Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chlopzchlopa

Każda kobieta powinna mieć Posak.

Polecane posty

Gość gość
gość dziś Może od razu jak karp, analfabeto? :D

Gość intuetif
Skoro bóg potrzebował siebie jako wzorca na stworzenie Mężczyzny, to na czyje podobieństwo stworzył Kobietę? Jeśli zaś nie potrzebował wzorca by stworzyć kobietę, to dlaczego potrzebował go by stworzyć Mężczyznę?

Gość panbolek
Idealizacja kobiety. Na początku zawsze jest fascynacja. Wtedy widzę je lepszymi niż są. Pewnie dlatego, że jestem oczarowany urodą, uśmiechem, spojrzeniem, głosem, delikatnością... Każda jest w moich oczach ideałem, aniołem zesłanym z nieba. Nie dostrzegam żadnych wad. Daję się nabrać na ich niewinność. Jednak, gdy je poznam lepiej, okazuje się, że są albo pustymi, próżnymi materialistkami albo są wyrachowane, mściwe i fałszywe albo znowu powierzchowne i interesowne, tylko na początku dobrze się maskują. Niektóre przypadki mają wszystkie te cechy naraz. Tak młode, jak i stare.

Gość gość
panbolek dziś Cóż za diagnoza, której nie powstydziłby się Freud. Szkoda tylko, że takie opinie wydaje się na podstawie kilku przypadków udając, że zna się cały świat.

Gość gość
Wkurwiają mnie kobiety... Pracuję w banku, jest nieźle, mam 25 lat, chodzę na siłownie, dbam o siebie, jestem wysoki i przystojny. Wkurwia mnie zachowanie kobiet dookoła mnie. Uśmiechają się, kokietują itp Generalnie ich zachowanie tak mnie irytuje, że od długiego czasu jestem sam. No ale ktoś zapyta w czym problem? A no w tym, że im samą przyjemność sprawia to, że ktoś jest nimi zainteresowany, zachowują się jak by były zainteresowane, uśmiechają się przymilają ale jak przychodzi do konkretów to SPIERDALAJ!

Gość gość
Kobieta to jest emocjonalna hipokrytka, która sama nie wie czego chce od życia. Gdzie się podziały te normalne kobiety?

Gość chlopzchlopa
Byl czas ze Polskie kobiety byly bardzo wartosciowe. Dzisiejsze? to smieci. Lepiej sobie ruskie wziąć albo rumunke.

Gość gość
chlopzchlopa dziś Rozumiem, że znasz każdą Polkę bez wyjątku. Tak na marginesie, to polskie piszę się z małej litery, drogi poligloto.

Gość chlopzchlopa
gość wczoraj cichodajka Ty mi tu gramatycznie d**y nie podrapuj, jak nie potrafisz sie odszczekac to sie odgryź jak dobra suczka. Ja ostre i mokre to lubie, baba musi miec ten grit zeby mi na niom stanal!

Gość gość
chlopzchlopa dziś J****y w dupsko impotencje, który nie umie pisać. Skoro lubisz ostre, to dobrze, niestety nic by Ci nie stanęło, bo trafiłbyś na chirurgię i ratowaliby Ci miękkiego chujka, bo chyba nigdy nie dostałeś porządnego kopniaka z glana, nauczyłbyś się szacunku do innych.