Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kura domowa 1984

nie wstydzicie się być kurami domowymi ?

Polecane posty

Gość gość
gość dziś 17.21 spokojnie, nie denerwuj sie tak. Wytrzyj teraz monitor, bo troche go oplułaś i odpowiedz grzecznie co mówiłaś jak ktoś spytal kim jest twoja matka? Czemu tak trudno na to pytanie odpowiedzieć? xxx póki co to ty plujesz ja się nie unoszę możesz się wstydzić za swoją matkę - ja za moją się nie wstydzę, mało tego jestem jej za to co zrobiła bardzo wdzięczna i tyle

Gość gość
dzieci sie cieszą jak ich mamy nie pracują!. Ja jak zapytałam mojego 6 letniego syna czy chce, żebym poszła do pracy to krzyczy NIE!!!!

Gość gość
Buhahaha 6latka pytasz? A co on może w tym wielu wiedzieć? Jak będzie miał 16 lat to dopiero go spytaj.

Gość gość
A moje dziecko ma 12 lat i w d***e mam czy sie wstydzi, nie chce mi sie pracować wiec nie będę sie męczyć tylko dlatego zeby gowniarz się mial czym pochwalic

Gość gość
mój syn ma 15 lat i również się cieszy że ja nie pracuję dla niego to nobilitacja mieć ojca, którego na wszystko stać! bo dzisiaj najważniejsza jest kasa a nie etat mamusi w spożywczym!

Gość gość
co za idiotka wpadła na pomysł że dzieci się chwalą nędzną pracą za najniższą krajową swojej mamusi? chyba chłop cię wygonił do roboty i usiłujesz sobie wmówić, że dziecko się z tego ucieszy

Gość gość
Nie kazda kobieta nadaje sie tylko do nędznej pracy za grosze tak jak ty!

Gość gość
większość nie nadaje się nawet do bycia matką

Gość gość
17.50 i co w związku z tym? Nie kazda nawet chce być workiem na nasienie. Skąd ta opinia, ze kazda musi być matka? Nie kazda chce, rozumiesz to??? Czy siedzenie w domu cie tak cofa?

Gość gość
To forum udowadnia, ze albo w tych czasach jest więcej kobiet, które siedzą w domu, albo, ze tylko takie kobiety mają czas siedzieć na tym forum. Jak myślicie, która opcja jest bardziej prawdopodobną?

Gość gość
dziś cofa to ciebie, że jutro rano musisz wstać, żeby zapierdzielać za nędzne grosze :D

Gość gość
Otóż moja droga nie trafiłaś:) nie pracuje, bo maz mnie utrzymuje, ma swoją firme, ja mu czasem pomagam :) a ty swoja wypowiedzią udowodnilas, ze nie siedzisz w domu dla dziecka, tylko dlatego, ze wstawać do roboty ci się nie chce :D mogłabyś chociaż prawdę napisać, a nie zasłaniać sie dzieckiem hipokrytko

Gość gość
gość dziś 17.14 to logiczne, ze kuchta wychowuje kuchtę. Ja tez mialam ugotowane i posprzątane a mama nie siedziala caly dzień w domu, wiec jak się chce to sie potrafi. A co mówiłaś jak ktoś cie spytal kim jest twoja matka? To mnie ciekawi, co takie dzieci mówią, bo nie mogę odpowiedzi uzyskac xx A co maja mówic ? Nie bardzo rozumiem twój problem.. myslisz, ze te matki nie maja zadnego wykształcenia, zawodu ? Moga zawsze powiedziec kim z zawodu jest ich mama. A , ze nie pracuje obecnie ? Drugorzędna sprawa. Przeciez nie ma musu pracowac w zawodzie wyuczonym.. Jak ktos jest mgr. politologii , a pracuje na kasie w Tesco, to jak myslisz co dziecko mówi ? :) Moja córka zawsze mówila na mnie bankomatka :P A syn mówi , ze jestem księgowa.. mimo, ze od paru lat nie pracuje zawodowo :D Nie wstydzi sie , bo nie ma czego !

Gość gość
Ale wy p**********e jesteście, na chuj sie tłumaczycie obcym ludziom? Az tak zle z wami?

Gość gość
A czego ma sie dziecko wstydzic ? "Moja mama jest z wyksztalcenia bibliotekarka, ale zajmuje sie domem , bo nie musi pracowac zawodowo " Jaki to powód do wstydu ? :P Wstyd to tak wychowac dziecko, by osmieszało innych ludzi, bo ci zyja inaczej niz nasza jedyna prawda ..

Gość gość
No dobrze, ale sa tez takie matki, które nie zdążyly wyuczyć sie żadnego zawodu, maja moze maturę i juz dzieciak i nic nie robią, zeby to zmienić tylko siedzą w domu. Co maja mówić dzieci takich matek?

Gość gość
Huehuehuehue

Gość gość
Ssijcie matki

Gość gość
no chyba każda ma jakis zawód czy kurs skończony, co za pytanie - co mówią? to jest najważniejsze w życiu? co mówia? ża mama nie pracuje, tata zarabia na rodzinę i są dumne!Dzieci rozwodników czy wdowców tez sie musza przejmować co powiedzieć?

Gość gość
No tak, matki po zawodówce maja zawód....

Gość gość
Kury, spicie? Gacie mężów wyprane? Nie wstydzicie się być służącymi facetów?

Gość gość
22:46 zjedz kolacje i wez już leki:)

Gość gość
Oooooo w końcu jest jakas kurka, nudno tu bez was :D

Gość gość
Po 15latach zasiedzenia nie chce sie juz wracac do pracy taka prawda a nie bierze sie pod uwage ze czas plynie ktoregos dnia moze nastapic diametralna zmiana i zburzyc dotychczasowy spokoj, pewnosc siebie budowanej na ciezkiej pracy malzonka

Gość gość
Ja się nie wstydzę ;) ale ja mam dodatkowo odziedziczoną nieruchomość, którą wynajmuję i miesięcznie wychodzi mi średnia krajowa pensja, więc ani mąż się nie może przyczepić, że jestem pasożytem, ani nie ma tak że nie mam własnych pieniędzy. Mamy dzieci, więc nie wydajemy na opiekunki, żłobki itd.