Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosciowax

Pakiety medyczne dla pracowników?

Polecane posty

Gość gosciowax

Czy warto mieć taki pakiet medyczny? Znalazłam ciekawą stonkę o takich pakietach. Zresztą zobaczcie sami http://www.pakietymedyczne.info.pl/dla-firm/ Czy ktoś ma pakiet z tej firmy i czy rzeczywiście do lekarzy specjalistów nie trzeba czekać dłużej niż kilka dni? I czy naprawdę do wizyty u lekarza specjalisty nie trzeba dodatkowo dopłacać???

Gość gość
Niektóre firmy mają takie pakiety dla pracowników. Niestety nie każde.

Gość naniuszka
moja fimra na szczeście należy do te grupy, która oferuje swoim pracownikom pakiety medyczne, mam wykupione w lux medzie i nawet całą rodzinę objęłam pakietami w tej placówce medycznej.

Gość Monia185
Zdecydowanie polecam firmowe pakiety medyczne zdrowiewfirmie.pl. Są ekspertami w dziedzinie wdrażania pakietów medycznych dla pracowników oraz właścicieli firm. Dostarczają klientom rozwiązania w postaci abonamentów medycznych oraz ubezpieczeń zdrowotnych dopasowanych do potrzeb oraz struktury firmy. Doradzają również w doborze odpowiedniego zakresu świadczeń jak również w wyborze placówek medycznych. Więcej info na http://zdrowiewfirmie.pl/

Takie firmowe pakiety medyczne świetnie się sprawdzają,a czas oczekiwania na wizytę u specjalisty jest góra do tygodnia.Polecam firmowe pakiety medyczne zdrowiewfirmie.pl.

Mój pracodawca wykupił nam pakiety w Lux Medzie, wybrałam opcje rodzinną i to jest świetna sprawa. O nfz praktycznie zapomniałam.

Moim zdaniem każdy pracodawca powinien zapewniać swoim pracownikom odpowiednie pakiety medyczne. Wiadomo, że istnieją zawody jak na przykład piloci, które wymagają indywidualnego podejścia zgodnie z wytycznymi klas przewidzianych w orzecznictwie lotniczo-lekarskim https://imed24.pl/oferta/dla-pacjentow/medycyna-lotnicza. A Wy macie tego typu benefity u siebie w firmach ?

Gość aga

U nas od maja podobno mają być takie pakiety, nie korzystałam a sama jestem ciekawa jak to będzie wyglądało

Gość dominika

Teraz to bardzo popularna sprawa, prawie na każdym ogłoszeniu o pracę masz info że zapewniają opiekę medyczną np medicover, jak firma porządna i dba o pracowników oczywiście

Gość deeec

też można sobie samemu taki pakiet wykupić, jak w pracy nie ma

Gość Ramina

To prawda i jeśli chodzi o ceny, to naprawdę często bardzo się opłaca. Warto porównać oferty, u mnie po przeanalizowaniu różnych najlepiej wypadła oferta od KDB Pomoc, właśnie na nich się zdecydowałam 🙂

Gość warr

Szczerze odradzam pakiety w Ogólnopolskim Centrum Medycznym, to tylko naciąganie na kasę 😞

Ja od lat mam z całą rodziną pakiet w Enel-Med i bardzo sobie chwalę. Dostęp do wszystkich specjalistów, szybie terminy wizyt i przede wszystkim pełna profeska i kultura. Mogę bardzo polecić wszystkim niezdecydowanym.