GosiaFit 0 Napisano Grudzień 16, 2015 Zbliża się nowy rok i pewnie sporo osób z Was będzie miało postanowienie schudnięcia. Polecam stronkę dietetyczną, dzięki której zrzuciłam ponad 20kg ! Sprawdźcie sami:) Niech ten rok nie będzie kolejnym rokiem "pustych postanowień" www.ulozwlasnadiete.pev.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 16, 2015 W temacie tabletek na odchudzanie zdecfydowanie slimcea to mój faworyt. Pomógł mi i mojej siostrze dojść do wagi której wcześniej nie pamietam kiedy miałam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martawalicka85 0 Napisano Grudzień 22, 2015 Ja miałam takie postanowienie w zeszłym roku i udało się :) Trafiłam na wspaniałą osobę - Panią Monikę z Kliniki Odchudzania, która ułożyła mi odpowiednią dietę i wspierała podczas całego procesu odchudzania. Życzę żeby Wam też się udało stracić na wadze! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gośćMartynaG Napisano Grudzień 26, 2015 Zgadzam sie, też startuję w Nowy Rok... , jedynie co, to ja mam do zrzucenia 12 kg :-) Nawet kupiłam już Foreverslim, bo koleżanka brała od września i do świąt schudła 15 kg... Ja też jestem pewna, że się mi uda... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 27, 2015 reklamy ; Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kroczki3738 Napisano Wrzesień 15, 2016 Oj te postanowienia ;) ja również takie miałam i dotrzymałam do końca;) przyjmowałam suplementację African Mango http://szczupla-kobieta.pl jadłam regularnie posiłki no i dużo ruchu! zrzuciłam 32kg w 4 miesiące! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gankoss22 Napisano Styczeń 3, 2017 Przez wiele miesięcy zmagałam się ze sporą nadwagą. W końcu udało mi się schudnąć bez diet, a jedynie poprzez regularne posiłki, aktywność fizyczną i stosowanie afrykańskiego mango http://afrikanmango.pl dzięki czemu zmniejszył się mój apetyt a odchudzanie stało się o wiele łatwiejsze. Efekt? W przeciągu 4 miesięcy pozbyłam się 23 kg bez większych wyrzeczeń i co najważniejsze bez efektu jojo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach