Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Bala z atomówek NOWY TEMAT

Polecane posty

Gość gość
noxelia zrozum, to uzależnienie przesłania ci wszystko, wit jest naprawdę obrzydliwy z wyglądu i niemęski, tylko w twojej chorej głowie uroiło się że jest inaczej, no ale ty sama sobie takie życie wybierasz z witem, on będzie cię bił zawsze

Gość gość
jak ktoś bije, to znaczy że nie kocha, jak ktoś zdradza, to znaczy, że nie kocha, jak ktoś wybiera życie z damskim bokserem to niech to znosi

Gość gość
I co, jak usuną profil to najdalej za tydzień będziesz głodne kawałki wstawiała, jaki to Wit cudowny, romantyczny i opiekuńczy i jakie to naiwne robole masz dookoła, dameso?

Gość gość
noxa sama chcesz być z witem to to teraz znoś, sama z siebie zrobiłaś zero i już tego nie naprawisz, bo nie wymażesz tych kamer, tego bestialskiego zachowania wobec ludzi i zwierząt

Gość gość
To go spakuj i za drzwi wystaw, jedyna droga do tego, żeby cię więcej nie uderzył. Wywal, zmień zamki i z bani.

Gość gość
już 1000 razy obiecywałaś, nikt ci tu nie wierzy, jedyne co mogę poradzić to 1) przestań wyzywać ludzi tu, bo zrobią ci naprawdę piekło 2) wywal wita za drzwi

Gość gość
noxa zmądrzej wreszcie

Gość gość
Noxelia a któryś cię jeszcze bił oprócz Wita? Ten Albert Mazurczak?

Gość gość
A ile razy już obiecywałaś? I po kilku dniach najdalej miałaś bekę z tych, co zapieprzają w pracy, żebyś z ich podatków na rencie do południa spała. Albo Kciukiem chamskie teksty waliłaś?

Gość gość
noxelia no to jak chcesz z nim zostać no to się pogódź z tym, że będziesz miała piekło, będziesz bita i stracisz kontakt z Izą

Gość gość
noxa no zobaczymy czy się zmienisz popatrzymy na ciebie przez kilka dni i zobaczymy co będziesz pisać, tylko nie radzę ci udawać sielanki, po co? przecież wszyscy znamy prawdę

Gość gość
Ale co ma z nim sens? Ani cię nie szanuje, ani się o ciebie nie troszczy. Żeby chociaż wyględny był... Po cholerę ci facet, co chce kucharki, służącej i wora treningowego?

Gość gość
Anka weź się za siebie. Nie można całe życie być w strachu. Wiem co tu wyprawiałaś i niestety to się będzie ciągnąć. Ale na życie realne masz wpływ , choć w to nie wierzysz. Masz mieszkanie i rentę. Jakoś skromnie bo skromnie , ale sobie poradzisz. Wiem , że żyjesz w ciągłym strachu, ale w końcu ty się wykończysz, albo on ciebie. I nie , nie życzymy ci źle , chociaż tak to odbierasz. Kiedyś byłaś z wyglądu niezłą laską, teraz widzę zmęczoną, zastraszoną staruszkę, która żyje w spirali strachu. Od ciebie zależy, bo wbrew pozorom wiele osób usiłuje ci pomóc. Ale decyzję o rozstaniu z nim ty musisz podjąć. Będziesz czekać , aż cię zatłucze? Albo za 10 lat będziesz tak otępiała , znerwicowana i wyrzygana, że faktycznie nikt cię nie będzie chciał? Teraz masz jeszcze szansę.

Gość gość
Ania wiem ,że Majka jest dla ciebie jedynym oparciem. Ale ile jeszcze dasz radę tak żyć. Przecież to widać w twoich oczach na każdym zdjęciu. Smutne potwornie smutne oczy.

Gość gość
W porządku, ja się nie narzucam. Tylko ty możesz podjąć decyzje.

Gość gość
Dziś profil pewnie usuna bo zgłosiłam:)

Gość gość
o kurde, jestem w szoku :O moja droga, to nie jest miłość tylko uzależnienie!

Gość gość
Ania bądź silna i zostaw go...będziesz cierpiała ale nawet na kafeterii sa osoby które wierzą że dasz sobie radę! Modlimy się o Ciebie, musisz być silna i pokochać go.

Gość gość
Ja pier...., to ty chora i obolała leżałaś na podłodze, bo pan i władca nie w humorze był? Wykorzystaj to, ze chora jesteś teraz, poproś brata, żeby zamki wymienił, wyślij dziadowi jego graty kurierem na adres teatru i spadaj na tydzień do rodziny pod normalną opiekę. To nie miłość, to jakiś syndrom sztokholmski jak rany...

Gość gość
On cię stuknie raz za dużo w końcu i w parku sztywnych wylądujesz.

Gość gość
Boże Anka ...ten koszmar trwa nadal.Wit Cię bije cały czas...Ania on Cie uzależnił od siebie.On nikogo nie mial bo nikt nie da sie tak traktować .Jak możesz żyć w takim napięciu,to już nie jest śmieszne .To trzeba zglosic jej rodzinie.Nikt tam w Poznaniu nie może Panu Witowi wytłumaczyć w bramie zasad sauvar vivre do kobiet.Anka narobiła głupot bawicie sie jej kosztem a to całe jej zachowanie to prośba o pomoc.Czasem mam wrażenie ze jak ona pisze o Witku to on albo jej każe to pisać albo siedzi obok.Anka zmień swoje życie wyrzuc go z domu bedziesz miala skromniej ale dasz rade badz dziadem ale honorowym.Strasznie mi przykro .Nie było wypadku on cie tak pobił wtedy i ostatnio.

Gość gość
JUŻ NIGDY NIE BEDE DOKUCZAL NOX.

Gość gość
On cie nie rozumie on wykorzystuje wiedze o tobie na swoje potrzeby krzywdzi cie.Poproś o pomoc policje.

Gość gość
I co Noxa nie daje znaku od wczoraj?Albo leczy kaca albo wit jeszcze jej dowalił.Rany niech zglosi to do szefa wita albo może trza by do ambasady .

Gość gość
To jest straszne ze ta dziewczyna ma tak p********e w życiu.. dorobi się jakiś chorob serca albo raka przez zycir w takim codziennym napięciu albo ten bydlak tak ja skatuje ze zabije. On ja uzalezniL psychicznie od siebie

Gość gość
Wiecie to juz nie jest zabawne.Dziewczyna wchodzi tu bo ucieka od realu w którym ma piekiełko pisze tu tak jakby chciala by było.To jej pragnienia są .Ona jest samotna a samotność jest najgorsza na świecie.

Gość gość
NIE BEDE DOKUCZAL NOXELI.

Gość gość
Albo ona wkońcu targnie sie na swoje życie albo bydle pchnie ją za mocno nie daj Boże.

Gość gość
Dokładnie uzależnił odciąl od świata i ma kontrole nagradza i każe.Wmówil jej że jest tak dobrze to jest syndrom sztokholmski

Gość gość
Nie mieszkam nawet blisko Poznania ale jak ktos jest można by sie zmobilizować i pomóc dziewczynie skrzyknąć sie .