Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zaprzepascilam szanse zniechecilam fajnego faceta

Polecane posty

Gość gość
Zostawcie te pannę. Ona jest moja!

Gość gość
Autorko kocham Cię!

Gość gość
Śmiejcie się, barany, dzięki wam nawet w internecie się wyżalić nie można...

Gość gość
Chciałabym, żeby jeszcze ktoś wypowiedział się na temat, bo obwiniam się bardzo :(

Gość gość
https://m.facebook.com/helthyandhappy  zapraszam do polubienia mojej strony , będzie dużo przydatnych informacji na temat diety i ćwiczeń , całkowicie za darmo. Robie to co lubie . Zapraszam

Gość gość
Tak nie do końca na temat: wiesz jak wyglada dziewczyna wychodząca na papierosa? Zwłaszcza gdy jest zimno. Stoi taka przykurczona i cmoka. Kretynka. Żaden porządny facet sie taka nie zainteresuje, wierz mi.

Gość gość
Ola, idź na spacer i przestań smucic tutaj!

Gość gośćlte
Nic zlego nie zrobilaś. Jesli bedzie mu zalezalo na Tobie to nie odpusci tak latwo a jak mu nie zalezy to bedzie gadal z Toba na odwal sie. Nic sie nie zmienilo od starych czasow to facet ma zabiegac o dziewczyne. Te bajki o tym ze kobieta tez powinna zabiegac i podrywac wymylili leniwi faceci ktorym na niczym nie zalezy.

Gość gość
Nic zlego nie zrobilaś. Jesli bedzie mu zalezalo na Tobie to nie odpusci tak latwo a jak mu nie zalezy to bedzie gadal z Toba na odwal sie. Nic sie nie zmienilo od starych czasow to facet ma zabiegac o dziewczyne. Te bajki o tym ze kobieta tez powinna zabiegac i podrywac wymylili leniwi faceci ktorym na niczym nie zalezy. xxxxxxx Ale jak ona z nim na ta kawe nie poszla, to sory, ale to jest kosz. Ilu facetow po czyms takim by zaproponowalo jeszcze raz??

Gość gość
On chyba uznał to tak- wie że ci się podoba, bo widzi że sie do niego uśmiechasz itd, i sądzi że odmówiłaś mu bo chcesz byc niedostępna. i twoje pisanie do niego utwierdza go w tym że ci zależy na nim. Może faktycznie ci nie wierzyc. Wysyłasz mu wyraźne sygnały że ci sie podoba. Noi szczerze czy gdybyś potrzebowała tego czasu to czemu ci przeszkadza że sie odsunął? Może nie potrzebujesz czasu ale potrzebujesz więcej zapewnień i starania sie z jego strony. A on czuje że cie już ma i nie chce sie więcej starac. A ta kawa to była jakby "łaska" z jego strony. Mysli sobie- przecież widać że jej zależy tylko pogrywa więc co się będe starał bardziej.

Gość gość
Ty powyżej przestan chrzanic ze on czeka na jej ruch. Kto wam naopowiadał takich idiotyzmów ze kobieta ma ośmielać faceta?? To jest g****o prawda, jak facetowi zależy to działa i zdobywa a nie czeka na ruch kobiety! I sprawdziałam to osobiście i kiedyś tez posłuchałam takich rad ze mam ośmielić....g****o rpawda! x Jezu, kolejna królewna z drewna, ile was jeszcze jest i jak was unikać powalone księżniczki?

Gość gość
Żaden, powtarzam żaden facet nie ma obowiązku czekać, aż się jakaś dziewczyna zdecyduje, przemyśli itd. Jakby dziewczynie BARDZO zależało, to nie oglądałaby się na przeszłość tylko zdecydowała się na nową znajomość. Skoro woli czekać, to jej sprawa, ale facet takiego obowiązku czekania nie ma. Bo lala może się zdecydować po roku albo dwóch, a wokół jest wiele fajnych dziewczyn.

Gość gość
Czyli z waszych wypowiedzi wszystkich wynika, że schrzaniłam sprawę i lepiej już temu facetowi dać spokój? Rzeczywiście, niech znajdzie kobietę bez problemów, a my standardowo zostaniemy na cześć-cześć i tyle.

Gość gość
Nie rozumiem cię. Z jeden strony mówisz mu, że potrzebujesz czasu a z drugiej przeżywasz, że odpuścił. Chciałaś, żeby za tobą latał czy co?

Gość gość
Wiecie co, ja chyba nie wierzyłam do końca, że mogę mu się podobać. Pewnie podświadomie czuję, że on będzie taki jak mój ex. Po moim poprzednim związku mam poczucie, że dużo rzeczy jest ze mną nie tak. Nie wiem po co mi ten czas, żeby siebie naprawić? Ale jak nie mamy ze sobą kontaktu (z tym nowym), to mi smutno. No taka jestem dziwna ;/

Gość gość
Więc, korzystając z waszych przemyśleń, postanowiłam,że przy następnym będę normalniejsza. O ile będzie nastepny, bo ja już nie jestem pierwszej młodości.

Gość gość
daj temu facetowi spokoj, a tak przy okazji to podaj do niego kontakt ja sie nim chetnie zaopiekuje

Gość gość
"daj temu facetowi spokoj, a tak przy okazji to podaj do niego kontakt ja sie nim chetnie zaopiekuje " Nie chciałby ciebie, przykro mi.

Gość ~żywe_zło
Jak Ci zależy na tej znajomości, to napisz prosto z mostu, ze jednak chętnie wyjdziesz z nim na kawę. Co to za problem? Skoro odmówiłaś zwykłego wyjścia na kawę, to ja mu się specjalnie nie dziwię, że drugi raz nie proponuje, a i kontakt woli mieć rzadszy.

Gość gość
Ale teraz on zgrywa trudnego w kontakcie, więc chyba mogę założyć, że przegięłam i nic z tego już nie będzie.

Gość gość
Przegięłaś z tym że psiałas do niego po tym jak odrzuciłaś zaproszenie. On JUŻ WIE że ci się podoba. Faceci nie są głupi. Zniechęciła go nie odmowa, tylko to że sie tłumaczyłać po odmowie i ze sie narzucałaś po tej odmowie. Widać że ogromną wage do tego przykładasz. Widać też że potrzebujesz żeby ci udowadniał że mu zależy. W jakimś sensie skłamałaś bo ty potrzebujesz nie czasu tylko kogoś kto będzie cię cierpliwie zdobywał. On nie chce takich potrzeb zaspokajac. Pozatym może chciał tylko pogadać a zobaczył że ty wszystko tak ciężko przeżywasz i sie wystraszył że jak gdziś z tobą pójdzie to zaczniesz go traktowac jak męża. A jak sie nie uda to tez będziesz sie leczyła po tym. Więc facet woli sie niepakować w to.

Gość gość
Hm dzięki za odpowiedź (tę ostatnia), postaram się kolejnym razem być dojrzalsza i mądrzejsza.

Gość gość
Ale dół, żal mi, że to zmarnowałam:(

Gość gość
Nie trać cennych chwil! Zachowaj się jak dojrzała kobieta. Nie wrzucaj wszystkich facetów do jednego wora. Kto wie, moze los tak chciał zebyscie sie poznali tu i teraz. Nie bój się, zaryzykuj. Wiesz, w życiu różnie bywa ale naprawdę często jest tak, że coś się dzieje nie bez przyczyny. Może własnie to teraz jest Twoje pięć minut i powinnaś tę okazje wykorzystać. Gorąco w Ciebie wierzę i daję Tobie moją moc.

Gość gość
Ale on jest mocno zdystansowany teraz i nie wiem, czy nie będę się ośmieszać. Poza tym jest kilka lat młodszy ;/ Może stąd też moja nieufność w jego zainteresowanie.

Gość gość
Kilka lat młodszego sobie daruj.

Gość gość
"Kilka lat młodszego sobie daruj. " Czemu? Poważnie pytam.