Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak to jest ze staraszym facetwem...

Polecane posty

Gość gość

Pytanie do pan ktore mialy /mają starszego faceta od siebie, są z nim lub były,trwały zwiazek , romans czy tylko przelotna przygoda bez różnicy. Taki z dobre 10 lat starszy i wiecej nawet do 20 stu. Jak jest z takim facetem , jaki jest w łóżku? Opowiadajcie chetnie poczytam bo zawsze bylam ciekawa ale nigdy nie spróbowałam mimo ze chętnych bylo w tym wieku bardzo dużo. .. nawet mój instruktor jazdy sie podkochiwal az to byl facet miły, kulturalny bardzo .. i oczywiście przystojny..

Gość gość
Jak nie ma problemow ze wzwodem i nie przeszkadza Ci to ze mogl by byc Twoim ojcem to tak samo jak z mlodym

Gość gość
nici z trzepania bo się słownik wyrzuciło albo się nim sie podtarło się

Gość gość
Bardzo interesujące wypowiedzi........

Gość chlopzchlopa
Stary nie moze tak czesto j***c jak mlody. ale za to jak j***e to j***e dlugo.

Gość
9lat starszy- nie mam jakiegoś dużego doświadczenia bo jestem młoda, ale w łóżku na pewno było mi z nim najlepiej. ;)

Gość
to chyba nie chodziło o wiek, ale raczej o to że się dobraliśmy pod tym względem.:P chociaż może trochę tak bo jednak miał doświadczenie i to nie była jakaś 3 minutówka...:D:P

Gość gość
A w łóżku, to co ty chcesz żeby on z tobą zrobił?

Gość gość
13,15, a teraz mam planuję z kimś kto jest 19 lat starszy Byłam z rownolatkami i nie ma co wspominać 15min sexu, ze starszym to coś zupełnie innego Bardziej czuły delikatny o doświadczeniu nie wspomnę, dla mnie to różnica ogromna dlatego ciągnie mnie do starszych

Gość gość
A lubisz jak ciebie starszy przez kolano poloszy i pupe renkom zbije?

Gość gość
7 lat związku z facetem starszym o 22 lata. Nie czuję różnicy wieku. Jest opiekuńczy, dojrzały, daje ci poczucie bezpieczeństwa.W łóżku też dobrze. Tylko po alkoholu ma problemy, ale jak nie pije to jest ok. Teraz jestem w związku z rówieśnikiem i jak mi tego wszystkiego brakuje. Nie czuje się z nim dobrze, brakuje mi tej czułości, zainteresowania, poczucia bezpieczeństwa. W łóżku też fatalnie. Kończy po kilku minutach jak nie sekundach :(

Gość chlopzchlopa
Wam mlodym cipkom sie pieprzy i to dobrze.

Gość gość
Starsi mężczyźni juz sie na....li Potrzebują i umieją stworzyć wszystko co jest wpisane w słowo "kochanie się " a nie w słowie "sex" Osoby które mają porównanie wiedzą o czym mowa

Gość staryjary
No dobra dziołchy ja mam 47 lat no i co teraz.....? w co sie bedziemy bawic?

Być i kochać się ze starszym facetem, który wie do czego służą palce, usta i penis. Który seks traktuje nie tylko jako seks, ale jako bliskość, wyrażenie uczuć i po prostu bycie , nie sposób jest opisać. Musisz to przeżyć Po prostu:)

Gość gość
Najpierw proponuję grę zamiana słów dziolchy na kobiety..

Gość gość
Stary chuj tyle samo wie co i młody chuj o mlodych kobietach, ze je ****** chce.

Gość
zgadzam się z samansara...:P

Gość gość
Durne nastolatki.

Gość gość
Zastanawia mnie jedna rzecz. Załóżmy 40 latek będzie dla jednej kobiety 20 lat starszym a dla drugiej rownolatkiem. 20 latka będzie ahala i ochala a równoległa powierzchnia ze kiepski? Przecież to wbrew logice. Albo ktoś jest dobry albo kiepski i tyle.

Gość gość
Równoległa powierzchnia = rownolatka powie

Gość gość
To młodemu byście cipki nia dały?

Gość gość
Ja też sądzę, że starszy ma inne podejście, a wigor to nieziemski. Miałam takie spotkanie z facetem 53 i muszę powiedzieć, że to był po prostu ogier. Ja sama nie jestem młoda. Mam 39 lat.

Gość gość
Dla kobiet starszy mężczyzna to taki fetysz. Jak dla niektórych facetów 17 czy 18. Nieważne ze tą 17 jest kiepska ale to 17. Tak samo u kobiet. Starszy stateczny i ustabilizowany to coś super mimo iż obiektywnie biorąc jest kiepski.

Każdy mężczyzna czy starszy, czy młodszy musi pociągać seksualnie. Bez pociągu I bez podniecenia, seks zapewne jest tak fascynujący jak rzniecie deski w tartaku. 😴

Gość gość
Gość 9:55 To zależy kto co potrzebuje Bo jeśli 20latka będzie chciała byc porządana a nie zaliczona to wybierze starszego jesli 40 latka będzie chciała być tylko wyd...na wybierze 20latka...bo na namiętność szkoda jej czasu

Gość gość
samansara A ty bylas kiedyś związana i zerżnięta ostro w tartaku?

Gość gość
Gość 10,24 Rączka to nie wszystko