Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ślub tylko ze świadkami co sadzicie?

Polecane posty

Gość gość
Nie no moze rodzicom powiemy i tyle oni nie sa tacy żeby się obrazili a dziecko zostawi z mama.

Gość gość
No rzeczywiście nie jesteście młodzi haha prawie do trumny się kłaść. A serio skoro już masz dziecko nieślubne, to tym bardziej nie rozumiem skąd nagle parcie na ślub. Co zmieni to nagłe przysposobienie dziecka? To jakaś różnica w tym roku czy za rok?

Gość gość
Po prostu budujemy dom i będziemy przenosić sie w okolice narzeczonego, on chce zeby maly jak juz bedzie tam chodził do przedszkola zeby miał jego nazwisko.

Gość gość
Parcie ma narzeczony bo on juz by chcial nawet teraz brać ślub a ja chce się wyrzynać chociaż do wakacji.

Gość gość
Ja miałam ślub tylko ze świadkami, bez żadnego wesela. Tylko obiad u mnie w domu. W sumie z braku pieniędzy ale jestem zadowolona.

Gość gość
Moze tez zrobić taki obiad dla rodziców i rodzeństwa wtedy w restauracji. W sumie nie bylo by ze ktoś sie obrazi.

Gość gość
Wziąść hehehehe, ile ty masz lat, bo 26 i taki analfabetyzm hehehe

Gość gość
" i nie zamierzamy mówić nikomu ze jestesmy małżeństwem zeby uniknąć głupich komentarzy. Ja takze zostaje przy swoim nazwisku narazie. Zmienię na nazwisko męża po ślubie kościelnym. " "Kościelny bo narzeczony chce tak samo jak wesele tylko ze nie bedzie nas stać na to w 2016. Wszyscy jego koledzy mieli takie wesele i on tez ma parcie się pochwalić. Ja nie lubię być w centrum uwagi. Mi wystarczył by ślub cywilny. " "Po prostu budujemy dom i będziemy przenosić sie w okolice narzeczonego, on chce zeby maly jak juz bedzie tam chodził do przedszkola zeby miał jego nazwisko." "Wiemy to wszystko ze można wsiąść ślub w plenerze. Mysle ze akurat tego nasza rodzina by nie zniosła gdy nie było ślubu kościelnego." x Autorko przeczytaj uważnie co napisałaś. Widzisz, ja tutaj widzę dużą hipokryzję twojego narzeczonego. Ślub kościelny, żeby starsze babki w rodzinie nie gadały, że kocia łapa. Dla reszty zawsze można się przed ślubem kościelnym przyznać, że ma się jednak ślub. Dziecko koniecznie musi mieć jego nazwisko, kiedy pójdzie do przedszkola w jego rodzinnej okolicy, żeby znowu nie gadali, że wychowuje nie swoje. Tylko gdzie w tym wszystkim jesteś ty? Nie pomyślałaś, że jak ty będziesz mieć inne nazwisko niż dziecko, to i tak wyjdziesz na puszczalską? Z resztą dla rodziny już taka jesteś, bo mieszkasz z facetem bez ślubu i masz dziecko z innym.