Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie równe reguły gry

Kobiety są bardzo bierne w poznawaniu i wybieraniu partnera

Polecane posty

Gość gość
Mam świetny humor i jestem bardzo szczęśliwa. Chciałbyś mnie przyprawić o płacz, co nie, ty psychopato? Takiego wała sk*****elu.

Gość nikt nie jest wyspą
gość dziś Niezmiernie cieszę się, że nie jestem żoną czegoś takiego jak autor wątku, milion razy lepiej jest być samej. Xxxxx tak, bo każda z was to samowystarczająca wyspa, po co się starać, po co mieć niewygody, prawda? Lepiej iść na łatwizne, kryć uczucia, zasłaniać się kariera, itp. Żałosne że wiele z was WYBIERA taką marną egzystencje pozbawionej sensu.

Gość gość
05:41 - weź te leki schizofreniczko

Gość gość
Taki wściekły zgred jak ty musi mieć jakieś olbrzymie głęboko skrywane kompleksy, niech zgadnę, mikropenis? stulejka? :D:D:D:D:D:D:D

Gość baba to drugi gatunek
gość dziś Czułość i bliskość mogę mieć na zawołanie, w przeciwieństwie do ciebie, ty durne bezrozumne bydło. xxxxx nierozumna babo, na zawołanie to możesz mieć ruhanie a nie czułość i bliskość, niestety baby często mylą tak proste pojęcia myśląc że seks to miłość, oj tępe stworzenia drugiego gatunku z was. Może dobrze wam tak jak macie, same sobie winne.

Gość gość
dlaczego go wyzywasz stara panno?

Gość gość
A ja nie pisałam nic o seksie, ty głupie ściervvo nie umiejace czytać.

Gość marne życie starej panny
gość dziś Mam świetny humor i jestem bardzo szczęśliwa. Chciałbyś mnie przyprawić o płacz, co nie, ty psychopato? Takiego wała sk*****elu. xxxxxx przykre musi być twoje marne życie, praca, dom, sranie, i kot, i żarcie, czasem yoga, a z braku kuta/sa potem odbija takiej. Nic dziwnego że wszyscy cie omijają z daleka, BO KAŻDY TO WIDZI, takie wysyłasz sygnały do otoczenia.

Gość oj ty tępa wściekła
gość dziś Taki wściekły zgred jak ty musi mieć jakieś olbrzymie głęboko skrywane kompleksy, niech zgadnę, mikropenis? stulejka? smiech.gifsmiech.gifsmiech.gifsmiech.gif 00000 na razie to jedyna wściekła tu to ty, masz kompleksy i leczysz je marnymi atakami na coś wymyślone z doopy. Polecam wibrator lub dobrego dildo na leczenie frustracji z braków orgazmów.

Gość gość
Ona jest yebnięta hehe Dużo takiej patologii rownież wsród facetów

Gość gość
tak, kasujcie wszystko debile, po co ma być znana prawda, bydłem otumaniałym łatwiej sterować

Gość gość
Jakoś nikt mnie nie omija i mam w czym wybierać, ty wścieknięty psycholu ze spermą bijącą na dekiel. Nie jestem też skazana na takie patologiczne przypadki jak ty i obchodzę je szerokim łukiem oraz nie tykam nawet końcem kija :D:D:D:D

Gość gość
A nie przyszło ci do pustego tępego łba popaprańcu, że kobiety są bierne wtedy, kiedy mężczyźni są aktywni? Ja np. lubię kiedy mężczyźni sie do mnie zalecają i nie muszę oraz nie chcę nic robić na siłę. Ich starania sprawiają mi przyjemność. Kota nie mam i nigdy nie miałam. A teraz wal konia z bezsilnej wściekłości.

Gość gość
Wjeżdża debil na forum i jest przekonany, że wie, co się dzieje w życiu rozmówczyń, no jakim idiotą trzeba być i ile skumulowanej agresji trzeba mieć, żeby w taki sposób ustawiać komuś życie? Nic o mnie nie wiesz, pewnie o innych też nic, czytać nie umiesz, nic do ciebie nie dociera bo sobie coś ułożyłeś i dopasowujesz realia do swojego urojenia! Gdybym cie kiedys spotkała to dostałbyś ode mnie siarczysty policzek na otrzeźwienie z tego amoku. Naprawdę lecz się, bo normalny to ty nie jesteś.

Gość gość
Kobiety widzą takiego psychola jak ty i myślą: "ale mam szczęście, nie muszę się męczyć z żadną patologią". Na twój widok odechciewa im się poznawać i wybierać, przez takie ścierwo jak ty spada przyrost naturalny w kraju nad Wisłą. Masz poważne winy na sumieniu.

Gość stara frustratka atakuje
oj przykre te stare panny frustratki, a jakie agresywne, nic dziwnego że są i pozostaną same jak kołek, kto by chciał takie psychicznie chore egzemplaże, weź lepiej leki Zośka

Gość gość
autor tego wątku, który wyzywa kobiety od biernych suk i że ich bierność sprawia, że dostają tylko "ruhanie" jest tym samym matołem, który zakłada tematy o dziewicach, puszczalskich i samotnych matkach :)

Gość bierne suki to wy
kobiety to bierne suki, stroją się tylko i czekają aż jakiś debil je zagada, a jak podejdzie nie ideał ( w ich płytkim myśleniu ) to go spławiają, poprawiają mejkap, wystawiają bardziej doope i cycochy i czekają na następnego, żałosne kur/wa podejście do życia

Gość gość
autor tego wątku, który wyzywa kobiety od biernych suk i że ich bierność sprawia, że dostają tylko "ruhanie" jest tym samym matołem, który zakłada tematy o dziewicach, puszczalskich i samotnych matkach x znaczy który to?