Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chlopzchlopa

Każda kobieta powinna mieć Posak.

Polecane posty

Gość gość
materialistkaona dziś Długi też są osobiste.

Gość materialistkaona
Dziewczyna czy Chlopak jak nie wnosi zadnej wartosci materialnej do malzenstwa, to jest golodup, kopnac w d**e i szukac dalej !

Gość materialistkaona
gość dziś No to je sobie splacaj. Twoj dlug twoja sprawa.

Gość gość
materialistkaona dziś Chciałam jedynie podkreślić, że intercyza służy też zabezpieczeniu małżonka przed komornikiem, np. w przypadku śmierci tego 2.

Gość materialistkaona
Ja chlopaka bez pieniędzy nie chce. Moja rodzina jest bogata, I ja nie mysle im "zaimponowac" niezaradnym golasem. Mam 25 lat mam czas. Ty chcesz golodupa? To na pewno go znajdziesz, jest ich do cholery i troche.

Gość gość
materialistkaona dziś Też mam pieniądze, ale nie potrzebuję nikogo. Większość facetów rości sobie prawa do zawartości mojej macicy w przyszłości.

Gość gość
Gołodupki też potrafią kochać i też pragną znaleźć miłość w życiu.

Gość gość
gość dziś Aaaa Feministka?!

Gość chlopzchlopa
materialistkaona i ta gość dziś cichodajka Wy obydwie cholery to chlopaka nie znajdziecie, bo ktory by was chcial? Dwie jędze i przyszłe dwie stare panny!

Gość gość
gość dziś Nie feministka, po prostu nie wbito mi do głowy, że największym osiągnięciem jest wypchnięcie pochwą dziecka.

Gość gość
chlopzchlopa dziś Znajdź sobie w słowniku, co oznacza termin cichodajka, bo nie wiem, co to ma wspólnego z faktem, że nie chcę mieć dzieci.

Gość gość
A mi wystarczyło by abyśmy sie kochali. Patrzenie przez pryzmat kasy dobrze nie wróży

Gość gość
Kobieta to jest samica, samice sie ochrania, zapladnia i krutko tszyma. Posak czy nie to nie ma znaczenia. Ona i tak musi na siebie zapracowac po slubie, bo jak nie to majtki do wezelka i poszla w chuj!

Gość gość
Kazdy chlop powinien umiec sie wyslowic:D

Gość gość
Jedna babe wygonisz drzwiami a 10 bab sie pcha do ciebie oknami.

Gość gość
Ja przed małżeństwem miałam mieszkanie i pieniądze na start i wesele od dziadka , mojemu mężowi rodzice nic nie dali tylko kopa w d**e , mimo ze byli bogaci, ale jesteśmy bardzo szczęsliwym małżeństwem i w życiu nie zamienilabym męża na żadnego innego , jest dobrym, uczciwym i pracowitym czlowiekiem, a to lepszy "posag" niż wszystko inne :)

Gość gość
One dobsze wiedza ze ich wartosc jest tylko w kuchni i w luszku. Chlop to jak wino, co starszy to wartosciowszy. Baba? A na chuj komu starej baby, jak moszna sie za jej córkę brac.

Gość gość
gość dziś To ty mjalas mjec posak a nie on! Baba to jak diabeł wszystko dopasuje do siebie, i prawda i klamsto.

Gość chlopzchlopa
Bedac za granica i spotykajac kobiety z innych krajow, zauwazylem, jakie te nasze Polki sa beznadziejne, wiecznie placza, ze im zle, wiecznie sie chwala, jak one to nie gotuja i piora i sprzataja i jakby nie one, to swiat dla faceta by sie zawalil. Panowie, znajdzcie sobie ukrainke, albo litwinke (z posagiem czy nie) i pozyjecie dluzej, jak z tymi polskimi placzkami.

Gość gość
Jak to jest? Panie wybierają sobie męskie ideały- tylko ten i żaden inny. A po ślubie i tak idiota i wróg nr 1. Dlaczego?

Gość chlopzchlopa
Babe sie traktuje jak dziecko. Czasami trzeba przytulić, czasami wyjasnic jak nie rozumie a czasami pasem poszczuc. A jak zasłuży to dobrze w******* w nagrode.

Gość gość
gość dziś Nie wiem, kto Cię nauczył takiej nienawiści do kobiet i słownika poprawnej polszczyzny. Współczuję Ci, naprawdę...

Gość gość
gość dziś Kobieta to człowiek, nie Twoja własność i zwierzę, pieprzony mizoginie!

Gość gość
Świnto prowda ponie jak bym tom biblije czytol baby to tszebo krotko ale z wyczuciem tszomac ! bo jak wieszgnie to i zemby moze wybic!

Gość gość
gość dziś Kobieta to nie chlopa własność?? a Bible to ty czytałeś? Biblia mówi: „Żony, bądźcie uległe mężom swoim jak Panu, bo mąż jest głową żony, jak Chrystus Głową Kościoła, ciała, którego jest Zbawicielem. Ale jak Kościół podlega Chrystusowi, tak i żony mężom swoim we wszystkim." ... Mówi: "Glowa zony" a nie jej dupą !!!

Gość gość
Oj kobietki on chyba ma racje hahaha

Gość gość
gość dziś 1. Taa w biblii jest też napisane o obcinaniu kobietom rąk, płaceniu w razie poronienia i zabijaniu homoseksualistów. Jest tam również napisane, że Bóg jest bogiem zazdrosnym i człowiek nie ma prawa mieć innego, a jednak w naszym kraju mamy prężnie działający kult Maryjny i modlenie się do Jana Pawła II. Więc gdybyś brał dosłownie biblię, to trzeba by zabijać ludzi. 2. Boga nie ma. 3. To nie średniowiecze, żebyś miał prawo traktować kobietę jak psa. Nienawidzę mężczyzn, którzy nienawidzą kobiet :)

Gość chlopzchlopa
A tak to jest z babami, zlap ich na klamstwie to one po kontach jak muszy sie pochowaja.

Gość gość
chlopzchlopa dziś Chłopie, znajdź coś takiego, jak słownik, bo aż się słabo robi, że można tak kaleczyć język ojczysty.

Gość gość
Kobieta to jest jak skarp z klątwa, lepiej go nie szukac.