Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kasiaa654

Wspólnie czekajmy na 2 kreseczki, w końcu się uda!

Polecane posty

A moze jadlas tatara albo surowa rybę albo sery plesniowe albo brie (w ogóle to jest zakazane jedzenie w ciazy) Moja byla ginka twierdzila ze wszyscy predzej czy pozniej to maja tylko właśnie najgorzej jak w ciazy jest tak samo jak rozyczka

Minka fajnie będzie zobaczyć dwie kreski na teście w walentynki i nad tą opcją pracuj w tym miesiącu;) Dziewczyny te przesunięcia w naszych cyklach to efekt psychiki - chyba za bardzo tym żyjemy. Tylko jak tu o tym nie myśleć:( Dzisiaj kolejna koleżanka powiedziała mi, że jest w ciąży...

Gość Czytelniczka24
Dobry wieczór:P XXXXXX Minka tulam Cię Kochana, główka do góry, @ szybko minie i zacznie się najprzyjemniejsza część programu :) XXXXX Mariola no to nie ciekawie. Ja mam toxo przed sobą, jutro chyba zrobię. Niech lekarz Ci powie co dalej. XXXXX Anka u mnie 2 29dc cyklu owulacyjny test pokazał ciąże. XXXXX Ja bym chciała Marcina , Joanne albo Magdalenę. XXXXX U mnie żelazo ledwo zipie 59,1 w widełkach 50-170. Jutro rano sprawdzę betę:D XXXXX Madzia jak się czujesz? XXXX India działaj przynajmniej się wypocisz:D

Gość gość
Dziewczyny właśnie wróciłam do domu. Okazało się,że mam jedno i drugie ujemne..Koleżanka się nie znała!!Szlag mnie trafił,jak mogła się pomyśleć skoro wie co teraz przeżywam i jak bardzo modlę się o zdrowie i ciążę.Byłam w laboratorium i Pani mi powiedziała,że mam spać spokojnie..Szkoda,że mnie tak wystraszyła i znowu w wyniku zdenerwowania mam śluz,który był tylko rano :/ Mariola

Gość Magda0816
Mariola czekamy na nowiny od ciebie ???!!!!

Gość gość
Mam napisane na wyniku taxo M(S) ujemny taxo G (S) ujemny Mariola

Mariola No pięknie , No jak można tak kobietę w ciąży straszyć masakra .... No nic zobaczysz w środę, ale czemu ty się śluzem przejmujesz , ja mam ciagle sliz biały , ty się martw jakby były plamienia lub ostry bił brzucha .

Gość gość
Gdybyście mnie widziały..Byłam taka załamana,biegam na oddział a tu inna koleżanka mi mówi,że nie mam się stresować bo Natalka się pomyliła..Myślałam,że ją uduszę! Cieszę się,że nie mam krwawienia i brzuch mnie nie boli,ale ten śluz jest taki brudnawy i chyba tak podświadomie myślę,żeby nie było tylko krwawienia.Pracuję w szpitalu jako opiekun medyczny i dlatego koleżanki w pracy mi pobierają krew.Szczerze to Natalka ma u mnie minus:/ Mariola

Gość gośćowka
Hej przepraszam że wam się dziewczyny wcinam w topik ale mam takie pytanie. W 7 dniu cyklu miałam niezabezpieczony stosunek. Miesiączka zaczęła się. 24.12. Dzisiaj jestem w 26 dniu cyklu. Czy po takim czasie testy ciążowe oraz wizyta u ginekologa ( bylam dzisiaj mialam usg dopochwowe) wykryły by ciąże?? Minął by dzisiaj 19 dzień od stosunku.

Zbieralam zabawki i tak mnie zemdlilo ze wyladowalam nad kiblem.... ja sie bronie przed wymiotami jak tylko moge wiec nic nie poszlo ale mdli mnie juz ponad godzine. Xxxx Mariola ja to bym ja chyba zabila! Kiepski z niej pracownik medyczny skoro nie potrafi odczytać wyników!

Gosciu zależy jak dlugie masz cykle. Wg mnie i jedno i drugie nie pokaze ciazy tak wczesnie

Gosciuwa piszesz ze byłaś dzisiaj i co lekarz ? Wiadomo ze to za wcześnie 7 dc watpię żebyś zaszła w ciszę

Gość gośćowa
Cykle trwają u mnie 32-35 dni. Robiłam test w 15 dniu od stosunku. Dzisiaj ginekolog zrobił mi usg oraz zbadał mnie i powiedział, że nic nie widzi wyściółka pochwy jest jednolita i raczej nic się nie łuszczy nie zlecił mi badań krwi beta hcg. A tego 7 dnia cyklu to jedyny możliwy dzień w którym mogło się coś wydarzyć, A chciałabym wiedzieć tak szybko ponieważ pracuję z dość niebezpiecznymi i żrącymi substancjami.

Przy tak długich cyklach nie masz szans na owulacje 7dc. Najwcześniej 15dc. 7 dc to zaraz po okresie albo ostatni okresu. Wg mnie mozesz byc spokojna

Gość Alicja_28
Na mdłości podobno imbir najlepszy ;)

Gość Magda0816
No ja biorę takie tabletki imbirowe dla kobiet w ciąży na mdłości , nazywają się maternov

jak bede w ciąży to bede sobie jakos radzić :) narazie to może coś mi zaszkodziło, chociaż jajniki, pachwiny i podbrzusze tak pobolewa troche. Anka tylko sie nie nakręcaj... ( to jest głos w mojej głowie :D )

Anka trzymam mocno kciukasy :) aby Twoja coronia miala rodzeństwo! :D Minka dobrze ze juz dobrze :) najważniejsze to sie nie załamywać, i @ minie moment i przytulanka :) Mariola kurczę no niepotrzebne nerwy, teraz juz nie myśl. Jutro beta bedzie ladna zobaczysz :) Ja w pracy siedzę sama dzis do 21. Jeszcze trochę i do domku :)

Podobno dziś jest najbardziej depresyjnym dniem w roku :) poryczałam się bo Tośka nie chciała założyć bluzki... Boże żeby to było TO a nie moja chora psycha hehe

Anka u mnie też tak jakoś bardzo depresyjnie... w pracy nie mogłam zebrać myśli - i nie byłam sama. Może coś w tym dniu jest? Kreski na testach owulacyjnych bledną, mąż z pracy wróci jutro rano. Ten miesiąc starań chyba mamy już za sobą. Siedzę w szlafroku i piszę kolejny raport. Byle do piątku... Minka dobrze, że ten dzień dobiega do końca... Mariolu dla Ciebie też on nie był łaskawy. Anka kiedy testujesz?

Ania mocno trzymam za Ciebie kciuki. :-* X Minka Nowy cykl zaczynamy bardzo pracowicie i tak żeby efekty były! Ja co prawda okresu jeszcze nie mam ale z góry zapisuje się na następny miesiąc. W tym strasznie się stresowałam co wpływało na moje stosunki z M ale na szczęście już jest ok :) X Madzia jak się czujesz? :*

CzekamCzekam a zatestuje sobie w niedziele, pecherzyki pekły sobota-poniedziałek wiec w niedziele zrobie test. Moja znajoma starała się o dziecko 5 lat!!! i zaszła w ciąże i bedzie miała bliźniaki!!!! Ciesze sie razem z nia bo to co ona przeszła to masakra

O taaak, dzisiejszy dzien byl tragiczny:O Ale juz dobrze ze sie konczy:) Pod koniec tygodnia przyszlego wypadaja mi dni plodne i...poczatek sesji:D bede tak na zmiane zagladac do notatek i ciagac moja polowke do lozka- choc tu nie bedzie oporow:) Jutro lece na ombre- moj pierwszy krok do blondu:) Ania trzymam mocno kciuki za Ciebie;* oooo taaaaaaaak mocnoooooooo:* Dziekuje dziewczyny za slowa otuchy:*

Gość gość
Dzień nie za ciekawy,ale za to teraz się relaksuje.Minka na pewno będzie dobrze i się wszystko ułoży :)Anka mam nadzieję,że to ciąża :p Madziu jesteś taka pomocna,z resztą Wy wszystkie :* Mariola

Kasia no musimy i damy - tylko to czekanie tak się dłuży:( Miałam też koleżankę, która starała się 5 lat o dziecko. Poznałam ją na porodówce - urodziła pod koniec stycznia 2011 r. córkę a w lutym tego samego roku bliźniaki... SERIO! Ja zrobię pierwszy test 01.02 i ani dnia szybciej (Jak wytrzymam ;) )

Gość gość
Czytelniczka mam pytanie?W pierwszym trymestrze robi się badanie HIV i HCV ?Jaki jest koszt? Mariola

Czekam bede Cie pilnowac abys wczesniej nie testowala:) mam Cie na oku pamietaj:) Mariola relaks nam sie nalezy!:)