Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MizantropiaOdraza1994

Osobo twierdząca że z metalu się wyrasta

Polecane posty

I teraz, droga Moor, ta osoba, do której zwróciłam się tym tematem pewnie przeczyta wszystkie posty i stwierdzi, po przeczytaniu twoich, że pewnie ma dużo racji w tym co stwierdziła w poprzednim temacie - że niby wszyscy wyrastają z metalu, a osoby słuchające metalu po skończeniu studiów to rzadkie wyjątki i że zaprzestanie słuchania muzyki metalowej po osiągnięciu pewnego wieku to norma, a fani metalu to gimbusy w glanach. Jesteś z siebie zadowolona? Kiedyś napisałas mi coś takiego "Tak się zastanawiam czy Tobie podpadł kiedyś jakiś metal, że z nas wszystkich starasz się robić idiotów? " Teraz ja zadam to pytanie tobie. Po co to robisz, po co utrwalasz wizerunek osoby słuchającej metalu jako gimbusa? Czemu upierasz się, że na koncertach zwykle jest większośc bardzo młodych ludzi, mimo iż na koncertach w Polsce często jest inaczej? Po co upierasz się, że jednak z metalu się "wyrasta"? Nie odpowiadasz od godziny, więc już chyba nie jesteś na forum, ale mam nadzieje, że nie uciekniesz i mi odpowiesz.

Gość gość
Wyrasta sie z imprez, z zabawy w subkultury, z takiego jarania sie tematem. Nie wszyscy, ale wiekszosc jednak wtapia sie w tlum. Metalu moga dalej sobie sluchac. I wymyslanie faktow jeszcze nigdy niczego nie udowodnilo. Nie bede ci przytakiwac kiedy sie z toba nie zgadzam i cos jest wyssane z palca bo TY chcesz zeby ludzie uwierzyli w cos w co sama chcesz wierzyc

"Wyrasta sie z imprez" To czemu na koncertach metalowych jest tyle osób po 30? 💤 "I wymyslanie faktow jeszcze nigdy niczego nie udowodnilo. Nie bede ci przytakiwac kiedy sie z toba nie zgadzam i cos jest wyssane z palca bo TY chcesz zeby ludzie uwierzyli w cos w co sama chcesz wierzyc " To ty wymyślasz fakty. Fakty są takie, że w Polsce na koncertach metalowych jest dużo osób po 30. Przyjedź, zobacz. Może w UK jest inaczej, nie wiem.

Gość gość
Tu tez jest duzo, ale proporcjonalnie mniej niz 20 latkow. Wiesz dlaczego? Bo jak masz w tygodniu zap*****l w pracy to chocby co tydzien byl koncert to wybierzesz tylko teb na ktorym ci zalezy, nie pojdziesz ba kazdy, bo masz dzieci, sprzatanie i jestes zmeczona. Dorastanie to nie tylko zmieniajace sie upodobania, to tez zmieniajaca sie sytuacja zyciowa

No patrz, a tutaj w Polsce jak najbardziej zdarzają się koncerty na których większośc ma ponad 30 lat. Ale może się myle, ja to tylko widziałam na własne oczy, nie to co laska z Anglii która pewnie nigdy nie była na polskim koncercie a uwaza się za panią ekspert :D

Gość gość
VARG! JESTEŚ POLAKIĘ?!

Gość gość
"zdarzaja sie" - wlasnie. I na tym koncze moj udzial w tym temacie :)