Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćSwiatowid

Poznam osobe co zostawi cale zycie swoje...

Polecane posty

Gość gość
Bo jestes wrazliwcem a oni tak maja . Ja bym sie jednak nie odzegnywala od Kosciola jako Prawd Wiary i sakramentow ktore sa jak drogowskazy na sciezce zbawienia , bo moze i mozna isc przez las moze i tez sie dojdzie ale z drogowskazami latwiej. Nie chodze do kosciola dla ksiezy ani dla papieza , uwazam jednak ze Kosciol katolicki jest najblizszy nsuczaniu Chrystusa i dlatego sie go trzymam . Poczytaj poczytaj te oredzia o ktorych pisalam i rozeznaj dusza i sercem ich prawdziwosc , ja plakalam rzewnymi lzami a nie jeden sie nawrocil pod ich wplywem .One sa od Boga , nie sugeruj sie glupimi opiniami na ich temat tylko rozeznaj sam a zobaczysz ile sie juz wypelnilo a ile sie wypelnia na nasxych oczach . Milo sie rozmawialo . Mam watek w ulubionych , chetnie jeszcze tu zajrze .Dobranoc.

Gość gośćjedynka
hm,ja różnie ,czasem ktoś ma usłyszeć brutalną prawdę,i po to podchodzi,a czasem tego nie czuję i jestem obojętna,ale w obronie innej osoby mogę wiele i traktuję to jak obowiązek

Gość gość
oj ja bym bardzo chętnie ale za młody jesteś

Gość gośćSwiatowid
No ja niewiem,bo zakladam,ze skoro do takiej sytuacji doszlo to najwidoczniej tak mialo byc. Oczywiscie staram sie nie przyciagac do siebie zlych rzeczy.

Gość gość
a ja mam takie marzenie że spotykam takiego faceta co chce uciec ale wraz z innymi parami osiedlamy się gdzieś daleko

Gość gość
jak pojedziesz na syberie żyć w zgodzie z naturą to przyjda po ciebie w masoni i cie w zgodzie z natura zagonią do wyrąbywania lasu w celu zdobycia budulca na ponik wspólnego, wielkiego masońskiego kootasa. jakoś sie kooorfa muszą rozmnażac a że sami jaj i koootasów nie mają to muszą se zbudować. później wyląduje na nim jakaś sowa ( na tym koootasie) zniesie jajko a oni bedą je wysiadywali

Gość gość
autorze ale przyznasz że Bóg bez gorącej prośby nie ingeruje w wolną wolę ludzi,i jeśli zostawimy wszystko w rękach cwanych i złych to jak to się skończy ,brak reakcji też jest reakcją ,jest zgodą na zło,ja takiej zgody nie daję nigdy

Gość gośćSwiatowid
Co ma wiek do tego? Tu nie chodzi o rozrywke ale wedrowke w "poszukiwaniu Boga". Co przez wiek mam rozumiec?

Gość gość
Dobry z ciebie czlowiek , niedlugo przyjdzie nam oddawac zycie za wiare i wierze ze sie jej nie zaprzesz. Ja modle sie o to by nie zaprzec sie Chrystusa jak przesladowania bo moze to bedzie jedyna moja szansa na zbawienie . Spokojnej nocy.

Gość gość
a jak sie z niego wykluje piskle, które odziedziczyło urode po crowleu a zarłocznośc po termitach to cie podrzucą do gniazda żeby miało co wpiertalac:D

Gość gośćjedynka
ona miała na myśli Ciebie jako do pary ,kiedyś też chciałam wszystko zostawić ale tak sobie pomyślałam,że skoro tutaj mnie ulokowano to po coś :-)

Gość gość
chłopaki lubia przebieranki więc twoja luba będzie im szyła psześcieradła, w których lubują paradować podczas wykonywania rytualnych tańców, którymi wabia szatana. jak go zwabią to podnoszą prześcieradła do góry a on ich dyma w doope.

Gość gość
poceremoni zrobią z ciebie opiekuna wielkiego ptaha o obśłinionej gębie pedofila żebys mu znosił młode różnych gatunków do molestowania: niedźwiadki jelonki, młode swierki....

Gość gośćSwiatowid
Tak,jest zlo i jest zlo. Bylem kilka razy w takich przypadkach gdzie ingerowalem bo instynkt mi nakazywal. Jezeli by ktos do mnie podszedl i cos wykrzykiwal to bym nie reagowal ale jesli by zaczol mnie szarpac to juz tak. Nie wiem czy bym chcial gdzies uciec z parami bo wtedy zaczelibysmy budowac hierarchie,system oparty i wyniesiony z zycia proznego jakie teraz mamy,bo taki nas otacza.

Gość gość
larwy, kijanki, gąsienice, innuickie dzieci, swoje dzieci etc etc. wszystko co nie zdążyło jeszcze urosnąc i sie bronic

Gość gość
istnieje hierarchia ale człowiek nie nadaje się do władzy jest nikczemny i niczego się nie nauczył,przekroczył wszystkie terminy

Gość gośćSwiatowid
Zdecydowanie kroczyc droga prawdy moge z 40-letnim jak i z 50-letnim czlowiekiem czy 60-letnim. Para,roznie mozna sobie tlumaczyc slowo "para".

Gość gość
para to najczęściej woda w stanie lotnym

Gość jak pokonać matrix
żyjemy w matixsie, a kontrolują bydło przez TV, reklamy, i pieniądze, seks, wszystko obraca się wokoło pieniędzy i niekończącej się konsumpcji, do tego niewolnictwo długów które wysysają z ludzi ich dusze, obudźcie się ludzie, chcecie zwyciężyć matrix to przestańcie konsumować media, TV itp, przestańcie słuchać religii, przestańcie konsumować wszystko co możliwe, przestańcie wydawać pieniądze i wyciągajajcie je z banków, wydawajcie tylko na bardzo podstawowe potrzeby, przestańcie płacić podatki, trzeba te potwory zwane rządy i banki zagłodzić z braku kasy ( czyli naszej pracy, naszego wysiłku)

Gość gość
hierarchia to boski system, zgodny z naturą

Gość gośćSwiatowid
2.27 dziekuje za mile slowa. Wprawiaja mnie one w chwile radosci gdyz uwazam,ze skoro ktos dobrze sie wypowiada to czyli rozumie mnie,rozumie przekaz i nadaje na tych samych falach lub podobnie a tym samym sam pokazuje swiadectwo wiary doskonalej.

Gość gość
to miałam na myśli

Gość gość
bez natalizmu taka ucieczka skończy się niczym

Gość gość
bez obrazy ale jak mam skończyć z chierarhią jak mi ciągle piertolisz co mam robic?:D c***ja tam a nie kończyc z konsumpcją. trzeba konsumowac za pięciu. takie jest moje zdanie. płacić podatki pięć lat do przodu i spłacac kredyty w naturze. gwarantuje ci że na to nie sa przygotowani:D

Gość gośćSwiatowid
Hierarchia w naturze tak ale hierarchia w spolecznosciach to nie jest boski"sysytem".

Gość gość
o masakra

Gość gość
ba! ponad to proponuje składać sie samemu w ofierze i składac aplikacje na niewolnika z trzymiesięcznym wyprzedzeniem. tak powinniśmy zrobic. i wcale nie żartuje

Gość gość
jedyne co możemy zrobic to zostac niewolnikami z własnej woli i te wole zachowac na póxniej. inaczej nic z nas nie zostanie. taka lusna propozycja aczkolwiek nie pale sie szczególnie zeby przykładem zachęcić was do realizacji tego planu

Gość gość
bez tego prawie każdy jest niewolnikiem i bez tego czipa ,wyjałowione umysły ,tak łatwo poszło

Gość gość
2:44 dlaczego tak sadzisz?