobić NIC to mi oddawaj. Proszę !!!!

Gość goscOla
Chciałaś czyli teraz już nie chcesz to po co ci on ??? Oddaj !!!!

Ej, bo zaraz sobie zaczne wkrecac ze on mnientak zmanipulowal i zrobil pranie mozgu:P cos czuje ze tej nocy bd mi sie snily popieprzone p*****ly:D

Gość goscOla
Ja siłą go niebędę brać tylko go delikatnie podejdę. A tobie podziękuję za pomoc !!!!

Gość goscOla
Popieszone sny czyli cos sie tam będzie działo ?!!!!

Gość goscOla
Proszę. Oddaj go. Szkoda aby taki okaz się zmarnował. Proszę powiedz coś o nim jesze bo bardzo się wkręciłam !!!!!!!!!