Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak to jest ze staraszym facetwem...

Polecane posty

Gość gość
Nie jestem pedofilem

Gość gość
Koniec świata laski wolą starszych nawet o 20 lat to niech sobie wyobrazi kiedy się ona urodziła to on miał 20lat czyli mógłby być jej ojcem... Zresztą nie mieli byście o czym gadać. Z rówieśnikiem zawsze będzie temat a z starym null... Zresztą napewno lecą na kasę szukają jelenia żeby mogli go naciągnąć.

Gość gość
Nie zawsze chodzi o kase z reszta spójrz na dzisiejszą młodzież, na tych pseudo facetów 20 lat a wyglądają jak c***y w rurkach i wlosy na żel a potem dziwota ze kobiety wolą starszych w tych czasach

Mała ciekawostka, wiele zależy od wychowania i od osób , w kręgu których się Mężczyźni obracają :) Znam młodego mężczyznę, co obyciem, inteligencja i dojrzałym spojrzeniem na świat, pobija niejednego 35-40 latka. Jaki jest w łóżku, nie wiem. Ale jest bardzo seksowny;) A co do stałych związków z mężczyznami powyżej 15-20 lat. Nie wrozylabym przyszłości. Aczkolwiek znam małżeństwo, kiedy to On od Niej jest młodszy lat 18. Właśnie adoptowali córkę :)

Gość gość
W temacie związku ze starszym rzucenie wątku o sponsoringu mógł to zrobić tylko ktoś właśnie mało dojrzały.. Od zawsze kręcą mnie starsi za inteligencję dojrzałość spokój i to coś, nigdy nie było wątku finansowego prezencikow zakupów czy tym podobnym Jest dla mnie a ja dla niego i ta harmonia jest jak magia kto nie poczuł nie zrozumie

Gość gość
gość dziś Nowy w mieście wczoraj Mam bowiem ambitne plany co do tego forume.  Wylizanie obsranej důpy tego spoconego cielaka smofa i opiertolenie kilku pał największych celebrytòw ero pewnie pomoże mi w dalszej karierze i w ostateczności osiągnięcia tak wymarzonej nirwany przegraństwa.  :-D