Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

a gdzie jest mój Bzdźiuszek

Polecane posty

Gość gość

a gdzie jest mój Bzdźiuszek

Handluje pokątnie diamentami, ubrany w płaszcz wodny, ze swojego kominka :P.

Gość gość
O kogo znów chodzi?

Gość Józef Bździuch
jestem gotowy i przygotowany do całowania kobiety, tam gdzie lubisz najbardziej , hey !

Gość Józef Bździuch
misio1 dziś idioto, z idiotami nie rozmawiam !

Gość gość
hej bzdźiuszku :)

>>>jestem gotowy i przygotowany do całowania kobiety, tam gdzie lubisz najbardziej<<< x Ostatnio narzekałeś, że każe ci całować nieumyty tyłek :P :P :P. x Smacznego :P.

Gość Józef Bździuch
mam uprzejmą prośbę , podajcie namiary do tego idioty misio1 aby jemu rozwalić szczękę , teraz jestem zalogowany w Warszawie przez sieć UPC jako Józef Bżdziuch ale za kilka dni , tuż po Świętach pojadę do mojego spalonego domu w woj. małopolskim przy granicy Śląska i jeżeli faktycznie Zbigniew Zabrzański mieszka tam w woj. śląskim i w Zabrzu to chętnie się umówię aby temu Zabrzańskiemu zrobić z ryja pasztet i aby policzył swoje kły w Zabrzu albo na terenie Huty Królewskiej , może być przy Elce , za kilka dni będę korzystał z sieci Orange w moim spalonym domu WIĘC proszę nie kasować mojego nick Józef Bździuch z innego Nr IP , dzięki

Ty DEBILU :p, nawet nie wiesz, jak własny nick zarejestrować :p. x I tak znowu skompromitujesz się pod nim i wymyślisz kolejny. x Zapłać Pierdziuszku zaległe alimenty, bo Twoje dziecko, kolejną zimę w trampkach przetupta :(.

Gość Józef Bździuch
misio1 dziś franco brudna i nie myta , od ponad 15 lat jestem na Kafe i uparłem się aby tu się nigdy nie logować, jest wolność słowa i wypowiedzi , skoro tu się logujesz to znaczy, że jesteś z KADRY i jako zasyfialec pobierasz pieniądze z Kafe za to, że tu się logujesz oraz piszesz tu za pieniądze a ja mogę wszystko i co chwilę pisać pod inną nazwą , jak się za mnie zalogujesz, to uważam, że jesteś ŚMIECIEM

Po co miałbym Perdziuszka udawać :P ? x Jak tam mieszkanie w Warszawie? Już dwa tygodnie mi je sprzedajesz :P. x Musisz być MEGA-PIERDOŁĄ :P, skoro siedzisz tu już 15 lat, a zasad działania tego forum nie rozumiesz do dzisiaj :P. x Nie jest dziwne, że takiego MATOŁA, do żadnej roboty przyjąć nie chcą :P.

Gość Józef Bździuch
wiem, wiem, jestem idiotą, głupolem i nie nadaję się do żadnej pracy gdy wskoczę na tory pod Pendolino to ZUS się ucieszy i będzie o jednego idiotę mniej , dzięki za wyrozumiałość

Coś się tak tego Pendolino uczepił :P ? x To nie ZUS, płaci teraz Twój zasiłek i ubezpieczenie zdrowotne, ale my wszyscy z naszych podatków.

Gość gość
jesteś Bzdźiuszku ? ja wczoraj niestety szybko zasnęłam bo byłam bardzo zmęczona