Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

lista celebrytek ero które trzeba przelecieć

Polecane posty

Gość gość

Inaczej jesteś nikim. :O

Gość gość
Petrov to Kobieta 😴

Gość gość
kazdy niech przeleci siebie samego 😴 jezeli mu to sie uda

Mam bowiem ambitne plany co do tego forume. Wymiana płynów ustrojowych z "celebrytką" Kafe pewnie pomoże mi w dalszej karierze i w ostateczności osiągnięcia tak wymarzonej nirwany przegraństwa. :D :D

Gość gość
Nowy odżył i poczuł się mocny :D

Gość gość
Nowy w mieście wczoraj Mam bowiem ambitne plany co do tego forume.  Wylizanie dūpy smofa i zrobienie laski innym chłopakom pewnie pomoże mi w dalszej karierze i w ostateczności osiągnięcia tak wymarzonej nirwany przegraństwa.  :-D

Gość gość
Możesz zerżnąć: Want, Kusze, Imperium, jedną z Ciotek. 😴

Gość gość
Lista niżej to: Kotka, Giaa, Samansara, Hajabuza

Want jest już "obstawiona" przez roztrzęsionego choleryka Widmo. Kuszełe, to Warszafki klimaty, wyścigi szczurów, galerie dla snobów i zmęczonych życiem ludzi, którzy na siłę robią z siebie lepszych od innych... Imperium, za bardzo obstawiona przez prawdziwych bawidamków. Nie mam najmniejszych szans. Zresztą nie chcę się znaleźć na jakiej tajemniczej liście?!! :O Jak Jej nie podpadnę, to uznam to za sukces, ;)

Gość gość
co ty napiszesz o sobie uciekinierze z poprawczaka z Koszalina :D

Gość gość
Nowy w mieście dziś Kuszełe, to Warszafki klimaty, wyścigi szczurów, galerie dla snobów i zmęczonych życiem ludzi, którzy na siłę robią z siebie lepszych od innych... x i wielki nochal

Gość gość
Dobra wymienimy: Eve, Wadera, Ciekawska, Mucha, Madzia.

koziol z Łodzi O sobie napisałem już, jak na panujące tu warunki bardzo dużo. Przynajmniej więcej od innych. Resztę możecie sobie doczytać, jeśli kogoś interesuje prawda. Cóż mogę więcej... :( Może to, posiadam linie papilarne, których nie ma inny człowiek na świecie. Może przez to czuję się trochę wyjątkowy i bardzo wyjątkowy. ;) :D :D Chociaż tak na co dzień niczym szczególnym się nie wyróżniam. Jeszce kiedyś miałem długie włosy ;)

Gość gość
Już nie chowasz się Nowy przed hejtem ?

Gość gość
nie daruje sobie ze nie zagadalem do jednej z celebrytek :( Miła ciepła z poczuciem humoru.

Nie wiem Smof, mogę się mylić nie piszę bowiem biografii Kuszełłe :O To tylko luźna osobista interpretacja, nie jestem tak często zapraszany na salony jak Ty ;) Korona Jej z głowy nie spadnie, jeśli pomyliłem się o parę kilometrów. Ważne że prędkości nie przekroczyłem ;) :P

Gość gość
Nowy, nie wymieniłeś żadnej z ciotek :D Którą byś przeleciał?

Skoro nie przebiję, to może przepiję :P , bo przepisać nawet nie spróbuję. Mądrej głowy włos się nie trzyma, więc jestem z góry skazany na porażkę. ;) :D :D Ja to chyba osiwieje od tego forum, ku uciesze wszystkich, którzy chcą zatańczyć na moim grobie. :D Tylko będą musieli trochę poczekać, bo jest nowa nadzieja. Przelecisz "celebrytkę" i jakbyś zaczynał życie od nowa hahhahahha :D 🖐️

Gość gość
gość dziś Nowy w mieście wczoraj Mam bowiem ambitne plany co do tego forume.  Wylizanie dūpy smofa i zrobienie laski innym chłopakom pewnie pomoże mi w dalszej karierze i w ostateczności osiągnięcia tak wymarzonej nirwany przegraństwa.  :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Gość gość
Smof dziś nie wiem jak nowyale ja sobie pozwolenajchetniej te z kotemale pod warunkiem ze to bedzie tupolewxTo może, że niby mnie? 😴Ale tupolewem? Lubię brutalny seks, ale są jakieś granice, Smofik 😴Poza tym wciąż nie widziałam Twojego podania, ani wpisowego 😴

Gość gość
Koke 2014.07.26 gość wczoraj - Przeżyłem już takie spotkania, to znaczy "wyrwanie" przez internet i kontynuacja znajomości w realu oczko.gif Jeśli chodzi o mnie, to jestem jaki jestem, zarówno tu jak i w realu, więc nie mam co ukrywać, do spotkania podchodzę na luzie, z uśmiechem, z pełnym wyluzowaniem, maksymalnym funem. Newralgiczny jest pierwszy moment, dobre wrażenie, z reguły otwieram taką przygodę mega uśmiechem i dobrym humorem, urokiem osobistym, wszystkim tym co mam najlepsze do pokazania. Dobrze wyglądam więc generalnie nie mam tremy ani problemów podczas spotkań w realu. Osoby, z którymi dobieramy się do takich akcji, charakteryzują się także wyluzowanym stylem bycia, pozytywnym nastawieniem do świata, poczuciem humoru, ciekawą osobowością, charakterem, więc jest naprawdę fajnie. Myślę, że ze Słodką byłoby podobnie oczko.gif Powiem Ci, że randkę wynikłą z takiego spotkania wspominam niezwykle ciepło oczko.gif

Temat poniżej dna. Wpisują się mężczyźni, którzy nigdy nie zaliczyli A taaaaak by chcieli. Może pod choinką znajdziecie coś dmuchanego. :classic_cool:🖐️

Gość gość
to koke spotykał się z userkami z forume?w białołęce?:D:D:D

Gość gość
"na" Białołęce :o

Gość gość
gość dziś koke spotykał się jednak z userkami z forum???wow. gość dziś Canis Majoris Poznań cool.gif lato 2013 lapka.gif gość dziś Koke 2014.07.26 gość wczoraj - Przeżyłem już takie spotkania, to znaczy "wyrwanie" przez internet i kontynuacja znajomości w realu oczko.gif J