Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zagubionywzwiązku

nie odpowiednia kobieta jak o niej zapomnieć ?

Polecane posty

Gość gość
Zwalił konia pod jakiegoś kaszalota i do żony chce lecieć hahaha. Ochłoń śmieszny człowieku bo wstyd przynosisz rodzajowi męskiemu.

Gość gość
Boże jakiś Ty głupi i niewdzięczny. Masz dobrą i atrakcyjną żonę i robisz wszystko, żeby to spiertolić. Ciesz się, że nie wiesz czym jest samotność.

Gość gość
Nie wiesz jak to jest wracać do pustego domu, jeść kolację w samotności i zasypiać wtulonym do kołdry. Nie wiesz jak to boli. Gdybyś wiedział doceniłbyś to co masz.

Gość gość
Zachowujesz się jak chłopiec. To żałosne, że minęło tyle czasu, a Ty nadal rozpaczasz.

Gość gość
Co Wy, za przeproszeniem, pierd*** ???!!! Nie powinien wypowiadać się ten, co nie był w podobnej sytuacji...

Gość zagubionywzwiazku
gość wczoraj odpisałem x gość dziś "[00:23 wystarczy, że odczuwa tego skutki. Mąż zamiast dbać o żonę i pielęgnować związek małżeński siedzi zamulony. Wiesz czym jest samotność w małżeństwie? ]" x lepiej bym tego nie ujął... 2 sprawa gdybym miał się kogo poradzić i pogadać o tym na żywo na pewno nie siedział bym na kafeterii... x gość dziś "Co Wy, za przeproszeniem, pierd*** ???!!! Nie powinien wypowiadać się ten, co nie był w podobnej sytuacji... " kiedyś będą w podobnej sytuacji, ja przez tyle lat też myślałem że problem mnie nie dotyczy dla mnie było to abstrakcją aż w końcu przekonałem się że jednak jest to niestety możliwe

Gość gość
Wspolczuc mozna jedynie Twojej zonie, bo gdyby wiedziala o tym wszystkim to juz od dawna bylbys sam. Marnujesz jej zycie. Nawet jak wyleczysz sie z tej panny to za jakis czas znajdzie sie nastepna, z ktora juz Ci moze latwiej pojdzie i zostanie Twoja kochanka

Gość gość
Rozumiem cię aż za dobrze autorze, u mnie taki stan trwa o wiele dłużej, lepiej pominę ile dokładnie :)

Gość zagubionywzwiazku
gość dziś nie widze żadnej przyjemności w męczeniu się i szukaniu sposobu na pozbycie sie niechcianego uczucia do innej wiec bogatszy o te doświadczenia z pewnoscią w przyszłości nie dopuszczę do powtórki z rozrywki,

Gość gość
11:22 Wątpię. Poczułam smak samotności, małżeństwo moich rodziców nie było udane. Jeśli poznam wartościowego mężczyznę to będę o niego dbała. Nawet jeśli spodoba mi się ktoś inny to szybko ukrecę łeb zauroczeniu. Syty głodnego nie zrozumie. Nie doceniasz tego co masz bo dla Ciebie to norma. Z nudów szukasz wrażeń. Myślisz o lasce, której nie znasz. Czy to nie dziecinada?

Gość zagubionywzwiazku
gość dziś nie szukałem wrażeń... samo przyszło, po prostu poznałem nieodpowiednią osobę w nieodpowiednim czasie, jak bym mogl cofnąć czas na pewno w tym miejscu bym się nie pojawił

Gość gość
Powtarzam ! Może właśnie odpowiednią...

Gość Zagubionywzwiazku
Odpowiednia ktora zerwala ze mna kontakt ktora raczej nie chce miec ze mną nic wspólnego nie uważasz ze to troche do siebie nie pasuje?

Gość gość
A dlaczego miała go nie zerwać, skoro wciąż jesteś w związku z inną? Dobrze zrobiła. Przyjaźń między kobietą a mężczyzną to wielka rzadkość, a w Twoim przypadku przecież chodzi o coś więcej.

Gość zagubionywzwiazku
od 4 miesięcy nie mamy ze sobą żadnego kontaktu, mimo to w dalszym Ciągu mi nie chce przejść.... co jeszcze mogę zrobić by zapomnieć ?

Gość zagubionywzwiazku
minęło już ponad pół roku odkąd nie mamy ze sobą kontaktu, poukładałem jakoś relacje w moim związku, teoretycznie wszystko jest ok, moja żona myśli że ten temat jest już dawno zamknięty, a ja musze cały czas udawać, niestety pomimo tego że od długiego czasu się nie widujemy i nie kontaktujemy ze sobą ona nadal cały czas siedzi mi w myślach, o ile w dzień jak pracuję / generalnie jestem czyms mocno zajęty to nie jest tak źle, to w nocy niestety wszystko wraca i nie potrafie zająć myśli czyms innym, sni mi się praktycznie codziennie przez co rano budze się z naprawdę gigantycznym dołem, najgorzej jest w weekendy kiedy siedze w domu i nie mam się nawet do kogo odezwać, wtedy żeby zagłuszyć myśli albo piję albo coś przyćpam.... chora sytuacja z którą sam sobie nie daje rady nie wiem już co dalej robić, ile jeszcze czasu musi upłynąć

Gość gość
A ile już cię trzyma?

Gość zagubionywzwiązku
gość dziś od września 2015 roku

Gość gość
zagubionywzwiązku dziś gość dziś od września 2015 roku XXX A może ta Twoja "panna" już sobie kogoś w międzyczasie znalazła?

Gość Zagubionywzwiazku
Może i sobie znalazla nie ma to znaczenia. Mi chodzi o to by skutecznie wyrzucić ja z mojego umyslu. Bo na chwilę obecną nie potrafię sobie z tym poradzić