Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bruno Shatyn

Kaczka na taczkę czyli WYBORY WYBORY... Archiwum 1.

Polecane posty

Jak to debil. x no dobra to wracamy do spraw ważnych: potrzebuje tez starego Opium YSL ale tego starego i to wody perfumowanej, nie toaletowej. Za chiny nie można dostać ani w necie ani u sprzedawców.

Gość gość
Na allegro są kretynko. :D

Gość gość
To kup sobie 50tkę, bogaczko... szkoda cI kaski???

Gość gość
No widzę, Ty kupujesz na iperfumy. ha ha ha ha

Gość gość
Iperfumy - sprzedaja PODRÓBKI.

Gość gość
do 11;17 tak masz racje taka stara osoba zamiast siedziec ze swoimi rówiesnikami i rozmawiać o latach swojej młodości ,to powinna nabawić się jeszcze choroby okiennej wypatrując rodziny która szczesliwa wraca z pracy i ze szkoly i resztę wieczoru zamiast zająć się swoimi sprawami z radością będą zabawiac babcię lub dziadka ,kuźwa ty chyba życia nie znasz

Gość gość
Skoro o perfumach to doradzam ostrożność w zakupach, dwa lata temu kupiłam ohydna podrobe w sklepie internetowym który o dziwo miał dobre opinie

Gość gość
gość dziś do 11;17 tak masz racje taka stara osoba zamiast siedziec ze swoimi rówiesnikami i rozmawiać o latach swojej młodości ,to powinna nabawić się jeszcze choroby okiennej wypatrując rodziny która szczesliwa wraca z pracy i ze szkoly i resztę wieczoru zamiast zająć się swoimi sprawami z radością będą zabawiac babcię lub dziadka ,kuźwa ty chyba życia nie znasz X To Ty, nawet nie chyba, a na pewno życia nie znasz i nie byłaś nigdy w domu "spokojnej starości". W taki domu, z rówieśnikami to przeważnie nie ma o czym porozmawiać, bo większość odjechała już w swoje rejony. Obrazek jest głównie taki: siedzą i gapią się w TV, z którego i tak do nich nic nie dociera. Potem jest wspólny obiad, przy stole, przy którym nikt się i tak nie odzywa. Nie mów mi takich bzdur, które wypisujesz. Rodzina wróci chociaż i spędzi trochę czasu. W weekend chociażby.

Gość gość
No ale lepiej wrzucić dziadka do rówieśników i mieć ze łba.

Gość gość
A chorobę okienną, to mają właśnie pensjonariusze tych wspaniałych dobytków, siedzą i czekają na rodzinę, która i tak nie przyjeżdża, bo i po co. Dziuadek ma przecież wspaniałą opiekę i towarzystwo nieobecnych duchem rówieśników. Mieć dzieci i tułać się po ośrodkach.... żal. Rozumiem ekstremalne sytuacje, kiedy starsza osoba jest przykuta do łóżka, w terminalnym stanie, nie wiem, sparaliżowana, nie ma rodziny w swojej miejscowości, to jeszcze... Ale w innej sytuacji... pełne potępienie. Już nie mówiąc o konkretnej sytuacji, która stała się podstawą dyskusji, bo to już w ogołe porażka życiowa. Ale pewnie Młynarski sam sobie na to zasłużył, skoro ma takie kochające dzieci. Pa

Gość gość
takie domy nie są zamkniete rodzinie nikt nie broni dziadka odwiedzac ani brac go do domu ,mieszkałam we Francji i naprzeciwko miałam taki dom opieki warunki super dziadkowie zadowoleni różne zajęcia spotkania dla chodzacych wyjazdy rodziny tych ludzi odwiedzały ale Polska to ciemnogród ,naoglądacie się filmów fabularnych i macie skrzywiony obraz rzeczywistości tam taka osoba ma warunki jak w domu z tym ze opieka 24/24

Gość gość
A ja właśnie zamierzam w najbliższym czasie załatwić sprawy prawne i choć mi bardzo daleko do starości, wiem, że nie chcę być ciężarem dla dziecka, bo je kocham. Nie po to je wychowywałam, aby na starość zmieniało mi pampersy i patrzyło na mój upadek fizyczny i intelektualny, nie zniosłabym tego. Moim pragnieniem jest, aby zajmowały się mną obce osoby na starość i wyraźnie to zaznaczę w akcie prawnym. A wracając do Twojego ujadania gościu, wyzywania interlokutorów, nie dziwię się, że jesteś sam na starość, nikt by kogoś takiego nie zniósł jak TY. I nie pisz, że Ciebie to nie dotyczy, nie przyczepiłbyś się akurat tego. I nie jestem Iftar czy Otuloną, nie po drodzie mi z nimi, co nie zmienia faktu, że Twoje wpisy są na poziomie dna. U innych żdźbło w oku widzisz, u siebie beli nie. Jakie to typowe. Ujadaj dalej, może w realnym bycie poprawisz dzięki temu relacje z otoczeniem. :O

Gość gość
nie porównuj domów opieki we Francji z tymi, które mamy w Polsce

Gość gość
gość dziś takie domy nie są zamkniete rodzinie nikt nie broni dziadka odwiedzac ani brac go do domu ,mieszkałam we Francji i naprzeciwko miałam taki dom opieki warunki super dziadkowie zadowoleni różne zajęcia spotkania dla chodzacych wyjazdy rodziny tych ludzi odwiedzały ale Polska to ciemnogród ,naoglądacie się filmów fabularnych i macie skrzywiony obraz rzeczywistości tam taka osoba ma warunki jak w domu z tym ze opieka 24/24 X A co mnie obchodzi jak jest we Francji i Niemczech, piszę o warunkach jakie są w Polsce. Domy nastawione tylko i wyłącznie na zysk, nie liczy się pacjent. To jest norma. To co od niej odstaje, jest wyjątkiem. Jak wszystko u nas.

Gość gość
I nie jestem Iftar czy Otuloną... X Ha ha ha. To widzę, tamte kretynki nie potrafią sklecić jednego zdania od siebie, szczególnie otulona. A Ty mnie możesz cmoknąć. Takie na mnie wrażenie zrobiła Twoja wypowiedź, że normalnie nie mogę dojść do siebie. Bauahahahaha Chociaż.... otulonej może ktoś napisał ten tekst i wkleiła tutaj. :D :D :D :D :D

Gość gość
Otulona zaloguj się

Gość gość
Moim pragnieniem jest, aby zajmowały się mną obce osoby na starość i wyraźnie to zaznaczę w akcie prawnym. X W akcie prawnym? A to będzie ustawa czy uchwała? :D :D :D :D Kolejna znaFczyni. Was to sieją?????

Gość gość
No i to potwierdza tylko, co napisałam wcześniej. Jesteś żałosnym, małym, miałkim moralnie człowiekiem, dla którego dowalić anonimowo w necie to szczyt osiągnięć zawodowych. Żałosny człowieczek. Wyżywaj się, wyżywaj. Tyle ci tylko zostało. Iftar, tylko 50 ml jest na iperfumy. Czasami tam kupuję, ale zdarzają się podróbki, trzeba uważać, choć w sklepach firmowych też bywają podróbki a płacisz o wiele drożej. 🖐️

Gość gość
12;41 Skolimów jest domem opieki o bardzo wysokim poziomie nie odbiega tym we Francji i Niemczech i w Polsce jest juz sporo takich domów opieki więc już nie denerwuj sie ,bo taki dom to jest naprawde dobre wyjście dla wszystkich oczywiscie jeżeli rodzina odwiedza i utrzymuje kontakt z takim staruszkiem

Gość gość
Obsesja Otulonej,przybiera na sile.

Gość gość
gość dziś No i to potwierdza tylko, co napisałam wcześniej. Jesteś żałosnym, małym, miałkim moralnie człowiekiem, dla którego dowalić anonimowo w necie to szczyt osiągnięć zawodowych. Żałosny człowieczek. X Nie musisz się opisywać, naprawdę mnie nie interesuje Twoja osoba. :D :D :D

Gość gość
Otulona, zaloguj się.

Gość gość
sam się zaloguj dziadziu nowohucki :D

Gość gość
debilny staruch :D

Stary dziadosz po kilku zawałach, a zachowuje się jak ostatni szczyl.:D Jakie to żałosne.:D

Gość gość
edku poje/bku dlaczego sie nie logujesz?? znowu cioe zbanowali??

Gość PIKNA ŻONA SHATYNA
staremu zyebał się komputer