Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy zbyt wysoko celuje w mezczyznach?

Polecane posty

Gość gość

O sobie (zeby nie bylo, ze tylko wymagam i nei oderuje nic w zamian): jestem studentka, zgrabna, jestem uwazana raczej za atrakcyjna, udzielam sie w wolontariacie, uprawiam sport, mam wszechstronne zainteresowania. Mezczyni z ktorymi sie spotkam, na ogol tez sa po studiach, wyzsi ode mnie w miare wysportowani, sprawiaja wrazenie porzadnych na poczatku. Jednak nic z tego nie wychodzi. Nie wiem czy zbyt wysoko mierze, moze powinnam sie zaczac umawiac z jakims starym Kaziem z pod budki z piwem, skoro z mezczyznami ktorzy wydaja mi sie byc podobni do mnie nie wychodzi.

Gość gość
Znasz swoją wartość i nie dziwię się, że nie chcesz się wiązać z byle kim.

Gość księżniczka bez grosza
księżniczka szuka rycerza, biały rumak i zamek ze służbą wymagany, oferuje ładną buźke i zgrabne ciało, umiejętność wydania każdej sumy w galeriach, częste wyprawy do salonów fryzjerskich, kosmetyczek i solarium. Dla swojego misia zrobie wszystko( tylko nie anal )

Gość gość
No widzisz, a ty jak byłeś tak jesteś i będziesz sam do usranej śmierci :D:D:D

Gość gość
Płacz debilu z tej frustracji, płacz, popuść sobie, wiem że chce ci się wyć :D:D:D

Gość gość
Jeszcze analu mu się zachciało staremu zboczeńcowi. Wsadź sobie w imadło i mocno zaciśnij, będziesz miał mocne doznania.