Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

GośćM

Zypytac go bezposrednio czy chce sie ze mna kochac?

Polecane posty

No na pewno jak dzis o takich rzeczach myslalam to czuje ze moze sie tam dziac i glowa mnie az rozbolala

Gość goscOla
A wcześniejsze sny były dość ciekawe czy raczej nudne ??????

Gość goscOla
Jeśli już jesteś widocznie tą suczką ogrodnika to zdradź chociaż dlaczego go nie chcesz ? Albo może ten nasz Samiec Alfa nie chce z tobą byc skoro ma może inna jeśli o tym naponialas ?

Najlepsze jest to ze On sobie zyje w blogiej nieswiadomosci co tam w moim lebku sie dzieje.

Wlasciwie to On jest-nie jest Samcem Alfa. Bynajmniej nie jest typowym samcem alfa, jest jak juz to wyjatkowym.

Nie wiem czy ma inna. Ostatnio mimsie snilo ze ma inna i ze sobie uklada zycie.

Gość goscOla
A co takiego się dzieje jeśli mogę zapytać bo nieukrywam ze bardzo mnie zaciekawiłaś. Ja ci zazdroszczę. Czemu ja zawszę muszę trafiać na jakiś dupków. Już czasami naprawdę mam dość tego.

Gość goscOla
Oj pominelam co się dzieje w twojej głowie

Ja trafialam na dupkow samych zawsze tylko ostatnio los sie usmiechnal do mnie i co ? I tak to schrzanilam.

Gość goscOla
Ja jesze nie dostałam szansy od losu. Zaczynam powoli myśleć ze juz nie spotkam takiego jakiego ty masz i nie chcesz oddać. No i przyro mi teraz.

Ide spac . dobranoc. Jutro bd wstawala do gory dupa. Juz to wiem. Jutro na pewno sprawdzi sie tekst : nie mow do mnie z rana.

Gość goscOla
Do ciebie ma przynajmniej mówić ktoś coś z rana a ja ciągle nieszczęśliwe regularnie samotna.

Ja z nim nie jestem. Na prawde ciesze sie ze go poznalam bo dzieki niemu wiem ze cos we mnie jest z uczuciowosci, przed nim sie otworzylam bardziej niz przed jakimkolwiek innym mezczyzna. Ale nie jestesmy razem. On jest honorowy, ja sie wycofalam, boje sie tego naprawiac bo boje sie ze ma juz inna albo mnie odrzuci dlatego ze nie chce juz w to wchodzic kiedy ja schrzanilam ostatnio. :( wiec chyba pomprostu chce poznac kogos i moze trafie na kogos odpowiedniego ale to juz nie bd on. Dobranoc. A ty znajdziesz w swoim czasie kogos. Szukaj ja tez szukam.

Gość goscOla
Ja już powatpiewam ze znajdę. A swoją droga skąd wiesz co on czuje co myśli może to tylko ta nasza wyobraźnia tak działa. Oddaj mi go bo nie zasnę !!!!!!!!

Gość goscOla
Odsprzedaj mi go. Stac mnie. Ja już wolę kupić miłość jak ciagle na nią czekać. Teraz jest mi naprawdę smutno i bezsennie.

Gość goscOla
No i nie moge teraz zasnąć.

Gość goscOla
Szukałaś znalazłaś ale go już nie chcesz. Proszę pomóż. Chociaż daj jakieś wskazówki bo ja już sama nie wiem co mam robić. Już nic nie pomaga. Mam już dość. No nie znowu sie rozkleilam. Nie zasne chyba.

Gość goscOla
Chyba muszę jakoś zasnąć mam nadzieje ze jutro może cos mi doradzisz albo cokolwiek. Dobranoc. Fajnie masz ale ci zazdroszczę.

Gość goscOla
Jak ja mam teraz zasnąć. Bardzo jestem teraz smutna. Chyba jakoś może zasnę. Do jutra.

Gość gość
nie mozesz wytrzymac.?

Gość goscOla
Czesc moja mila. To jak. Moge prosic cie kochana o jakies drobne wskazuweczki. Albo moze odsprzedasz tego twojego Samca Alfa? :-P Prosze odpowiedz wciaz smutno mi po wczorajszym. Boli mnie serduszko. Przykro mi. :(

Gość gość
bez seksu

Gość goscOla
A jeszcze jedno mila jak tam twoje sny...? :-D Ja mialam ciezka noc :( chyba nawet ale juz nie pamietam chyba mi sie cos snilo

Mialam straszny sen ale nawet nie chce go opisywac, bo jak sie kapalam to sobie o nim niedawno wlasnie przypomnialam. Jakie chcesz wskazowki? Ja jestem chyba ostatnia osoba do dawania rad w sprawach sercowych na prawde:) przez swoja psychike zawsze wszystko psuje:) najczesciej wlasnie to jest moja wina, ale ja tego nie robie zlosliwie.

Gość goscOla
Smutno bo chyba dalas mi nadzieje ze moge moze jeszcze chyba kogos spotac. Czasami mam juz dosc samej siebie i tych nieudolnych poszukiwan. :( Mam dosc tez mojej rodziny, znow swieta i znow te same pytania dlaczego to ja jestem sama. Oni nie wiedza jak dzisiaj tak bardzo trudno o normalnego ucziwego kochajacego mezczyzne. Zazdroszcze ci :( Wsazowki a niewiem juz chyba juz chyba prawie wszedzie szukalam i zawsze ten sam model jakis d**ek ktory nie wie co to znaczy szacunek do kobiety :(