Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćSwiatowid

Poznam osobe co zostawi cale zycie swoje...

Polecane posty

Gość gośćSwiatowid

Dotychczasowe i wyruszy ze mna w droge ku zycia w harmoni z natura. Przemierzymy caly swiat a osiadziemy sie na dalekiej syberii lub alasce. Z dala od tego sztucznego swiata. Bedziemy zyc zgodnie z natura,duchowoscia. Bez telefonow,papierkow,wezwan do zusu,skarbowki. Nie bedziemy pod falszywym prawem spisanym przez obludnych ludzi,masonow. Jest taka kobieta o takich pogladach co ja,ze niewazna jast kasa i zycie otaczajace nas a najwazniejsza jest natura,Bog i duchowosc? Pozdrawiam.

Gość gość
Moze bym sie skusila ale nie jestem wegetarianka i nie wierze w reinkarnacje.Czy dobrze odgadlam ze o taka duchowosc Ci chodzi ?

Gość gość
Ile masz lat?

Gość gość
To o jaka wkoncu duchowosc ci chodzi , napiszesz?

Gość gość
Autorze ja chętnie, tylko może cieplejsze miejsce niż syberia,alaska. Może australia,nowa zelandia.mogę jeść korzonki,myć się w rzece.pływać nago w świetle księżyca.

Gość gośćSwiatowid
Nie,ja sam nie wierze w reinkarnacje. Duchowosc-zblizanie sie do Boga. Czlowiek odchodzi od Boga przez nas samych i osiagniecia cywilizacyjne. Rzecz jasna fajnie miec dom,super auto,laptopa,smartfona,ciuchy markowe.kase i znajomych co tak samo mysla. Czlowiek tak naprawde jest zamkniety,skuty kajdanami,ale mysli ze ma wolnosc,z kazdej strony uderzaja nas propaganda szczesliwosci,radosci,dobrobytu. Rzeczami materialnymi do niczego nie dojdziesz. Od zawsze taki jestem. Nawet brzydze sie pieniedzmi. Zarabiam,ale ich niechce tak naprawde. Korzystam z nich bo musze,ale dla mnie kasa to samo zlo.

Gość gośćSwiatowid
Nad Nowa Zelandia tez myslalem a raczej nad malowniczymi wysepkami. Tam poczulbym wolnosc. Nom,mam 33 lata nie dlugo.

Gość gość
Ile masz lat ?

Gość gośćSwiatowid
Mam 33 lata prawie,a od x lat chce uciec z tego wiezienia zwanego zyciem.

Gość gość
Widze ze masz wrazliwa dusze a tacy ludzie maja trudno w zyciu . Wierzysz w Chrystusa, jego smierc na Krzyzu i zmartwychwstanie ? Tak tylko pytam .

Gość gośćSwiatowid
Dodam,ze Matka Ziemia dala nam wszystko bysmy mogli przezyc. Osobiscie nie uzywam zadnych antybiotykow,tabletek jesli "zlapie"mnie choroba. Czerpie "leki" tylko z naturalnych roslin,warzyw,owocow. Wrazie gdybym dostal raka odmowie leczenia. Taki jestem.

Gość gośćSwiatowid
Tak wierze w to wszystko ale nie wierze w interpretacje nauczanie dzisiejszego Kosciola. Dla mnie to przeinaczanie slow Chrystusa,jego sensu itd. Nie bym nie chodzil do Kosciola,bo chodze czasem,nie jestem tez ortodoksyjnym chrzescijaninem. Wierze w 12 Ewangelii a nie w 4 ktore nam Kosciol daje. Pisma Gnostyczne tez sa godne uwagi.

Gość gość
Rozumiem, ale nie czytam pism gnostycznych , wierze w to co podaje Kosciol ten stworzony przez Chrystusa a nie ten ktorym rzadza masoni .Jednak wierze ze sakramenty sa potrzebne do zbawienia.Mam kolezanke ktora calkowicie odeszla juz od wiary wlasnie przez pisma gnostyckie .Nie wierzy juz ani w niepokalane poczecie ani Ofiare Chrystusa na Krzyzu , mozna poczytac ale nie dac sie zmanipulowac bo mozna calkiem zbladzic.

Gość reinkarnacjajednak
ładnie to brzmi autorze :-) kocham wolność ,ale wiesz jak to jest ,nie zostawię rodziców na starość

Gość gość
A wierzysz ze zyjemy w czasach konca poprzedzsjacych Paruzje? Wlasciwie jestesmy juz na skraju Biblijnej Apokalipsy , wiec sie tak nie doluj .Zgodnie z proroctwami zawartymi w Oredziach Ostrzezenie , niedlugo na scenie swiatowej ujawni sie Antychryst. Potem to juz globalny komunizm i chipy jako biblijny znak bestii. Papiez Franciszek jest falszywym prorokiem i przygotowuje grunt pod Antychrysta .Razem utworza jedna swiatowa religie i zniosa Codzienna Ofiare z Ksiegi Daniela czyli Eucharystie. Od tego momentu wedlug Ksiegi Daniela uplynie tylko 1260dni ( o ile sie nie myle) czyli 3,5 roku do powtornego przyjscia Chrystusa czyli konca swiata jaki znamy ale do poczatku Nowego Nieba i Nowej Ziemi .

Gość gość
Ej to miał być pozytywny temat,a jak Ty tu piszesz o apokalipsie to mnie ciarki przechodzą. Ja bym chciała z autorem być daleko,na lonie natury,podziwiac piekno przyrody i byc z dala od antychrytsow.

Gość gość
a kto chce wprowadzić czipy? ta bestia,to walka o przejęcie ziemi zniewolenie ludzi,wojna trwa od dawna nie tylko na materialnym poziomie,

Gość gośćSwiatowid
No tak,trudno jest zyc dla Boga. Lepiej isc na latwizne i zyc zgodnie z przykazem otaczajacego nas swiata. Ja mowie,ze pisma gnostyczne sa godne uwagi ale nie mowie ze trzeba sie w nich zatracic. Wogole nie wierze w Kosciol na taki wzor jaki teraz jest. Oplywaja w bogactwach a od srodka sa jak robaczywy owoc. Z wierzchu tylko pieknie. Watykan to dopiero masoneria. Mnostwo ludzi zyje wedlug wiary ale tak im sie tylko wydaje w gruncie rzeczy sa obludni w swych zachowaniach. Nie moge na to patrzec. Serce mi peka jak widze tych ludzi i ich upadek czlowieczenstwa. Nosze krzyz na swych barkach nie nalezacy do mnie. Cierpie a nie powinienem.

Gość gość
Sama poczytaj piekne Oredzia Ostrzezenie ktore otrzymuje z Nieba wspolczesna prorokini czasow konca .Otrzymuje ona przeslania od 2010roku tzw.Ksiega Prawdy ktora Bog obiecal Danielowi w Ksiedze Daniela.Te proroctwa maja nas poprowadzic przez ten okres oczyszczenia ktory sie zaczal i przygotowac do Paruzjii. Mozna poczytac polska strone : paruzja info.pl

Gość gość
Tu sie zgodze Kosciol odszedl od wiary juz dawno i dlatego Bog zesle Ostrzezenie ( paruzja info.pl)

Gość gośćSwiatowid
Dzisiejszy Kosciol(watykan) glosi biede na swiecie oplywajac w bogactwie. Wykorzystuja Boga,Jezusa w swych zamiarach. Sami odeszli od nauki Jezusa a miliardy w nich wierza.Czy myslicie,ze gdy Jezus zszedlby na ziemie,zapuka do bram Watykanu i powie: Piekny Palac dla mnie uszyjowaliscie!.

Gość gość
Przeprasz za spam ale mocno wierze w prawdziwosc tych oredzi , wlasciwie zyje nimi , polecam .

Gość gośćSwiatowid
Zawsze mam uczucie ze Jezus stoi obok mnie w kazdej sekundzie mojego zycia. Dla niego urodzilem sie i dla niego umre. Jezus dla mnie jest wazniejszy niz moje rodzenstwo,rodzice,rodzina niz sam ja.

Gość gość
No i tu tez sie zgodze , o tym wlasnie mowia oredzia .Papiez Franciszek pod plaszczykiem falszywej pokory malymi kroczkami wprowada reformy do Kosciola by calkiem zniesc wiare w Chrystusa.On sie zajmuje encyklika ekologiczna zamiast glosic ewangelie.To wilk w owczej skorze . Pod plaszczem humanizmu nawoluje do pomocy ubogim a przeciez Chrystus przyszedl dla ubogich na duchu i jak on bedzie na 1 miejscu to i pomoc dla ubogich sie znajdzie. On chce sie przypodobac swiatu nie Bogu .Poczytaj sobie blog : Czy papiez Franciszek to falszywy prorok ?

Gość gość
To piekna postawa wobec Chrystusa .Ja niestety jeste wciaz na drodze nawrocenia a wlasciwie bladze ciagle .Kocham Chrystusa ale wciaz go ranie bo mam poraniona dusze.Wlasciwie czeksm juz na Apokalipse.

Gość gośćSwiatowid
Poczytam na pewno sobie. Tylko dlaczego ja odczuwam to wszystko co sie dzieje? Dlaczego na to wszystko moja dusza reaguje cierpieniem? Dlaczego ludzie falszywie pojmuja wiare,przekaz Jezusa? Powinienem miec to gleboko ale moja osoba niema tak. Patrzac na wszystko z boku czuje ze cierpie. Rozmawiam z Jezusem,Bogiem i mowie do nich jak ludzie odeszli od prawdziwych znaczen Twych nauk. Mysle,ze Jezus patrzac na to mysli sobie."To nie tak Was nauczalem"

Gość gośćjedynka
każda dobra myśl pomaga Ziemi

Gość gośćSwiatowid
Jestem taki ze nawet jak ktos mnie gnebil to nie reaguje,bo w myslach wiem,ze widzi to wszystko Chrystus a to nie mi jest sadzic ludzi za swe czyny a On bedzie sedzia w tym sporze. Jak ktos wystawia falszywe swiadectwo przeciwko mnie to tez milcze,bo wiem,ze prawda jest inna.