Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Oto mój plan dnia, każdy mój dzień wygląda identycznie

Polecane posty

Gość gość

- wstaje o godzinie 10 - jem śniadanie - myje zęby - oglądam telewizje i siedze przy komputerze - jem - oglądam telewizje i siedze przy komputerze - jem obiad - oglądam telewizje i siedze przy komputerze - jem podwieczorek - oglądam telewizje i siedze przy komputerze - jem kolacje - oglądam telewizje i siedze przy komputerze - czasami cos zjem przed snem np mandarynki, banana, ciastka, herbata - oglądam telewizje i siedze przy komputerze - myje zęby, kąpie się - idę spać o godzininie 24 - 1

Gość lucyna 1990
a wy jakie macie plan dnia ? :)

Gość gość
A kto ci placi za jedzenie, prad i wode?

Gość lucyna 1990
mama tata babcia dziadek

Gość gość
No i? Po co to piszesz?

Gość gość
mam podobnie

Gość gość
Współczuję. Ja wstaje 6:30 robię sobie śniadanie, nastawiam kawę, biorę prysznic,jem śniadanie i oglądam wiadomości. Wychodzę 7:15 Wracam o 16,odbieram dziecko z przedszkola, jem obiad, pije kawę, dziecko tv. Później sprzątam, bawię się z dzieckiem, gotuje na następny dzień, idziemy na zakupy. Wieczorem papierosy, winko, kafe, film. Też cudów nie ma, ale pamiętam czasy, kiedy nie miałam obowiązków i to był koszmar.

Gość gość
Najlepsze byłoby coś pomiędzy tymi dwoma planami dnia :) Mieć jakieś powody do życia, ale też mieć czas dla siebie. 4godzinny tydzień pracy :D

Gość gość
Mój plan: Wstaje rano zonka robi lodzika potem sniadanie. Ide do pracy na 11 tam w szatni stukam córkę prezesa. Z zonka kino o 18 a potem 3x sex między 21 a 1 na koniec lodzik i zasypiamy o 2 i tak codziennie to samo. Nudne życie.

Gość gość
Codziennie lodzik?