Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy mogę zmienić ortodonte

Polecane posty

Gość gość

Planuję wyjechać na studia do Szczecina, a niedawno założyłam aparat na zęby, czy będę mogła zmienić ortodontę, czy będę musiała wracać do rodzinnego miasta na wizyty?

Gość gość
Pewnie, że możesz zmienić ortodontę. Ja miałam podobną sytuację i trochę się nachodziłam zanim znalazłam takiego co mnie przyjął, a trafiłam do dra Sromko z Froe (froe.pl) tj. na ul. Panieńskiej, więc nie masz co się obawiać i jak będzie Ci wygodniej w Szczecinie dokończyć prostowanie zębów to śmiało.

Gość Martynkie
Również jestem posiadaczką aparatu, autorko. Efekty, które ujrzysz niebawem zmiotą Cię z nóg :D Co do pytania - słyszałam, że nie powinno zmieniać się lekarza prowadzącego. On zna Twoje problemy i potrzeby od początku, myślę że to dobrze. Poza tym, zawsze jakiś pretekst do odwiedzenia rodzinki :D

Jak najbardziej możesz zmienić ortodontę, jeśli istnieje taka potrzeba i nie masz możliwości systematycznych wizyt w domu rodzinnym, by móc wówczas skonsultować się ze swoim dotychczasowym specjalistą.

Gość gość
Dla wszystkich którzy przenoszą się do Warszawy polecam ortodontę z centrum stomatologicznego http://odent.pl/oferta/ortodoncja_o2/ Każdą wizytę miło wspominam mimo, że jestem wybredna i nigdy nic mi nie pasuje :P

Gość katype
ja niezmiennie chodziłam do mojej Pani ortodontki do Medicumdent w Lublinie i efekt jest mega, nie wiem czy zmiana to dobra opcja. Raczej odradzam. Wiesz w Medium byłam pod stałą opieką specjalisty, który wiedział doskonale co i jak i jakie są plany mojego leczenia. Osobiście w życiu bym nie zmienila, polecam medicumdent.pl jakby ktoś szukał dobrego dentysty :)

Gość goder
No ja powiem Ci szczerze, że pomimo się przeprowadziłem na studia, to chodziłem do mojej stałej Pani ortodontki. Jeżeli szukasz dobrego specjalistę, to skontaktuj się z dr Iwony Gnach-Olejniczak.

Gość gość
Jasne, że możesz :) Ja się nie przeprowadzałam, a zmieniłam orto, gdyż byłam niezadowolona... Teraz chodzę do Rock Your Smile, www.centrum-ortodontyczne.pl i nawet gdybym miała 12h jeździć na wizyty, to bym dojeżdżała na kontrolę, bo mam super panią dr i wiem, że mogę oczekiwać efektów :)