Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kura domowa 1984

nie wstydzicie się być kurami domowymi ?

Polecane posty

Gość gość
żona ale masz wyobraźnie:D:D:D gratuluje:D

Gość żona kierowcy tira
właśnie zazdrość wychodzi -że pralki nie mam, że na płyn nie mam hehehe A odnośnie 100 zł -jakim trzeba byc tępym żeby nie domyślić się że kasę zamieniamy na złotówki bo mieszkamy w Polsce, wyjeżdża to bierze 100 zł i zamienia w kantorze, ciężko to zrozumieć? Bierze więcej w razie czego ale wydaje ok 100 zł! Nie myślałam że będzie tyle jadu i zazdrości o kierowce hehe To jakbym napisała że jest lekarzem to chyba byście takiego karpia złapały że już by na święta starczył! Ciezę się że tyle odzewu wywołał mój post, pewnie jedna z druga teraz nie uśnie hahaha

Gość gość
noo kokosy jako kierowca.. a żono w drzwiach się mieścisz jak ci mąz po 6 tyg zjeżdza do domu? nie boisz się chorób wenerycznych? tak wiem TWOJ jest inny a tirówki, prostytutki to tylko w bajkach:DD:D:

Gość gość
Tez sie nadziwić nie mogę jaka ona ma wyobraźnię :D wiem kochana, ze chcesz takiego zycia,ale siedzenie przed kompem niczego nie zmieni, weź sue za siebie, wyjdź do ludzi to moze będziesz miala takie życie, jakie tu opisujesz :)

Gość gość
i on asię szczyci tym że nie pracuje , a mąż miesiącami poza domem korevki popycha hahaha

Gość gość
Żona kierowcy tira hahahaha juz mogłaś cos lepszego wymyślić:D

Gość gość
serio serio na cały tydzień na zagranicy 100zł? to na bochenek suchego chleba , 2 litry soku i frytki na stacji?:D

Gość gość
Moj szwagier tez tak jezdzil na tirach. Sa juz po rozwodzie, bo ja zdradził, a ona leżała i pachniała... Tylko, ze od leżenia się tyje.... Nie dziwo, ze zdrada byla...

Gość gość
100zł to troszkę ponad 23 euro- akurat na kibel i prysznic, a żre chyba szczaw i mirabelki:D:D sorry ale wiem jak wyglądają weekendy Polaków na Tirach :D 23 euro to na jedną flaszkę pęka :D

Gość gość
Albo na jedna kureffffke :D a żona leży, pachnie i TYJE ......

Gość gość
no na kureffke i to najniższego sortu dlatego wspomniałam że warto by zrobić badanie na choroby weneryczne:D

Gość żona kierowcy tira
hahaha ale was zazdrość zżera, ja rosnę po tym jak widzę jak mi zazdościcie ale tyłek mi od tego nie rośnie, jestem szczupła i będę taka genetyka hehee no jakby brał wiecej kasy to mogłabym go podejrzewać ale on wiecej nie chce, woli mi oddac hehe szkoda że musicie zapie... za 1000 zł, robic po pracy za sprzątaczkę i jeszcze męża obrabiać wieczorami hehehe mi chociaż ten czas zostaje na lezenie, może i do was los sie kiedys usmiechnie!

Gość żona kierowcy tira
rozumiem że wasi mężowie nie mają na kureffke dlatego nie można im tego zarzucić?

Gość gość
Racja....powinna zrobic. Dobrze, ze ja swojego mam na oku, nie wyjeżdża na jakies kurefffki, bo bym się bala... Dobrze, ze jej mąż miliony zarabia na tych tirach, ti bedzie miala na badania i leczenie :D

Gość gość
Zmień nazwę z zona kierowcy tira na nosicielka hiv :D

Gość gość
Kureffffka pewnie kosztuje 100 zl, to nie dziwo ze twój więcej nie bierze :D

Gość żona kierowcy tira
rozumiem frustrację że ktoś może mieć lepiej ale aż tak się pomiżać żeby p[luć jadem i oskarżać o kurffy??Teraz już wiem na 100 proc że pisze tu albo gimbaza albo jakaś sfrustrowana pomarszczona i styrana życiem locha bo może się wyrzyć plując na kogos jadem! ciekawe czy na swojego szefa też tak krzyczysz czy podkulasz uszy z obawy żeby ci 50 zł nie odciął hehehe

Gość żona kierowcy tira
haha zazdrość aż wam du..pe zżera hehehe idzcie się wyspać żeby do roboty zdążyc hehehe ide do fryzjera żegnam tzn fryzjer do mnie przychodzi hehe

Gość gość
ale mamy polewkę z tej niby żony kierowcy hahaha, już o/b/es/rana po pachy przed choroba jesteś?

Gość gość
:D a co taki szpetny ryj masz że w salonie cie nie przyjmie?:D

Gość gość
te 100zl zono kierowcy tira to przesada:P wiem, ze pewnie twoj maz porzadna walowke z domu bierze, bo za ta stowe by nie przezyl w trasie, ale tak czy siak uwazam, ze nagielas mocno prawde. Moj byly maz byl kierowca tira i naprawde dobrze zarabial, ale mysmy mieszkali wtedy i pracowali za granica. Kolezanki byly maz w polsce jezdzil na trasach miedzynarodowych i mial 8 tysiecy na reke takze to malo chyba nie bylo. Moj mnie z d******* przy trasie nie zdradzal, bo w kraju, w ktorym mieszkalismy nie ma nawet takowych:D co nie oznacza, ze nie byl k/u/r/w/i/a/r/z/e/m:O Jak bylam jego zona to tez tutaj na kafe w jakims temacie pisalam, ze nie wszyscy kierowcy tira tacy sa blablabla. Prawda jest jednak taka, ze wiekszosc z nich zdradza, mam 2 kolezanki po rozwodach z kierowcami tira, kolege, ktory jezdzi i zdradza swoja zone, ale ona jak ta tutaj zona kierowcy nie pracuje i chociaz wie o zdradach to jej tak wygodnie:)

Gość gość
Idź miec HIV gdzie indziej:D

Gość gość
Dziewczyny, przeciez ta gimnazjalistka sobie jaja robi, opowiadając o wymarzonym zyciu leniwej lochy, której mąż dyma kurfy i zaraził ja HIV. Nie odpisyjcie jej, niech lekcje odrabia, bo inaczej woierdol od matki dostanie

Gość gość
Baby naprawde są durne!! tyrajcie i na pięciu etatach jak lubicie,moja żona nie pracuje owszem pomaga mi firmie okazjonalnie i tyle,wszystko mamy wspólne a ona nawet ma jakieś swoje oszczędności nie wnikam Od wieków tak było że chłop odpowiadal za utrzymanie ale skoro macie w domu c***y i maminsynków to wasz problem

Gość gość
17;53 za to ty prawdziwy mężczyzna o godzinie 18 pisząc na babskim forum buhahaha

Gość gość
Ja tez często podszywam sie pod facetów jak argumentów mi brakuje :D. A wiecie dlaczego ta z hivem musi fryzjera w domu przyjmować? Bo jest tak tlusta, ze z domu wyjść nie da rady. Maz na kurefkach jest a jej nie ma kto dźwigiem z domu do fryzjera wywiezc

Gość gość
Buhahahahsahaha

Gość gość
Z tego powodu leży i pachnie i nie gotuje . Jest tłusta i nie ma sily wstac, zamawia tylko pizze do domu,jej dzieci tez juz tak wyglądają, nie ćwiczą na wf bo ruszać sie nie mogą, bo matka pizza ich tuczy. A teraz jeszcze maciora fryzjera sobie zamowila. To ze weterynarze sa to wiem, ale ze fryzjer dla zwierząt?