Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak to jest ze staraszym facetwem...

Polecane posty

Gość gość
samansara A w stodole na sianie powoli i powoli cala nocke dlugom?

"Dlugom"nie, długą jeśli już.:) A czy ta wiedza jest Tobie do czegoś potrzebna? Myślę, ze nie;)

Brunetos. Bo seks dopiero nabiera słodkości i ostrości kiedy znamy nie tylko swoje ciało,ale i możliwości; )

Gość gość
I wtedy kiedy ochota zamienia się w pragnienie..

Gość jaszukamtoiwiem
Sam Ansara to jest star pervert huj!. Moge podac twoj numer telefonu tutaj, jak chcesz?

Gość gość
Narobilyscie mi ochoty... Czyli różnica jest , starszy podchodzi do tego inaczej. Ja mam rozwiesnika , kiedys zawsze skupial sie tylko na swoich potrzebach w łóżku z czasem jest lepiej jest czuły ale jednak w rym wszystkich barkuje mi takiej namiętności i czułości..

Ja miałam, mam i pewnie mieć będę zazwyczaj starszych facetów, łącznie z tym, że jak miałam 16 lat, to zaszłam z takim jednym 31 ltakiem. Patologia. Ale poroniłam, może i dobrze. Teraz mam faceta, który jest starszy o 12 lat, jest nam dobrze razem.

Gość gość cepiaw
Starszy mężczyzna celebruje każdą chwilę z kobietą a młodsi zachowują się jak na zawodach aby do mety Starszy też myśli o finiszu ale żeby wygrała ta druga osoba I to jest najważniejsza znacząca różnica

Gość gość
11.26 trafiłaś w 10-tkę. Właśnie o to chodzi by kobiecie dać to czego jeszcze nie przeżyła.

Gość gość
Starszy a młodszy to jak jakość z ilością Każdy wybiera co lubi, raz a tak że słońce drży albo parę razy byle jak byle szybko byle by było

Gość gość cepiaw
Moj "najmłodszy"facet był starszy o 9 lat Zawsze wybieram to co najlepsze, nigdy sie jeszcze nie zawiodłam: )

Gość gość
Dziadki po 40 tce,są oblesne. W życiu bym nie poszla do łóżka z takim starcem. Mam 25 lat i mężczyzni ok.30 to mój target. Doświadczeni,temperamentni,z pięknym ciałem.

Gość gość
Nie wiem dlaczego ale moj facet nigdy nie "ubostwial" mnie jak kobietę jak płeć piękną i delikatną. Chciałabym żeby widział różnicę między kobietą a mężczyzna ze o kobietę trzeba zawsze dbać i szanować i zabiegać caly czas a on zawsze uwazal ze nie ma różnicy.. ja wiem ze kobieta tez powinna sie starać ale nie powinna latac za facetem otwierac mu drzwi chodzic przytulać calowac i wszystko pierwsza

Gość gość
Mam 42 lata . Staje mi cały czas a bzykam dłużej niż za małolata

Gość gość
To pewnie żona zadowolona...

Gość gość
Ale wyglądasz jak stary dziad.

Gość gość
14:15 W łóżku nie liczy się wygląd solar i tipsy

Gość gość
Wszystko się liczy. Inteligencja, wygląd.. z czegoś w końcu rodzi się pożądanie. Ale seks z kims w wieku mojego taty???dziękuje, nie.

Gość gość
samansara :) Ty jesteś chyba dojrzała kobieta a nawet bardzo dojrzała:) czy mam racje?:)

Gość gość
Nie mam żony . A kochalem się z piętnastolatka . I była szczęśliwa

Gość gość
14:29 To w twoim przypadku i brak inteligencji i brak wyglądu, lepiej daj w kiblu na disco puki jeszcze chcą P.S. Sex nie trwa pół minuty i.mie polega na tym że on wkłada dochodzi i wychodzi Może kiedyś to zrozumiesz A i jeszcze jedno wstań czasem z kolan to tez nie sex

Gość gość
Ja dobry prawdziwy sex z mężem mialam dopiero po porodzie wczesniej to nie bylo to. Przez 9 miesięcy prawie wcale sie nie kochalismy po porodzie jak juz moglam to bym tak steskniony mnie i bliskosci cielesnej ze robilismy to pare razy na dzień ale czasami jest Jeszcze tak rutynowo oby tylko dojść i dobranoc...

Gość gość
Z 15 latka?to żadna normalna kobieta Cię nie chce pedofilu p***************y???

Gość gość
Gość 14:52,mam męża starszego o 2 lata. Czy ja Cię obrazam?bo napisalam ,że nie lubię starszych mężczyzn. Nie lubię i już. Ojca już mam

Gość gość
Nie które 15 latki wygladaja starzej ode mnie...