Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy włosy powinno się farbować przed czy po zabiegu keratynowym

Polecane posty

Gość gość

Chciałam sobie wyprostować włosy keratyną. Ale nie wiem, czy mam farbować przed czy po prostowaniu??

Gość gość
wydaje mi się ze po. najlepiej zapytaj fryzjera.

Gość gość
Włosy powinno się farbować przed zabiegiem keratynowym ponieważ ten zabieg podtrzymuje kolor dzięki czemu włosy dłużej są lśniące i wydają się bardziej żywe. Próbowałaś kosmetyków Amazon Keratine? Są świetne (mają keratynę jabłkową, czekoladową, winogronową - o różnej mocy). Wyjątkiem od powyższej reguły jest jabłkowy zabieg keratynowy. Zabieg ten może zmienić kolor farbowanych włosów. W takim przypadku, farbowanie należy wykonać po zabiegu keratynowym.

Gość gość
A ja nie znałam tych zabiegów keratynowych Amazon Keratin. A gdzie można sobie coś takiego zrobić? Są w Warszawie?

Gość gość
Tak, są w Warszawie. Takie zabiegi można zrobić w salonie ,,Beauty Club'' na ul. Pokornej 2 w Wawie.

Gość gość
Mialam robioną keratyne 2 razy. Farbowanie mozna wykonywac 2 tyg przed jak i po zabiegu. Jednak radzilabym wykonać 2 tygodnie po, gdyz keratyna rozjaśnia włosy.

Gość gość
A jak długo włosy są proste po zabiegach Amazon Keratin? Bo wczesniej robiłam w różnych salonach i w sumie włosy zaczynały się kręcić już po 2 miesiącach. :-(