Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gdzie temat o imionach?

Polecane posty

Gość gość

:-D gdzie? :classic_cool: gdzie Petrov? 😴

Gość gość
dobrze ze usuneli :D po co czytac te klotnie o najszybszego :D

Gość gość
Mucha napisała dobrze. Prawda zabolała. Petrov obrońca się nie pojawił...💤

Gość gość
Wszystkie opisy zachowujesz?

Gość gość
gość4imp dziś Muszko. To jest Forum. Rozumiem, ze nie kazdy potrafi czytac ze zrozumieniem. Rozpoznawac symbole i znaki. Bawic sie w slowa. Nie znasz mnie prywatnie dzieki Bogu.oczko.gif Ci nieliczni, ktorzy znaja wiedza co jest prawda. Ale zaraz...pewnie mi wymienisz kogo mam prawo znac tutaj, a kogo nie. smutas.gif Bo Muszka tak pisze. Muszka tak twierdzi i tak musi byc. Jedyna sluszna prawda to prawda Muszki. Tak gosciu. P*****le zamiast spać i skrzywdzilam Naja opowiadaniem. Ma hejt. Albo wy problem ze swoja seksualnoscia. Muszko. Poczytaj sama siebie smiech.gif Pamietam kiedy Naj tak napisal. A gdybym Ci napisala,ze weekend wczesniej sie z nim pieprzylam? Co bys zrobila? Wpadla w szal? pechowiec.gif Napisalabys: nieprawda, bo Naj napisal raz...! Coś z Tobą nie tak. Tym bardziej, że oskarżasz mnie o gre w półsłówka, sama to robiłaś wielokrotnie. smiech.gif Co do wycofywania sie rakiem...Muszko nigdy sie nie wycofywalam. I nadal podtrzymuje: nie mam za co Naja przepraszac, bo sobie cos uroilas. A jesli mam...on mi to powie sam. Ok? Przyszlo Ci do glowy, ze sie znamy? usmiech.gif No Muszko. usmiech.gif Nie podoba mi sie to wszystko z tego powodu, ze to wyglada jakbysmy o niego sie bily. Ale mam dosc tego co wypisujesz nie majac pojecia jak jest i bylo, robiac ze mnie idiotke narzucajaca sie mezczyznie. Wiec ja Ci tez moge napisac. Klamiesz na moj temat Muszko! Klamiesz, albo przyjelas za ogólny pewnik swoją subiektywną ocene! Odpowiem Ci na to czym mnie od dawna wku=rwiasz. Nigdy nie narzucalam sie ani w zyciu, ani na tym forum zadnemu mezczyznie!!! Tak! Wykrzykniki! jezyk.gif Dlatego nie wycofuje sie rakiem. Nie musze. oczko.gif Dobranoc. usmiech.gif P.S. wiecej o Naju nie napisze z Toba ani slowa. Za bardzo go cenie zeby go mieszac publicznie w Twoje urojenia. Lataj za nim, wypisuj krytyke o mnie z pomaranczy, baw sie w prostytutke i inne postacie (ach polslowka, tez sie jednak w to bawisz? usmiech.gif ). Dac Ci maila do niego? Czy nie musze? jezyk.gif Temat dla mnie zamkniety i tak na nic nie masz wplywu. Na zadna moja "wymyslona i urojona" znajomosc poza forum. Rozpisalam sie to pozdrawiam jeszcze wszystkich znajomych stad. smiech.giflapka.gif

Gość gość
Muszka dobrze napisała

Gość gość
Gościu nie :) Ale z góry można przewidzieć, który temat poleci. A poleci każdy w którym jest merytoryczne wytknięcie głupoty ciotkom. Tak jak poleciał każdy od tej Hejti

Gość gość
Dlaczego nie jak tak.:-) Wachlarz ma się za lepszą, wredna zarozumiała znudzona baba. Mucha dobrze pisze.:-P

Gość gość
Niech opowie jak było w kempingu bo w hotelu nie chciała. W Bacówce owszem :-D:-D:-D

Gość gość
Naju i po co ci to było ??

Gość gość
Trąci snobizmem i megalomanią. Rozjepał mnie ten tekst :-D:-D:-D:-D:-D Jest mechaniczna jak lalki w avku :-D:-D:-D:-D

Gość gość
gdzie ty naja widzisz ?

Gość gość
O kim Imp mówi że uderzyła w grupę trzymającą władzę?

Gość gość
Vader,srajka,matrona i cizia pewno.Władzę ma zawsze rada starszych.😴

Gość gość
Imperium myśli że tymi pseudoopowiastkami zaszkodzi Ciotkom.

Gość gość
Grupa trzymająca władzę ??? kurfa nie wierze. :D:D:D:D:D:D Mucha była zawsze zazdrosna o Najka :classic_cool:

Gość gość
rada starszych? imperium wachlarz jest w ich wieku idiotko. kinga jest starsza:p ale najstarsza jest vałka.

Gość gość
Kinga ma 30 lat

Gość gość
42 :P:P:P:P ILE ZDJĘĆ DOSTAŁEŚ?????????? :classic_cool:

Gość gość
czemu tematy gdzie jest coś na ciotki znikają?

Gość gość
mnie 4 wysłała. :D

Gość gość
Zostaja tylko te z anonimowym pomaranczowym hejtem. I z gesia żeby mogły wyjść na biedne i najbardziej poszkodowane. Tematy jak jadą po innych są szybko usuwane, ten o Tabasco, o Awarii, z udziałem Hejti, teraz kolejny z Imp. A po drodze były jeszcze inne z hejtem jeszcze szybciej usunięte. Sami widzicie ile zrobią by być gwiazdkami. Królowe :o

Gość gość
Sami po nich jedziecie wylogowane wredne kurfy :O

Gość gość
Wklej resztę rzeczy. Mucha dzisiaj rano dobrze jej napisała. Dlaczego tego nie wkleisz.?

Gość gość
Wyhejtowaliście wszystkich Zjedzcie własne ogony Tyle wam zostało :classic_cool:))))💤

Gość gość
Trzeba było tematów nie usuwać to by nie trzeba było wklejać tępa babo śmierdziucho

Gość gość
widział ktoś muchozola?

Gość gość
Dziwne jest to, że jak cioć nie ma to goście tacy przychylni jacyś się nagle robią.