Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziwny związek, moja przyjaciółka i...

Polecane posty

Gość gość

Moja przyjaciółka związała się z pewną sławną osobą. Facet jest przystojny, inteligentny, wysoki, przy kasie i w ogóle miód-malina. Początkowo nie chciałam wierzyć w ten związek, ale są ze sobą już kilkanaście dobrych miesięcy. Cieszę się razem z nią, ale jedna rzecz nie daje mi spokoju... Pewnie zaraz mnie zjedziecie, że jestem zazdrosna czy coś, ale to nie o to chodzi. Moja przyjaciółka jest osobą przy kości - w żadnym wypadku nie wpisuje się w standardy wyznaczone przez show biznes. Nie rozumiem, jak taki facet mógł właśnie na nią zwrócić uwagę. W niedługim czasie planują wziąć ślub... To już ostatni dzwonek, aby zainterweniować. Powinnam coś zrobić? Porozmawiać z nim?

Gość gość
A przyjaciółka nazywa się Katarzyna Niezgoda?

Gość gość
Nie, jest młodsza :)

Gość gość
A ta sławna osoba to Stefan Pawłowski.?

Gość gość
Nie. Po prostu skupcie się na temacie. Mniejsza o to kim jest. Jeżeli bym napisała, to na pewno byście kojarzyły - chyba że macie powyżej 40 lat.

Gość gość
Skupiamy się na temacie, a jakże. On to znany w szoł biznesie Jan Nowak, a ona to gruba Anna Kowalska. No... no... szacun...

Gość gość
mniej więcej tak to może wyglądać. Zaczęłam sądzić, że może szuka sposobu na zwrócenie na siebie uwagi? Właśnie coś w stylu Kammela i Niezgody - przecież media przez jakiś czas bardzo skupiały się na tym, że Kammel spotyka się z grubszą kobietą. Dzięki temu jego notowania wzrosły.

Gość gość
już wiem, to ten model, zapomniałam nazwiska

Gość gość
A chcesz z nim porozmawiać, bo myślisz, że on nie widzi jej figury? :D I ty sie nazywasz przyjaciółką? :O Wyobraź sobie, ze jeden facet lubi szczupłe kobiety, a inny woli i BARDZIEJ MU SIE PODOBAJĄ grubsze. Nie możesz tego znieść? Nie udław się tą zazdrością ...

Gość gość
Mogę i bardzo bym się cieszyła, gdyby po prostu był z nią z miłości. Ale w dzisiejszym świecie ludzie patrzą na wygląd - szczególnie ci sławni. Chciałabym z nim porozmawiać, bo nie jestem pewna czy ta jego miłość jest szczera. Ot co...

Gość gość
Tylko pustaki patrzą na wygląd. Ty sie tylko osmieszysz rozmową z nim. Uwierzysz mu na słowo, będziesz wiedziała, że kłamie lub mówi prawdę? Jak Bóg rozdawał rozum, to chyba stanęłaś w innej kolejce :O