Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćgfrgfg

problem z kilogramami po ciąży

Polecane posty

Gość gośćgfrgfg

Doradzcie prosze bo nie potrafie schudnąc . Ograniczam jedzenie , ale lubie podjadac i chyba to mnie gubi .Może jakies tabletki na podjadanie , hamujace apetyt . Minęło pól roku , nie karmie piersia a schudłam 2, 5 kg a gdzie 15 ?

Gość gość
Weż sobie za wzór spodnie z przed ciąży i odchudzaj się do nich ja tak robiłam.

Gość gość
Nie ma żadnych tabletek. Potrzebna jest konsekwencja i silna wola. Jeżeli gubi cie podjadanie, to przygotuj sobie pokrojone w słupki warzywa i je podjadaj. Oprócz tego rozsądna dieta i ruch.

Gość gość
Bierzesz dużą reklamówkę, pakujesz do niej WSZYSTKO co masz w szafkach: wafelki, czekolady, lizaki, cukierki, żelki, pianki, czipsy, rurki z kremem, pierniczki i inne takie. Wsiadasz w samochód, wieziesz to do domu dziecka, mówisz "wesołych świąt". Wracając do domu, jedziesz na rynek, kupujesz marchewkę, pietruszkę, buraczki, seler, ew wstąp do biedronki po jogurt naturalny i zioła. W domu to rozpakowujesz, jeśli jesteś leniem - obierasz i wsadzasz surowiznę do miseczki, jeśli masz więcej ambicji - obierasz, marynujesz kropelką oliwy z dużą ilością ziół (jakich tylko lubisz), wsadzasz do piekarnika na pół h na 200 stopni, wyjmujesz, studzisz. W międzyczasie robisz sobie ziołowy dip z jogurtu i ziół. Jesz. I tak codziennie. Prościej oczywiście byłoby jeść regularnie, często, ale mniej, bo podjadanie to nic innego jak zaspokajanie głodu. Jesteś głodna --> podjadasz. Nie będziesz głodna ---> nie będziesz podjadać. Chwilę to zajmie, bo zapewne masz rozciągnięty żołądek od wiecznego zagryzania, ale brzuch nie bawełna, rozciągnął się, to i się z powrotem ściągnie.

Gość gość
13:10 :D :D :D :D No ale tak faktycznie jest .. :)

Gość gośćania
kobieto ruch ****** jeszcze raz ruch badz aktywna cwicz spaceruj plywaj biegaj jezdzij na deskorolce czy rowerze co kolwiek samo z siebie nic nie zniknie a tabletki zamierzasz brac do konca zycia?bo jak odstawisz to dalej bedziesz chciala jesc-to nie jest zadna metoda tylko trwala zmiana nawyków zywieniowych i wysilek fizyczny mogą gwarantowac sukces

Gość gość
Ja mam podobny problem, nieograniczona chęć na podjadanie, zwłaszcza smakołyków. Na prezent pod choinkę zażyczyłam sobie od męża catering dietetyczny i od nowego roku ruszam z pudełkami od www. maczfit.pl - mam nadzieję, że będą efekty :)

Gość gość
ja schudłam dzięki cateringowi dietetycznemu, zamówiłam sobie taki w firmie salmix.pl, polecam bo naprawdę działa. Masz odpowiednią ilość kalorii dostosowaną do Twoich potrzeb nie gotujesz sama więc też nie podjadasz a kilogramy lecą w dół:)

Gość gość
Fuj, nie wzięłabym żadnego kateringu. Skąd mam mieć pewność, że ktoś, kto robił mi sałatkę nie dłubał w nosie chwilę wcześniej. Wolę już sama zrobić cokolwiek.