Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sluchaczka ale nie moherka

Gdyby nie Radio Maryja to o wielu rzeczach nigdym bym nie wiedziala

Polecane posty

Gość sluchaczka ale nie moherka

Taka prawda. Przyklad pierwszy z brzegu. Zydowskie zadania od Polski 65 mld. dol. haraczu za tzw. pozostawione mienie. Przepraszam czy to Polska wywolala wojne i zmuszala ludzi (nie tylko Zydow) do opuszczania ich domow? Czy to polskie samoloty bombardowaly synagogi, kosciowy i w ogole cala Warszawe? Dziwi mnie ze o tak haniebnych zydowskich roszczeniach finansowych ma odwage mowic... tylko Radio Maryja. Reszta mediow milczy i udaje, ze deszcz pada gdy rozne Grossy pluja Polakom w twarz przerzucajac ciezar odpowiedzialnosci za wojne na Polakow. To tylko jeden z przykladow. Zrozumcie, nie jestem moherka ale chwala Radiu Maryja za cywilna odwage i rozglaszanie prawdy o pewnych powszechnie przemilczanych sprawach. Zachecam do sluchania "rozmow niedokonczonych". Tam mowia o takich rzeczach ktore boja sie podejmowac inne media.

Gość gość
Twoje ulubione radio uczy też poprawnej polszczyzny - nauczysz się wyśmienicie bluzgać.

Gość gość
np. jakich?

Gość gość
Nie zdajesz sobie sprawe z tego że jestes już moherem.

Gość KONKRETOR
@ gość dziś Twoje ulubione radio uczy też poprawnej polszczyzny - nauczysz się wyśmienicie bluzgać. X Gdzie ktoś zabluzgał choć raz na antenie RM? Konkret proszę. Godzinę, datę, nazwę audycji.

Gość gość
Zawodowi oszczercy już się uaktywnili. Nie zdają sobie sprawy głupcy, że działają przeciwko Polsce bo jak rząd zgodzi się zapłacić żydom ten niczym nie uzasadniony wielomiliardowy haracz to biedny nasz los :(

Gość gość
nasz los już jest biedny od samego początku III RP

Gość gość
Złodziej krzyczy najgłośniej: łapać złodzieja! KK codziennie okrada naszą Ojczyznę. To są agenci obcego pańswa. Pracują na rzecz Watykanu. Powstańcie z kolan rodacy póki jeszcze ostatnią lichą koszulinę na plecach macie, bo wkrótce obudzicie się z gołą dupą. Czarni nie znają umiaru. Wspomnicie moje słowa.

Gość gość
Oszczercy znowu w natarciu. Najpierw z Polakow robi sie winnych holokaustowi a teraz jeszcze jakies kretyn pisze (10:14) ze to nie kolejne rzady doprowadzily do tragicznej sytuacji gospodarczej tylko czarni :O Za powodzie, trzesienia ziemi i tornado pewnie tez odpowiada radio Maryja co kretynie?

Gość gość
Żydzi chcą "haraczu" od Polski a ojcu dyrektorowi mohery sami dobrowolnie płacą.... finansują mu kolejnego maybacha za grubo ponad 2 miliony. Spójrzcie najpierw na siebie. Moje kondole.

Gość gość
noooooooo, schorowane starowinki wychodzą na demonstracje z krzyżami ale potrafią użyć tych krzyży aby walnąć jakiegoś reportera i to z jaką siłą :classic_cool: te słabe, schorowane, wierzące babcie :D Powiedzenie " modli się pod figurą a diabła ma za skórą" znacie??? A tak, czarni są baaaaardzo pazerni, już uzurpują sobie prawo do ziem, które Czesi mają nam zwrócić. Ciągle mało, Mało, MAŁO!!!! A gdzie ubóstwo??? Zmienili je na bogactwo:classic_cool:

Gość KONKRETOR
@ gość dziś Żydzi chcą "haraczu" od Polski a ojcu dyrektorowi mohery sami dobrowolnie płacą.... finansują mu kolejnego maybacha za grubo ponad 2 miliony.Spójrzcie najpierw na siebie. X O. Rydzyk nigdy nie miał maybacha. Łatwo to sprawdzić. Jeśli uważasz inaczej podaj nr rejestracyjny tajemniczego maybacha. Już dawno obalono tę prowokację TVN-u ale jak widać dla lemingów nie liczą się fakty rzeczywiste tylko fakty medialne wymyślane przez miernych agentów typu Stokrotka Olejnik.

Gość gość
Moi chłopcy nie mogli się doczekać kiedy po Komunii św. zostaną ministrantami- biegali wręcz na msze aby do niej służyć. I nagle... zrezygnowali... ksiądz zachowywał się zupełnie nie jak ksiądz, nie jak mężczyzna, nie jak normalny człowiek. Księdza przeniesiono aby wszystko rozeszło się po kościach. Moi chłopcy przestali chodzić do kościoła.... nie mam im tego za złe. Jaki pasterz, takie owieczki... są albo ich brak !!!!!!!!

Gość gość
do KONKRETOR dziś a świstak siedzi i zawija wszystko w sreberka :D

Gość gość
Mowta co chceta ale fakt faktem ze radio Maryja to jedyne prawdomowne radio. Taka prawda.

Gość gość
@KONKRETOR dziś Na punkcie TVN-u to obsesja jakaś czy cuś? :D :P Jesteście chorzy z urojenia :classic_cool:

Gość gość
Takich bzdur nie słyszałem. Co za palant słucha tego radia. Ludzie trzymta mnie bo nie wyrobię. I wtedy właśnie wybierają do rządu przygłupów.

Gość gość
@gość dziś przykład idzie z góry- widzisz co się dzieje w Watykanie? Sodoma i Gomora. Współczuję Papierzowi, że na takie tałatajstwo musi patrzeć i nie jest w stanie tego "raka" pokonać. Obłuda jedna i nic więcej.

Gość gość
a lemingi to wszyscy wyznawcy ojca dyrektora pozostali są wyznawcami Boga ha ale ponoć to ludzie gorszego sortu :O

Gość KONKRETOR
@ gość dziś do KONKRETOR dziś  a świstak siedzi i zawija wszystko w sreberka :D x Dokładnie. Ja w dyskusji żądam zawsze konkretów. Jeśli ktoś twierdzi, że np. na antenie Radia Maryja się bluzga (10:00) to żądam konkretu - kiedy i o której godzinie ktoś zabluzgał. Odpowiedzi oczywiście brak. Jak inny dureń twierdzi, że o. Rydzyk ma maybacha to krótko - podaj nr rejestracyjny. Odpowiedzi oczywiście brak. Tak mogę w koło ciągnąć i po kolei obalać wszystkie mity. Sposób prosty - żądać konkretu. Jeśli adwersarz zamiast konkretu ma jedynie zasłyszane opinie, w dodatku nie swoje tylko wyczytane w michnikowszczyźnie to sorry... Tak jak napisałeś. Świstak siedzi i wszystko zwija w sreberka :D

Gość KONKRETOR
@ gość dziś Przykład idzie z góry- widzisz co się dzieje w Watykanie? Sodoma i Gomora. x Podaj przykład Sodomy i Gomory w Watykanie. Konkretny przykład właśnie z Watykanu. Gdzie indziej na świecie zdarzają się pojedyńcze przypadki zachowań seksualnych, które stanowią nikły promil na tle tego co wyprawia współczesne lewactwo ze swoim gender uczącym już 2-letnie dzieci masturbacji. Nigdy jednak nie słyszałem o przypadku Sodomy i Gomory w samym Watykanie. Jeśli jest inaczej to podaj konkretny przykład. Nie ogólną opinię, nie obiegowy slogan, nie zasłyszaną plotkę tylko konkret. Wtedy zweryfikujemy czy jest to prawda czy "prawda" medialna jak z tym maybachem.

Gość gość
Konkretor ale ich cisniesz :D Dobrze!

Gość gość
@ "Jak inny dureń twierdzi, że o. Rydzyk ma maybacha " no brawo, brawo- potwierdzasz tym "durniem" tylko to, jacy są wyznawcy ojca dyrektora. Zawistni, źli, mali ludzie, którzy potrafią w łyżce wody utopić. Zakłamanie, fałsz, obłuda to wasza dewiza. Przez takich, jak wy ludzie odwracają się od Kościoła i nie chodzą do kościoła. Może trochę więcej pokory a nie jedyna prawda to wasza prawda.

Gość gość
Konkretor wycial przeciwnikow konkretami :D Dobrze! Tak trzymaj!!!

Gość gość
O. Rydzyk nigdy nie miał maybacha. Łatwo to sprawdzić. Jeśli uważasz inaczej podaj nr rejestracyjny tajemniczego maybacha. Już dawno obalono tę prowokację TVN-u ale jak widać dla lemingów nie liczą się fakty rzeczywiste tylko fakty medialne wymyślane przez miernych agentów typu Stokrotka Olejnik. x Miał. Widziałam na własne oczy jego w tym aucie, studiowałam w Toruniu i wszyscy tam wiedzieli, jakie ma auto. To nie jest znowu takie duże miasto, a ja wielokrotnie przejeżdżałam obok siedziby radia. Numeru rejestracyjnego nie spisywałam i foty też nie zrobiłam, bo nie jestem walnięta jakaś. Wystarczy mi co widzialam.

Gość gość
@KONKRETOR dziś mało miałeś ostatnio przykładów? i przedstawicieli , którzy pochodzą z polskiego narodu ? A te inne rzeczy, o których się głośno nie mówi, bo nie ujrzały i nie ujrzą światła dziennego.... A nawet te co ujrzały... jakież były próby zamiecenia pod dywan... a jak nie można hmmm... choroba i śmierć...naturalna...

Gość gość
A ojciec R. nic dobrego dla ludzi nie robi, nie pomaga nikomu, tylko kościól wybudowal na chwalę chyba swoją, a na jego uczelni czesne jest takie, że tylko bogatszych stać. Biznesmen i manipulant bardzo dobry, ale duchowny słaby.

Gość gość
".....na tle tego co wyprawia współczesne lewactwo ze swoim gender uczącym już 2-letnie dzieci masturbacji...." To, co piszesz to ciemnota. I kto tu jest lemingiem? No tak, jak powiedział kościelny hierarcha .... dzieci same wchodzą do łóżka i prowokują.... Zabić to mało ale myślę, że ogień piekielny ich nie ominie choć.... "oni" chyba w niego nie wierzą, jeśli.... wierzą w cokolwiek A tak.... mamona i złoty cielec, "pasterze" od siedmiu boleści. Wstyd, wstydem pogania. Ludzie bez żadnych zasad- ŻADNYCH!!! Otwórzcie oczy!

Gość KONKRETOR
@ gość dziś no brawo, brawo- potwierdzasz tym "durniem" tylko to, jacy są wyznawcy ojca dyrektora. Zawistni, źli, mali ludzie, którzy potrafią w łyżce wody utopić. Zakłamanie, fałsz, obłuda to wasza dewiza. x Albo nie umiesz czytać albo celowo rżniesz wariata/wariatkę. Zakłamani i fałszywy są ci co starali się zakłamać prawdę i fałszywie przypisywali maybacha o. Rydzykowi. Zawistni i źli są natomiast ci którzy świadomie i z premedytacją starają się podtrzymać ów dawno obalony mit maybacha. Robią to albo z wrodzonej zawiści i złości albo z głupoty. Zatem określenie "dureń" jest w tym przypadku nie obelgą tylko zwykłą diagnozą. Jeśli ktoś zachowuje się jak dureń to jest postrzegany jak dureń. Takie są fakty. Jak cię widzą tak cię piszą. Jeśli natomiast mi starasz się przypisać gdzieś nieprawdę to udowodnij to. Zacytuj mój rzekomy fałsz. Podaj moje konkretne zdanie.

Gość gość
@gość dziś myślący ludzie to widzą lemingi radiowo maryjne NIE! Do tego jakąż mieli śmiałość aby Maryję do tego wplątać, cóż za zarosumiałość :classic_cool: