Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

hanzilla nauki języka obcego

Polecane posty

Gość gość

wersja demo za darmo, a pelna za 70 zl miesiecznie. Korzystacie do nauki językow obcych ?

Gość gość
ja korzystalam z apek dostepnych dla androida głownie do angielskiego, ale nie wiedzialam, że do innych językow obcych tez są takie popularne apki. A ta wersja płatna pewnie znacznie rozni sie od demo ? Ja zawsze mialam darmowe aplikacje, nie wiem jak ti jest z tymi płatnymi, pewnie są lepsze :)

Gość Tolunia44
Ostatnio koleżanka namówiła mnie abym również do niej dołączyła i zaczęła uczyć się języka chińskiego. Spróbowałam wersji demo na hanzilla i jest super :) Jak nigdy języki nie wchodziły mi za łątwo, tak tym razem robię fajny progres. Mam nadzieję, że już nie długo będę całkiem dobrze w tym języku pisała i trochę mówiła :)

Gość Paulinka5511
Ja ogólnie jestem za nauką języków, bo nigdy nie wiadomo kiedy nam się może przydać, a język chiński jest bardzo ciekawy, ponieważ należy do państwa o największej gospodarce. A państwa eurpejskie będa mogły spopro na tym skorzystać. Dlatego może być bardzo przydatny. Szczególnie, że możemy uczyć się z hanzilla kiedy chcemy na komputerze, czy nawet telefonie :)

Gość gość
nauka jezyka obcego jest bardzo wazna, latwiej potem znaleźć pracę. Ja przy szukaniu korzystalem z portalu linguajob.pl i trafiłem do super firmy ;)