Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Agaaa133

Mamy na wrzesień 2016

Polecane posty

Gość IzabelaTom
Spoglądam czasem do sierpniówek i rzeczywiście sporo się tam dzieje. Ja za tydzień testuję, pewnie nie tylko ja, więc miejmy nadzieję, że pod koniec przyszłego tygodnia będzie działo się tu zdecydowanie więcej :) Mój pierwszy cykl starań - wiem że niewielu się udaje od razu, ale kto nie ryzykuje ten nie ma :)

Gość Claudiie90
Izabela dobrze piszesz ;) kto nie ryzykuje ten nie pije szampana :)

Gość IzabelaTom
Jak dla mnie to cień cienia drugiej kreski :)

Gość gość
jak dla mnie druga kreska jest, la też tak miałam

Gość Jadzia86
Claudie gratulacje!!! :) ja też tu widzę:)

Gość Claudiie90
Dziewczyny kreska zbladła :(

Hej Dziewczyny po dłuuugiej przerwie :) u mnie wszystko dobrze, byłam dziś na pierwszym badaniu i po raz pierwszy ujrzałam swoje Maleństwo :) końcówka 7 tygodnia i 7,6mm :) Mdłości straszne...ale co tam, byleby Dzidzia rosła zdrowo :) Claudiie90 który to dzień cyklu? Po 5 min test jest niewiarygodny :) Nie martw się na zapas. Puki nie ma @ jest nadzieja :* Pozdrawiam Was serdecznie

Gość gość
Hej dziewczyny jestem w 6tygodniu ciąży ale brak czynności serduszka tak się martwię mam nadzieje że za 2tygodnie juz będzie serduszko widoczne

Gość Claudiie90
Gość spokojnie :* za 2 tygodnie usłyszysz :* nie stresuj Sie ;* bo to szkodzi maleństwu :( Klaudia - niestety plamienia się pojawiły :( Dzisiaj jest 27dc. A zawsze mam 25dc. W październiku tez tak miałam... testy pozytywne a nie było nic.. dopiero potem przyszła @ to było krwawienie przez 9 dni... a zawsze trwa 3-4 dni max. Myślałam że to samoistne poronienie....

Gość gość
Cześć dziewczyny!! Są tu jeszcze takie, które się starają? Mam do was pytanie, czy mierzycie temperaturę w pochwie? Mi to się zawsze wydawało dziwne, ale dzis zmierzyłam w ten sposób, wyszlo 37,5 a okres mam miec dzis lub jutro rano. Macie z tym jakies doświadczenia?

Gość gość
Przyłączam się do grupy. Od wczoraj mam owulacje a dwa dni temu mój facet skończył we mnie bo myślał ze to już po plodnych.... ciąża murowana. Raz starałam się i w pierwszym cyklu się udało. Niestety poronilam. Wpadkę też zaliczyłam. Więc plodna chyba jestem bardzo....

Gość IzabelaTom
Hey dziewczyny:) Ja dziś mam 20 dzień cyklu, ostatnia miesiączka 25.12. Objawy jakie pojawiły się u mnie do tej pory to silny ból podbrzusza przez około 3 dni połączone z delikatną żyłką krwi, potężna wysypka na biuście - jestem dosłownie cała w kropkoplamkach, senność (gdy budzę sie rano moim marzeniem jest to, by wyrzucić budzik przez okno- a nigdy tak nie miałam), do tego niekontrolowane zasypianie w dzień i nieopisana wredota w stosunku do wszystkich (przynajmniej według mojego narzeczonego:) ) To pierwszy cykl naszych starań, ciekawość mnie zżera czy się udało:) Zastanawiam się nad testem w 23 dniu cyklu (sobota), bo wszystkie objawy implantacyjne pojawiły się po przytulaniu które miało miejsce w 8 dniu cyklu. Także zobaczymy :)

Gość IzabelaTom
Zapomniałam dodać, że temperatura ciała wczoraj -37,2 dzisiaj ta sama I wszystko ostatnio zapominam -nawet telefonu na zajęcia, co jest arcydziwne bo chodzę z nim nawet spać ;)

Gość gość
roza wybacz ale ty jestes naiwna czy po prstu glupia? najpierw pozytywny test po godzinie od jego zrobienia..... (ile razy robilam to po 30 min zawsze wychodzila druga kreska a w ciazy nie bylam( pozniej ze beta 4 cos gdzie we wszystkich tabelach i laboratoriach wczesna ciaze i w ogole ciaze mozna zaliczac o wyniku 5 !!!! oczywiscie ze okres musial sie pojawic malo tego ty masz okres - czyli macica ci sie czysci a ty nadal na bete chcesz isc!!! po co? idz ale bedzie 2 pczytaj troche i idz dziewczyno do lekarza bo podwyzszony wynik beta hcg (potwierdzny testem ciazowym i testem z krwii) czasem swiadczy o problemach nowotworwych lub torbielach ty nie doszukuj sie ciazy a choroby

Gość Claudiie90
gosciu w*********j ona chyba wie lepiej czy jest w ciazy czy nie

Gość Claudiie90
Dziewczyny jestem zalamana. Dowiedzialam sie ze moj maz ma kochanke...i to z nia wyjezdza na Slowacje. Boze w takim momecie kiedy prawdopodobnie w ciazy jestem... czemu tak sie stalo? Staralam sie byc dobra zona nawet uszczypliwosci jego matki znosilam. Co teraz mieszkam u tesciowej?? co robic?

Gość Claudiie90
Gościu fajnie się podszywac?;> głupia dziw... ;) pozdrawiam Cię środkowym palcem ;)

Gość gość
Kafeteria to porazka

Gość gość
Claudiie, moim zdaniem czas pomyśleć o badaniach. Co jeśli maleństwo nie może się zagnieździć przez niski progesteron? Z tego, co widzę masz krótką II fazę. Może to tylko niedomoga? To dość łatwo się leczy. Pytaj gina, działaj! Powodzenia, Mała!:)

Gość promyczkowa24
@ spóźnia się 3 dzień. Od dwóch dni leciutkie plamienia. Nigdy tak nie miałam. Plamienie dzień przed okresem a w następnym dniu juz krwawienie. Tak bym chciała żeby to ciąża była. Jutro zrobię test.

U mnie nie będzie dzidziusia :-( i jeszcze leczenie mnie czeka, bo mimo, że dochodzi do zapłodnienia to płód się nie rozwija, bo krew nie dopływa i muszę brać leki na rozrzedzenie krwi...

Gość sonaola2302
Witam ja tez mam na 3 wrzesien jestm taka,szczesliwa ze latam w,skowronkach..dlugie starania u wlacu sie udalo po duphaston i to w pierszym cyklu..pierwsze usg juz za nami serduszko bije :-)

Gość gość
Sonaola gratulacje! A dlaczego bralas duphaston? Miałaś nieregularne cykle, za malo progesteronu?

Gość sonaola2302
Brałal bo nie miala wogole owulacji..dlatego az w szoku jestem ze w pierwszym cyklu i sie udalo zaciazyc

Gość gość
A chodzilas na monitoring? Dlaczego akurat duph. skoro to progesteron? Mierzyłaś jego poziom? Sory ze tak wypytuje ale ja właśnie też mysle, zeby go brać bo mam niski progesteron no i nic dziwnego, ze id pól roku nie moge zajsc

Gość gość
A powiedz jeszcze od którego dnia cyklu go bralas?

Gość sonaola2302
Ja bralam od 3 dc..a na monitoring nie chodzilam bo mialam przyksc po drogiej dawce na wizyte na monitoring ale nie musialam bo po pierwszej dawce sie udalo..

Gość sonaola2302
Ja,sie pomylilam bralam clo :-) teraz biore diphaspn bardzo przepraszam za pomylke :-) teraz tak leżę i mysle co ja to napisalam :-)

Gość Claudiie90
Dziewczyny w piątek mam wizytę u ginekologa prywatnie! :) zmieniłam lekarke ;) bo szkoda znowu iść do niej żeby ona mi dalej wypisywala tabletki anty... skoro ich nie potrzebuje :/ Moja @ trwała aż 3 dni :/ dziwne.... Pozdrawiam was :*:*