Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aneta2422

Oczekiwanie w kolejce

Polecane posty

Gość Aneta2422

Prowadzę dość ekskluzywny salon fryzjerski w jednym z większych polskich miast. Klientami są zarówno kobiety, jak i mężczyźni. Jednak mimo wszsytko najwięcej jest kobiet. Ruch jest spory, więc często zdarza się, że czekają w kolejce. Myślicie, że dobrym pomysłem byłoby kupienie tabletu, z którego wszyscy mogliby korzystać?

Gość gość
Tak, ale to musialy by byc tak przymocowane jako tablety stacjonarne, oprogramowanie tez musialo by byc w odpowiedni sposob ograniczone. Z tym stacjonarnym to mialem namysli cos jak miski mocowane do stolu w stolowkach za czasow PRL ;)

Gość gość
Myślę, że to dobry pomysł, ale są pewne ale: - jeżeli będzie to jeden tablet to tylko i tak jedna osoba z grupy będzie miała rozrywkę - przy dużym tłumie ktoś może tablet zniszczyć/zabrać - co w sytuacji gdy ktoś niechcąco tablet uszkodzi? Może lepszym pomysłem było zakupienie takich gier logicznych, które na pewno uatrakcyjnią czas oczekiwania :) Ja takie gry bardzo lubię. nie wiem jak to się nazywa, ale wygląda to tak, że masz pudełeczko, gdzie są kulki i dziurki. Ruchami musisz tak spowodować, że wszystkie kulki znajdą się w dziurkach. Nie jest to takie latwe:P Albo druga rzecz - puzzle do przesuwania x tego typu rzeczy nie są drogie, a na pewno zajmą uwagę klientów :)

Gość gość
co jak co, ale u fryzjera to zawsze czasopisma sie sprawdzaja, panom motoryzacja, strzelectwo i CKM spod lady, a paniom tematy, ktore wlasnie przyszly poruszyc ;)

Gość gość
Jeżeli jest to dość eskluzywny salon to myślę, że klienci którzy tam przychodzą, w większości mają telefony z internetem :)

Gość gość
Racja, darmowe wifi to bylby strzal w 10-tke ;) tylko haslo udostepnione, gdzies na widoku, aby bylo dostepne jedynie dla klientow.

Gość gość
Moim zdaniem to bardo dobry pomysł, też się nad tym zastanawiałam. Udało mi się nawet znaleźć firmę, która się tym zajmuje http://www.tabkiosk.eu/pl/pomysly-na-tabkiosk/ To fajne rozwiązanie nawet do takich zwykłych miejsc, gdzie chodzi wiele osób, które nie posiadają własnego smartfona czy tableta i można im urozmaicić czas. W końcu nikt nie lubi długo czekać w kolejce.