Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kto wie, ile płacą za udział w marszu KOD?

Polecane posty

Gość gość
Byłam dwa razy i nic nie zapłacili :(

Gość gość
co by ten rząd nie proponował to źle, znów robią zament skoro ktoś sie decyduje na stałe mieszkac za granicą to polska ma płacić na dzieci a gdzie podatki będzie odprowadzał,a jak tam straci prace to tez polska opieka społeczna ma mu pomagac ?

Gość gość
bo nic mądrego nie proponują:)

Gość gość
"a w końcu Polacy za granicą dostana 500 zł bo szydło dziś mówiła w telewizji że tak, a morawiecki mówił w telewizji że nie, bo budżetu na to nie stać. to w końcu jak jest?? " x jest tak, że ci polacy którzy mieszkają na stałe za granicą ze swoimi rodzinami nie będą dostawać tej kasy i to wcale nie dlatego że "bydżetu na to nie stać" tylko dlatego że istotą tego programu jest żeby dzieci rodziły się w polsce. natomiast ci którzy mają rodziny w polsce i którzy pracują za granicą bo w polsce nie są w stanie godnie zarobić na utrzymanie rodzin pieniądze mają dostać. naprawdę nie ma w tym nic dziwnego i niezrozumiałego.

Gość gość
11;21 to jest jasne,tylko ze dla nowocesnej i po trzeba ze wszystkiego robić dym ot tak dla zasady

Gość gość
Włączam tv-kod,Petru,Tk,włączam radio-kod,Platforma,Trybunał,otwieram lodówkę-kod,trybunał.....rzucać już się od tego chce.

Gość gość
*-rzygać :D:D

Gość gość
To prawda, że już większość ludzi jest zmęczona tym KOD-em i całym zamieszaniem jakie wywołało PO swoimi rządami przez 8 lat, ale musimy to przetrzymać i nie dać się wyprowadzić na ulicę, jak oczekują ci, którzy nie mogą pogodzić się z utratą władzy i przede wszystkim stanowisk. Mam nadzieje, że rząd i PIS poradzi sobie z tymi warchołami i przeprowadzi w Polsce oczekiwane zmiany. To jest szansa dla normalnych ludzi, którzy chcą żyć w swojej ojczyźnie i by ona była dla nich przyjazna, by nie musieli emigrować za chlebem, by nie musieli opuszczać swoich rodzin.

Gość podatnik
kiedyś za zdradę własnego kraju wieszano w lesie na sznurze albo kulka w łeb publicznie dla pokazania skuteczności prawa. może czas to prawo przywrócić?

Gość gość
Jestem ZA!

Gość gość
Prawdziwy PiSowiec żądny krwi, kto myśli innaczej to ma zginąć

Gość gość
Nic nie płacą, popieram KOD i gdyby nie raca w ostatnia sobote byłabym razem z nimi. Ci ktorzy mysla ze ktos płaci wystawiaja swiadectwo o sobie.

Gość gość
też popieram KOD i chodzę na manifestacje :) ,i żadnego stanowiska nie utraciłam.Jedyne co utraciłam to spokój i poczucie bezpieczeństwa,tylko tyle i aż tyle

Gość gość
17:21 utwierdza mnie to w przekonaniu ze mądra nie jesteś. Rozumiem jeszcze ze ktoś jest swinia i grosiny idzie dorobić ale żeby z własnej woli iść i bronić Stare betony to już pojąć nie mogę.

Gość gość
Stary beton to komuch Piotrowicz i tam kilku innych komuchów z PiSu

Gość gość
gość 17.28 a mnie twoja odpowiedź utwierdza w przekonaniu ,że jesteś tępym,ograniczonym człowiekiem ,bo tylko tacy uważają,że tylko oni mówią prawdę a wszyscy inni kłamią. I to nie jest moja opinia, już Gogol w ten sposób przestrzegał przed ograniczonymi fanatykami. Miłego wieczoru ci zyczę

Gość gość
głupek nie prorok.

Gość gość
Mylisz się.żaden głupek,wszystko co mówi jest prawdą.Nie prorok,tylko taką wiedzę olbrzymią posiada.Na początku podeszłam z niedowierzaniem,ale zaczęłam sprawdzać w innych żródłach/Igor Witkowski,Janusz Zagórski,Roman Nacht,/i oniemiałam.Teraz wiem przynajmniej co się wokół mnie dzieje. A Kodowcy według mnie dążą do wprowadzenia obcych wojsk w celu obalenia rządu prawicowego/bo rządy w UE zdominowali lewicowcy/ i pewnie krew się poleje.Nie chodzi o ideę tylko o kasę i władzę niestety.

Gość emeryt w średnim wieku
17zł za godz

Gość gość
Wszyscy politycy to banda złodziei od A-do Z Ludzie nie bądźcie naiwni to jest prawda

Gość gość
Jak można popierać KOD ? He he he he to tak jak by założyć na siebie koszulkę z napisem "Tak jestem idiota"

Gość antekgość
Przej***li cały hajs na ośmiorniczki chuje złamane

Gość gość
Jak niektórzy ludzie mogą popierać KOD? Przecież to chore!