Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wedlug badan kobiety najbardziej zaluja utraty dziewictwa z niewlasciwym facetem

Polecane posty

Gość gość

A potem jednorazowych przygod. Dlaczego a no dlatego ze wiedza ze po stracie dziewictwa ich wartosc drastycznie spada bo faceci wola dziewice i wola kobiete z jak najmniejszym przebiegiem. Taka prawda -taka ewolucja! :)

Gość gość
z jak najmniejszym przebiegiem buhaha dobre

Gość gość
dlatego podchodze do tego z duzym rozsadkiem:)byle komu to lepiej wcale

Gość gość
podaj link do tych badań, ale rzetelne naukowe źródło plos one, researchgate itp o ile wiesz co to jest prowokatorze

Gość gość
Wpisz sobie w wyszukiwarce i poszukaj. Mi zawsze kazda mowila ze "mloda i glupia bylam" :) ale i tak tego nie kupuje ;)

Gość gość
Za puszczalstwo placi sie samotnoscia :P

Gość Princessinthesky
To jakas bzdura. Jakie to ma znaczenie w zyciu z kim sie stracilo dziewictwo. Wiadomo ze wiekszosc traci dziewictwo w wieku 16-19 lat, a moze 1% zostaje na cale zycie z partnerem ze szkoly sredniej.

Gość gość
sąsiadka mojej siostry w wieku 32 lat pierwszy raz miała ze swoim obecnym mężem 50 latkiem, mają teraz chłopca i sobie żyją spokojnie pod miastem. dziewictwo to zapomniana cnota i jej zanik to przyczyna/objaw upadku cywilizacji

Gość gość
7:24 to zadna bzdura lewaku :)

Gość princessinthesky
Ja powiem tak, mam 30 lat i nie ma żadnego wpływu na moje życie z kim spałam 13 lat temu. Cieszę się że miałam pozytywne pierwsze doświadczenia i tyle. Ale nie ma to wielkiego znaczenia. Faceta się też nie wypytuje o takie rzeczy, bo co mam się 35 latka pytać o to co było jak miał kilkanaście lat? Co to ma za znaczenie.