Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Luizjana007

Dlaczego mężczyźni tak bardzo lubią seks analny?

Polecane posty

Gość Luizjana007

Ktoś mi powie? Nie ogarniam tego. To nie jest miejsce na penetrację, tak mi się wydaje.

Gość gość
1. bo to odmiana, ciągły seks w pipe jest nudny 2. bo jest znacznie ciaśniej = przyjemniej 3. zakazany owoc lepiej smakuje :D

Gość Die Nacht
Dlatego że kobieca pupa jest ciaśniejsza od pochwy, oraz nie ma ryzyka ciąży.

Gość gość
Zadaj to pytanie wieczorem;)

Gość gość
Bo większość facetów to ukryci geje tylko żaden się nie chce przyznać.

Gość gość
Tylko dlatego, że ciaśniejsza? Przecież pupa to organ do wypróżniania się ludzie!

Gość gość
bo mozna walic bez gumy

Gość gość
Moj nie przepada. Dla mnie to jest walenie w kiszke stolcowa.

Gość Luizjana007
11:17 - coraz częściej się z tym spotykam;) to znaczy z takim podejściem do seksu, apotem okazuje się, że facet jest bi, co już go skreśla. Facet ma być facet.

Gość gość
Tylko dlatego, że ciaśniejsza? Przecież pupa to organ do wypróżniania się ludzie! x a mózg służy do myślenia, tylko co z tego skoro większość ludzi w tym ty go nie używa ? jeszcze jakieś pytania :D ?

Gość gość
Nie ma ryzyka zajścia w ciążę? Pamiętajcie, ze jedna dziurka jest bardzo blisko drugiej, niech no tylko coś wycieknie w akurat płodne dni, można to potem pprzenieść palcami do pochwy i co?

Gość gość
Jestem facetem i nie przepadam za tym. Już kilka razy próbowałem i miałem możliwość, ale nie czuję że to coś wyjątkowego. Sądzę, że wiele kobiet tego nie praktykuje i wiele zabrania. Jeśli by pozwalały to raczej nie było by to aż tak apetyczne. Ja podpowiadam tym kobietom by zaproponowały facetowi próbę na swojej dziurze, a jeśli by mu to odpowiadało mogła by się zgodzić.

Gość gość
a mózg służy do myślenia, tylko co z tego skoro większość ludzi w tym ty go nie używa ? jeszcze jakieś pytania smiech.gif ? x Nie bardzo rozumiem. Du/pa służy do srania i do tego się jej używa, mózg służy do myślenia,a to że ktoś z niego nie korzysta, to nie mój problem. Przeczytaj jeszcze raz siebie, bo się 'kupy' nie trzyma

Gość gość
Ja nie lubie wsadzac mojego w gowno. Raz sprobowalem i nabralem obrzydzenia , moj ku..as by obsmarowany.

Gość Luizjana007
Jestem facetem i nie przepadam za tym. Już kilka razy próbowałem i miałem możliwość, ale nie czuję że to coś wyjątkowego. Sądzę, że wiele kobiet tego nie praktykuje i wiele zabrania. Jeśli by pozwalały to raczej nie było by to aż tak apetyczne. Ja podpowiadam tym kobietom by zaproponowały facetowi próbę na swojej dziurze, a jeśli by mu to odpowiadało mogła by się zgodzić. xxxxx O tot otototo!

Gość gość
Jestem facetem i nie przepadam za tym. Już kilka razy próbowałem i miałem możliwość, ale nie czuję że to coś wyjątkowego. Sądzę, że wiele kobiet tego nie praktykuje i wiele zabrania. Jeśli by pozwalały to raczej nie było by to aż tak apetyczne. Ja podpowiadam tym kobietom by zaproponowały facetowi próbę na swojej dziurze, a jeśli by mu to odpowiadało mogła by się zgodzić. A co jeśli już próbował i powiedzmy, że mu się podoba?

Gość Milamiła
Mój, podczas gry wstępnej ślini swój palec i mi go tam wkłada, potem jedziemy już w pupę. Mówi, ze pupa go bardziej podnieca;)

Gość gość
Jeśli próbował tak jak ja i jest przygotowany to już ... :) Ale mówię ja zawsze eksperymentowałem i chciałem kiedyś też sobie zasadzić po prostu w du/psko i tego dokonałem, ale nic specjalnego. Dlatego nie ciągnie mnie, ale ...

Gość gość
Jeżeli facet lubi w dupkę, to według mnie jest kryptogejem

Gość gość
11:35 Ale...?;)

Ja zwyczajnie lubię kobiece jelito, czy jak kto woli kiszę stolcową. Pociąga mnie bardziej niż pochwa. Czuję się w niej lepiej.

Gość gość
Ale jeśli wiem, że akurat tego kobieta potrzebuje i się przygotowała. To moim zadaniem jest tę prośbę spełnić.

Gość gość
wawer przestań fantazjować prawiczku :D die nacht j******y hehe zaraz znajde filmik z twoimi wybrykami ze słoikiem po majonezie, to są lepsze jazdy niż z analem

Gość gość
Ale jeśli wiem, że akurat tego kobieta potrzebuje i się przygotowała. To moim zadaniem jest tę prośbę spełnić. xxx Zawodowy gracz;)

Gość Luizjana007
Ale jeśli wiem, że akurat tego kobieta potrzebuje i się przygotowała. To moim zadaniem jest tę prośbę spełnić. xxxx Gracz pierwsza klasa!

Gość gość
11.49 Zawodowy ? Nie wiem czy taki zawodowy. Mam swoje lata i nie jedno już przeżyłem w tym temacie.

Gość gość
11:46 - a gdyby to kobieta chciała Ciebie popieścić w tym miejscu, to zgodziłbyś się?

Gość gość
Tu chyba nie chodzi o wiek, a o pewien sposób otwarcia na te sprawy. Mimo, ze Ciebie samego to nie pociąga, a wiesz, ze kobieta chce, to "spełniasz prośbę" Miłe to.

Gość gość
11.53 dlaczego nie ! Pisałem już jestem dość ... i na takie sytuacje przygotowany. Nie sprawia to za wiele radości, ale prostatę też od czasu do czasu trzeba wymasować by nie mieć jakichś problemów.

Gość
gość dziś ale głupoty:P :P co jest gejowskiego w kobiecej pupie? :D:P mój były bardzo to lubił, podniecała go mój tyłek, a na pewno był w 100% hetero...;)