Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zauwazyliscie ze czesto atrakcyjnym dziewczynom nie ukada sie w zyciu uczuciowy

Polecane posty

Gość gość

zle wybory w nastoletnim wieku,nieodpowiedni faceci,uroda jest pomocnikiem ale napewno nie wyznacznikiem szczegolnie w zyciu uczuciowym

Gość gość
eee tam , ukada się ukada :-P

Gość gość
mam wielkie powodzenie u facetów i nie powiedziałabym ze mi się zycie uczuciowe nie układa:):)mogę wybierać, zmieniać wiec czego chcieć wiecej

Gość gość
lecą na badboy-ow a potem płaczą, że nie są szanowane. Widziały gały co brały

Gość gość
Wejdźcie na kafeteria forum na temat cud gospodarczy Korei południowej

Gość gość
nie układa im się bo w znacznej większości są k*****ami:D

Gość gość
powiem Ci dlaczego, uroda ulatwia im zycie a trudy zycia sa nauką wiec sa tepe i nie potrafia rozroznic fajnych facetow od tych uujowych poza tym ich uroda jest wabikiem dla facetow typu "p*****aj fajna doope i szukaj innej"

Gość gość
taktak? a oni nie chca tylko sexu? mysle ze to takie plytkie,prymitywne a o prawdziwe szczere uczucie ciezko

Gość gość
Tak było w moim przypadku. Ja dość ładna nastoladka i 5 lat starszy - dotalne zakochanie i milosc. A teraz mi sie z nim nie układa.

Gość gość
atrakcyjne dziewczyny znają swoja wartość i nie pozwalają na podporządkowanie się egoistom związek to równouprawnienie, partnerstwo a jak się jakiemuś cymbałowi marzyło o służbie,to go pogoniła

Gość gość
dlaczego bo wymagają modeli

Gość gość
Jak są atrakcyjne to mają prawo wymagać atrakcyjnego partnera. Co w tym dziwnego?

Gość gość
ale im atrakcyjniejszy tym większa szansa, że *****cz i będzie się bawił dziewczyną

Gość gość
mniej atrakcyjni też się potrafią bawić dziewczynami, mają kompleksy i chcą sobie odbić wcześniejsze niepowodzenia.

Gość gość
gość dziś Rzadko spotykane przystojniaki to mają w głowie zaliczanie naiwnych panienek ale kobiety dalej tego nie rozumieją i dalej wybieraja przystojniaków

Gość gość
Nic takiego nie zauważyłem. Atrakcyjne osoby zawsze mają lepiej w życiu i to w każdej dziedzinie.

Gość gość
W życiu uczcuciowym mają gorzej, bo faceci bardziej wolą takie przelecieć. Dlatego często mają powodzenie, ale za to życie uczuciowe kuleje

Gość gość
ale bzdura, ja jestem atrakcyjna i juz zajeta i szczesliwa kilka lat! milosc jest super

Gość gość
Kobiety, które twierdzą, że są atrakcyjne są zazwyczaj brzydkie, a zwłaszcza na kafeterii, bo tutaj atrakcji raczej nie ma. Jedna tutaj pisała, ze jest atrakcyjna i wkleiła zdjęcie i poniżej przeciętnej, i jeszcze twierdziła, że jest atrakcyjna i ma powodzenie. A ty od atrakcji wierz, że miłość nie istnieje, w tzw związkach, jedynie do ludzi, tzw miłość bezinteresowna.

Gość gość
ty wyzej jestes chyba nawiedzony

Gość gość
Pięknym ludziom łatwiej wierzyć w miłość, mając powodzenie, czują, że to miłość do ich osoby. Niech tylko zbrzydną, lub zachorują, to zobaczą tą miłość, hehe :D

Gość gość
lekarz juz na ciebie czeka

Gość gość
22.43nniestety ma racje

Gość gość
kto uwaza ze milosci nie ma ten chyba ma za soba jakas traume i powinien udac sie do lekarza

Gość gość
Miłość istnieje, ale jest ona trochę inna niż ludzie myślą. Miłość to poświęcenie, cierpienie, bezinteresowność. Związki to czyste interesiki. Szkoda mi was, że jesteście tak głupi i naiwni. Możecie mnie posyłać do lekarza, mnie to bawi. Napiszcie jeszcze, jakim nieszczęśliwym człowiekiem jestem, że mam za sobą molestowania seksualne, nadużycia, patologie w rodzinie. Niewielu wie, że miłość to bardzo rzadkie zjawisko w dzisiejszym świecie.

Gość gość
no a jednak mnie sie udalo, wiec nie pisz bzdur bo jeszcze ludzie gotowi sobie przybrac do glowy te twoje pesymistyczne nastawienie

Gość gość
tak to prawda, zauważyłam, że ładne, ale przeciętne mają dużo szczęścia, jeden facet na całe życie, a te super ładne coraz to nowy, nie wiem z czego to wynika, czy zdradzają czy szukają coraz lepszych.

Gość gość
Co ci się niby udało ? Niech ludzie znają jaka jest bolesna prawda. Ja tylko piszę o prawdziwej rzeczywistości. Niech ludzie jeszcze sobie zapamiętają, ze stan zakochania trwa do dwóch, czterech lat.