Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sluchaczka ale nie moherka

Gdyby nie Radio Maryja to o wielu rzeczach nigdym bym nie wiedziala

Polecane posty

Gość gość
@KONKRETOR dziś a moja diagnoza- bez epitetów- jesteś nieuleczalnie chory a na to lekarstwa brak :O Twoje "argumenty" mnie nie przekonają, moje argumenty, ciebie też więc uważam rozmowę za bezprzedmiotową. Niech Bóg cię w końcu oświeci bo ojcu dyrektorowi do Boga daleko. Brońcie zawsze Boga i wiary a nie kogoś kto was omamił i wykorzystuje do własnych celów.

Gość gość
lemingi z Radia Maryja łykają wszystko jak pelikany :P

Gość gość
KONKRETOR ty jesteś KOREKTOR ale wszystkiego korektorem nie wymażesz pewnych rzeczy nawet nie można , jest to zabronione :D I tobie się NIE UDA :classic_cool:

Gość KONKRETOR
@ gość dziś Miał. Widziałam na własne oczy jego w tym aucie, studiowałam w Toruniu i wszyscy tam wiedzieli, jakie ma auto. x Zawsze ta sama metodyka manipulacji. Wszyscy widzieli, wszyscy wiedzą... Ostatnio toczyłem dyskusję z pewnym lemingiem nt. dorobku maturzysty Bartoszewskiego i pytałem o konkrety czym niby ten człowiek zasłużył się dla Polski. Odpowiedzi były utrzymane w tej samej retoryce - wszyscy wiedzą, że był wielkim Polakiem, wszyscy widzieli ile narobił dobre, wszyscy go uważają za wybitną osobistość, wszyscy to, wszyscy tamto... A ja wiem, że wcale nie wszyscy bo w wielu gronach był krytykowany. To samo u Ciebie. Twierdzisz, że wszyscy wiedzieli o rydzykowym maybachu. To jak w takim razie wytłumaczysz fakt, że moja rodzona siostra która też w tym czasie studiowała na WSKMiS, konkretnie na politologii, jakoś nie wiedziała? Mogę Cię zapewnić, że nie tylko ona nie wiedziała. Kiedy wybuchła ta nagonka na o. Rydzyka to żywo o tym dyskutowano wśród studentów i na całej uczelni i jakoś siostra nie słyszała by ktokolwiek mówił jakoby widywał o. Rydzyka w maybachu. To dziwne, bo Ty twierdzisz, że wszyscy wiedzieli. Jak widzisz Twój "konkret" rozpadł się jak domek z kart.

Gość gość
siostra nie słyszała by ktokolwiek mówił jakoby widywał o. Rydzyka w maybachu. To dziwne, bo Ty twierdzisz, że wszyscy wiedzieli. x Zaiste zatem , nie widzieli bo nie chcieli widzieć . Albowiem studiując na uczelni ojca dyrektora , studenci mają widzieć i myśleć tak, jak im nakazuje eminencja:D Do tego politologia :D oczywiście wykładana tendencyjnie i teraz mamy to, co mamy. "sprawiedliwość, sprawiedliwością ale prawda MUSI być po naszej stronie" :P Mentalność "kargulowa":D Boże chroń Polskę przed takimi ludźmi :classic_cool:

Gość gość
KOREKTORZE od Bartoszewskiego się odwal bo nie jesteś godzien stóp jego całować!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość gość
P***b/ło tych mocherów do reszty. To ci dopiero schizofrenia ludzka.

Gość gość
Wy się mienicie katolikami, chrześcijanami ??? No racja, jesteście ten lepszy sort :P Wolne żarty

Gość KONKRETOR
Jakże znamienne jest milczenie osoby, która o 11:02 deklarowała się jako naoczny świadek ojcorydzykowego maybacha. I jeszcze ze wszystkich studentów próbowała zaocznie uczynić świadkami. A tu klops. Nie udało się. Teraz ta osoba, przyparta do muru moim konkretem milczy. Tak kończą wszyscy moi adwersarze. Próbują się miotać, wierzgać, wymyślają kolejne bzdurki ale kiedy pytać ich o konkrety to w końcu uciekają i milczą.

Gość gość
@ gość dziś marny Twój trud, o tym nie mówiło Radio Maryja ani Republika więc.... nie jest prawdą :P :D To utopia otworzyć oczy moherom :O

Gość gość
@KONKRETOR dziś i cooooooooo??? odnośnie maybaszka ???:D DOTARŁO?????????

Gość KONKRETOR
@ gość dziś cooooooooo??? odnośnie maybaszka ??? DOTARŁO????????? x Owszem. Dotarła do mnie informacja, że nie tylko maybacha chciano mu przypisać ale także helikopter i łódź powodną :D Jak trzeba być głupim, żeby wierzyć w ojcorydzykowe helikoptery i łodzie podwodne? :D :D Jak proponuję zamiast rozdrabniania się to podać do publicznej wiadomości, że o. Rydzyk ma od razu lotniskowca i będzie po sprawie. Nie zdziwiłbym się gdyby lemingi takie jak Wy jednak łyknęły :O Wracając do maybacha. Nie dziwi Was, że nikt nigdy nie widział, nie sfotografował, czy chociażby nie spisał numeru rejestracyjnego? Ja wiem dlaczego. Bo prawda od razu wyszłaby na jaw - albo nr byłby sfałszowany albo byłby prawdziwy tylko należący do zupełnie innej osoby niż o. Rydzyk. Lemingi, więcej myślenia, mnie TVN-u i Wyborczej Michnika.

Gość gość
Ej no wlasnie Konkretor ma racje z tym numerem rejestracyjnym. Czemu nigdy nikt nie podal numeru wtedy bylaby czysta sytuacja ma albo nie ma. To rzeczywiscie dziwne. Kupa paparazzi wluczy sie za Rydzykiem krok i w krok i nikt nigdy nie dojrzal i nie z fotografowal numeru samochodu? Ej bez jaj panowie. Nie slucham radia Maryja ale tu w tym przypadku Konkretor ma racje.

Gość gość
włóczy - się pisze przez o z kreską

Gość gość
..:D :D:D a wcale nie- mohery zmienią zasady ortografii TERAZ MOŻNA wszystko zmieniać- żadnych zasad, żadnych reguł :P

Gość gość
Lemingi, więcej myślenia, mnie TVN-u i Wyborczej Michnika. x lemingi mniej nauk ojca dyrektora a więcej własnego myślenia, nauki, analizy, otwartości umysłu, empatii, miłości, sprawiedliwości

Gość gość
Ej bez przesadyzmu nie moge byc moherem skoro nie slucham radia Maryja pisalem tylko ze zainteresowalo mnie to co mowi Konkretor o tym numerze rejestracyjnym. Mnie interesuje prawda a nie bycie czy nie bycie moherem. Przeciez jak paparazzi sie kims interesuja to wiedza o nim wszystko nawet jaki nosi nr buta a to nagle wielki maybach i nikt nie umie powiedziec jaki ma numer rejestracyjne??? Ej bez przesadyzmu to jednak musi byc kit z tym maybachem Konkretor dobrze napisal. Nie robcie ze mnie mohera bo powtarzam nie slucham radia Maryja zreszta zadnego radia nie slucham bo wole net. Mnie interesuje prawda a nie poglady polityczne.

Gość gość
Ej bez przesadyzmu nie moge byc moherem skoro nie slucham radia Maryja pisalem tylko ze zainteresowalo mnie to co mowi Konkretor o tym numerze rejestracyjnym. Mnie interesuje prawda a nie bycie czy nie bycie moherem. Przeciez jak paparazzi sie kims interesuja to wiedza o nim wszystko nawet jaki nosi nr buta a to nagle wielki maybach i nikt nie umie powiedziec jaki ma numer rejestracyjne??? Ej bez przesadyzmu to jednak musi byc kit z tym maybachem Konkretor dobrze napisal. Nie robcie ze mnie mohera bo powtarzam nie slucham radia Maryja zreszta zadnego radia nie slucham bo wole net. Mnie interesuje prawda a nie poglady polityczne.

Gość gość onaona
Dlaczego określacie KONKRETORA lemingiem? Przecież lemingi to elektorat PO. Trudno prawicowych sympatyków PiS i Radia Maryja utożsamiać z lewicowymi zwolennikami PO czyli z lemingami.

Gość KONKRETOR
@ gość dziś Ej no wlasnie Konkretor ma racje z tym numerem rejestracyjnym. Czemu nigdy nikt nie podal numeru wtedy bylaby czysta sytuacja ma albo nie ma. x Ty to widzisz, Ja to widzę, każdy racjonalny człowiek też to widzi ale dla lemingów liczą się nie fakty rzeczywiste tylko fakty medialne. Nie jest ważna prawda. Ważne jest co się mówi o prawdzie. A w mówieniu bzdur różne Stokrotki Olejnik mają już doświadczenie. W końcu po to są w mediach instalowane resortowe dzieci.

Gość KONKRETOR
Znowu cisza. Lemingi zostali bez argumentow.....

Gość KONKRETOR
@ gość dziś Konkrektor Chciałeś dowodów na Sodomę i Gomorę w Watykanie to maszhttp://wiadomosci.dziennik.pl/swiat/artykuly/ 447430 ,afera-w-watykanie-gwardzista-kardynalowie-i-biskupi-skl adali-seksualne-propozycje.html x Niestety Twój link nie działa. Po drugie mnie bardziej interesują oficjalne wyroki sądowe a nie dziennikarskie pomówienia. Bo wg dziennikarzy o. Rydzyk oprócz rzekomego maybacha miał ponoć kupić helikopter a nawet interesować się zakupem łodzi podwodnej. Zapewne chciał pływać w wodach jakie macie zamiast mózgów :D

Gość gość
Radio Maryja ujawnilo wiele ukrywanych faktow to prawda.

Gość gość
Niestety Twój link nie działa. To go sobie metodą kopiuj - wklej w wyszukiwarce uruchom. Chyba, że to dla mohera za mądre :P

Gość gość
lubie radio maryja i rozmowy niedokonczone. uwazam ze poruszaja wiele waznych tematow. tez nie mam wtpliwosci ze nagonka zwiazna z majbachem byla celowa. o roszczeniach zydowskich tez wiem doskonale.

Gość KONKRETOR
@ gość dziś Niestety Twój link nie działa.To go sobie metodą kopiuj - wklej w wyszukiwarce uruchom. Chyba, że to dla mohera za mądre. x Tak właśnie zrobiłem. Nie działa. Próbowałem usuwać spacje. Nadal to samo. Ale dotarłem inną metodą do artykułu. Po tytule. Niestety zobaczyłem to czego się spodziewałem. Anonimowi świadkowie opowiadali anonimowym dziennikarzom jak byli molestowani przez anonimowych biskupów. I tak dobrze, że nie przez anonimowych papieży. Zero dowodów, zero konkretów, zero udokumentowanych faktów. Same pomówienia. A mi anonimowa koleżanka wyznała że anonimowe ufoludki wylądowały na jej anonimowej podpasce.

Gość gość
w zakonach jest wszystko wspulne tam jest prawdziwy komunizm nawet jak chcesz kupic chusteczki do nosa to musisz isc do ekonoma po pieniadze czyli nawet gdyby mieli ten samochód to byłby wspólny