Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Agaaa133

Mamy na wrzesień 2016

Polecane posty

Gość Dżorżeta
Przed chwilą robiłam test, bo coś mi nie dawało spokoju. I jest cien cienia :) 5 dni do @, test z popołudniowej próbki. Za 2 dni zrobię z porannego. Już w środku się cieszę, ale męzowi jeszcze nie mówię. Powiem po terminie @, jeśli się wszystko utrzyma - ostatnio zrobiłam test przed terminem miesiączki i miałam słabą drugą kreskę, a nastepnego dnia zaczęłam plamić, potem do wieczora rozbolał mnie mocno brzuch i tak skończyło się to wszystko :( dlatego nie chcę robić innym nadziei, na razie poczekam. Oby wszystko było dobrze, bo bardzo pragnę tego dziecka :)

Gość ola24578
okres mialam wczoraj dostac, dlatego test robilam dzis :( czekac czekac czekac. trzymam za was kciuki i nie poddawac sie.

Gość ola24578
Agaaa133 trzymaj sie, rob test, a facet i tak nigdy nas nie zrozumie

Nadal @ nie przyszła, a mój mąż wczoraj wracając z pracy miał podjechać do apteki i kupić test, ale oczywiście zapomniał i do poniedziałku muszę czekać na testowanie... Dżorżeta ja miałam też podobnie jak ty, zrobiłam test 2 kreski a za tydzień dostałam @, więc teraz staram się czekać cierpliwie Ola widocznie źle przeczytałam, bo na telefonie pisałam tak na szybko :-) dopóki nie ma @ jest nadzieja :-) Claudiie jesteśmy chyba w tym samym wieku? :-) więc masz racje, mamy czas, co ma być to będzie, a z seksu czerpmy jak najwięcej przyjemności :-) Kochane dziewczyny życzę wam Szczęśliwego Nowego Roku 2016 i żeby się wam spełniły wszystkie marzenia :-)

Gość Claudiie90
Aga mam 22 lata :P. Właśnie, trzeba korzystać z przyjemności :)

Hej dziewczyny , mogę się dołączyć ? Wreszcie zobaczyłam dwie kreseczki!!!! W 29 dc druga była ledwo widoczna z testu o czułości 25, natomiast 30 dc z testu o czułości 10 druga była już niemal taka, dziś 31 i z testu o 25 jest troszkę ciemniejsza od wczorajszej. Dodam że cylke mam w miarę regularne 30-31 dni. Temperatura od 3 dni 37,1 . Przyznam że wcześniej nie mierzyłam. Nie sądziłam, że tak szybko mogę zajść w ciąże , bo już w 2 miesiącu starań, ale 27 dc zrobiłam sobie test owulacyjny i wyszedł pozytywny , na drugi dzień tak samo bardzo mocne kreski kiedy na owulacje nigdy takich nie miałam więc pomyślałam , że może owulka się przesunęła. Jestem w szoku ponieważ miałam męża z którym byłam 8 lat w tym 3 lata po ślubie, nie zabezpieczaliśmy się już 2 lata przed ślubem. Niestety nie mogłam zajść w ciąże po 2 latach starań. Brałam leki i on brał leki i nic. Teraz mam od długiego czasu mam innego mężczyznę i postanowiliśmy zacząć się starać o dziecko. W pierwszym cyklu okres przyszedł w 28 dc , a dziś jest 31 dzień okresu nie ma , chociaż wczoraj czułam się tak źle , dokładnie tak jak na okres. Boję się zacząć cieszyć się tymi kreskami, w poniedziałek pójdę na betę i się okaże czy to rzeczywiście ciąża.

Gość gość
Hej dziewczyny zycze szczesliwego nowego roku 2016 oby kazda z was ujrzala upragnione kreseczki.Dzorzeta gratuluje nie martw sie musi byc dobrze.Agaaa133 puki nie ma @ jest dobrze. Na pewno wam sie udalo.Czytelniczko gratuluje

Czytelniczka24 ale oczywiście że możesz :-) Claudiia to ja troszkę starsza jestem, bo mam 25 lat Ja się czuj***ardzo dobrze :-) nie mam żadnych objawów ani na @ ani na ciążę :-) jedyne co mi dolega to katar od kilku dni, a wy dziewczyny jak tam? :-)

Gość Czytelniczka24
U mnie wczoraj tzn dziś nad ranem objawy jak na @ , dziś tylko kręgosłup i lewy jajnik pobolewa no i mdłości :(

Gość promyczkowa24
Mamy nowy rok może ten będzie tym szczęśliwym rokiem. U mnie 14 dzień cyklu (@14.01). Pisałam wczesniej na innych tematach. Nasze starania trwają od lipca 2013:( ciąży nadal nie ma badania wzorowe a ja tak bardzo boje się, ze nigdy nie zostanę mamą.. Gdyby teraz się udało termin miałabym miedzy urodzinami mojego ukochanego a mojej mamy, w sierpniu obchodziłabym 25 urodziny z najwspanialszym prezentem rosnącym w moim brzuchu.

Gość Czytelniczka24
Promyczku a jak często się kochacie?

Gość promyczkowa24
Co 2-3 dni.

Gość gość
Dobry lekarz promyczku to podstawa! Chodzisz do jakiegos oszoloma ktory po ponad 2 latach nie skierowal cie na droznosc, kontrast czy np wrogosc sluzu. Mysle ze warto pomyslec o inseminacji ...

Gość Róża 1987
Hej! Zrobiłam dziś test. Wyszedł negatywny. Po godzinie patrzę- a tu druga kreska. Sama nie wiem co myslec, z drugiej strony wiem, że druga kreska znikąd się nie bierze;) Okres spożnia mi się 1-2 dni. Mam już 1,5 rocznego synka. Czekamy na córkę;)

Gość gość
Po godzinie odczynniki sie utleniaja i test jest niewiarygodny. Warto poczytac ukotke po 3 min jak ma sie cos pojawic to sie pojawi. Nie rob sobie bezsensownych nadziei , najlepiej kup nowy test przeczytaj ulotke zastosuj sie do niej i bedzie wszystko jasne

Gość gość
Gość: Wyniki może i się utleniają, ale na logikę: test wykrywa obecność gonadotrpiny kosmówkowej, więc coś tam wykrył;) a z moich obliczeń wynika, że to faktycznie bardzo wczesna ciąża;) powtórzę wynik za 2 dni z porannego ( nie wieczornego), wtedy będzie jasne;) Ale moja intuicja matczyna mnie raczej nie myli ;)

Gość Ruda8888
cześć mamuśki i przyszłe mamuśki :) ja chyba dzisiaj wpadłam z mężulkiem zaszaleliśmy po Sylwestrze :) Jesteśmy po ślubie 3,5 roku, znamy się ponad 8 lat, synek zaplanowany ma teraz 13 miesięcy - udał się za pierwszym razem :) o drugiego dzidziusia chcieliśmy się zacząć starać za rok, ale akurat w dniu owulacji (po raz pierwszy w życiu- spadła nam gumka :) ale by była super niezaplanowana niespodzianka... ciekawa jestem co przyniesie ten 2016r. ..termin by był na 30 września

Gość gość
Hej Ruda 8888 mam nadzieję,ze Wam się uda;)

Gość gość
Tez tak mialam , @ spozniala sie 5 dni robie test rano , negatywny. Wieczorem przypomnialam sobie ze testu nie wyrzucilam do smieci, ide do lazienki , patrze a tu na tescie cien cienia 2 kreski, a teraz obok mnie spi moja 15 mies coreczka

Gość Ruda888
kurcze ja do pracy niedługo wracam po macierzyńskim..chciałam popracować...chociaż rok czasu... chyba nie zawsze jak się kocha bez zabezpieczenia w owulacje się zachodzi... czasem to trwa ze kilka cykli...jak myślicie? może mieliśmy farta z pierwszym strzałem, a może mamy dobrze dobrane organizmy oczywiście jak będą 2 kreski to będę najszczęśliwsza na Świecie.. jak patrze na synka..to w sumie mogłabym i bliźniaki mieć :)

Gość promyczkowa24
Napisałam ze wyniki wzorowe. Drożność, wrogość juz dawno sprawdzone.

Promyczku to nie wiem co Ci doradzić. Sama kochałam się mniej więcej 2-3 dni, testy owulacyjne robiłam ale nie wyszły mi takie jak powinny, zato ciążę wskazały... Róża mi druga blada kreska na teście ciążowym wyszła w 29dc ale nie po godzinie tylko po 5 minutach ;)

Gość Claudiie90
U mnie katar, katar i jeszcze raz katar :(. Trzeba posprzątać trochę w domu ;). U nas - 10 stopni :/ wiatr :/ idealna pogoda na przytulańce hihi :) U mnie kochane owulacja przyszła z opóźnieniem... miała przyjść 27.12 zrobiłam testy i negatywne... juz pomyślałam że przyszedł cykl bezowulacyjny :/ ale robiłam jeszcze potem... I dodatnie testy owulacyjne wyszly 30.12 i 31.12 :)

Ja chyba oszaleje, co mnie brzuch zaboli lub zakuje to latam do łazienki i sprawdzam, czy @ nie przyszła Do poniedziałku czekam z testowaniem, bo do apteki mam 20km, więc po drodze do pracy kupie test, ale piersi zaczynają mnie boleć i boję się ze przyjdzie @ :-(

Gość Claudiie90
Czytelniczka co ma być to będzie :) nic na siłę :* Aga133 miej dobre myśli! @ nie przyjdzie :*

Agaaa133 całe piersi Cię bolą?? Podziwiam Cię z tą wytrwałością. U mnie jak owulacyjne wyszły pozytywne w 29 dc to bardzo bałam się ciążowe robić.

Gość Róża 1987
u mnie drugi test wyszedł negatywny. zgupialam. maz kupi mi dziś czulszy test (nie 25 mg a 10 mg). zobaczymy co pokaze;)