Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wyprowadzka z domu

Polecane posty

Gość gość

Witam, mam poważny problem. Otóż, mam 23 lata, stałą pracę i partnera życiowego od 3 lat i rodziców z którymi mieszkam, którzy dla mnie są jakąś totalną patologia. Oczywiscie nie nazwałabym ich tak gdyby byli normalnymi ludźmi, ale tak naprawdę są tyranami fizycznymi i psychicznymi. Od dziecka byłam traktowana jak śmieć, awantury, krzyki i bicie to ich sposób na wychowanie. Teraz, mając 23 lata ten rygor nadal jest podtrzymywany. Nie mam prawa mieć swojego zdania, oni podejmuja za mnie decyzje, musze robić to co oni chcą. Jeśli się sprzeciwie- awantura i rekoczyny. Musze się pytać czy mogę wyjść z domu, listy do mnie sa za kazdym razem otwierane, kiedy zostawię telefon albo fb włączone wszystkie wiadomości sa przeczytane. Żadna próba rozmowy nie przynosi żadnych efektów. O psychologu również nie ma mowy. Uslyszalam od nich że "oni są rodzicami wiec mogą wszystko. " i oni naprawdę tak myślą. Postanowiłam coś z tym zrobić. Jedynym wyjściem z tej sytuacji jest wyprowadzić się z domu. Chcemy razem z moim partnerem zamieszkać razem. Oczywiscie moi rodzice prędzej mnie zabiją niż dadzą wyjść z domu. Musze to zrobić po cichu. Doszłam do wniosku, że przez jakiś czas nie chce, aby znali mój adres, nie chce utrzymywać z nimi kontaktu i po prostu nie mają wiedziec co sie ze mna dzieje. Może ta sytuacja da im cos do myślenia i moze troche to nimi wstrzasnie. I oto moje pytanie: Czy istnieje jakikolwiek sposób żeby zdobyli mój adres ? Po prostu, czy jeśli będą mnie szukać, to w jaki sposób mogą mnie odnaleźć?

Gość gość
ja p******** co za idiotka:D