Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

długie nogi ma każda kobieta której...

Polecane posty

Gość gość

długość nóg stanowi 50% (i więcej) jej wzrostu czyli jak kobieta ma 170cm wzrostu to sa one dlugie gdy maja co najmniej 85cm długości (licząc od strony wewnętrznej uda (od krocza)) a jak maja 80cm to ma krotkie, tak samo kobieta majaca 160cm wzrostu, jesli jej nogi beda mialy dlugosc 80cm to sa dlugie a jak mniej to sa krotkie

Gość gość
Który krasnal ma nogi 80cm? Wysokie kobiety zawsze bedą miały je dłuższe, posrajcie sie ze zazdrości krasnale... :D

Gość gość
ja mam jakoś 166-167cm i nogi 82cm...wychodzi na to, że albo nie jestem kransalem albo mam długie nogi :P

Gość gość
twój wzrost jest wysoki

Gość gość
Krasnal 155 zaraz napisze, ze ma 100 :D:D

Gość gość
167cm to wysoki wzrost? Średni co najwyżej :D

Gość gość
ja mam 160cm i nogi właśnie 80cm :) to że jestem niska nie znaczy że nie moge mieć długich nóg

Gość gość
Nie martwcie się dziewczyny, można nadrobić długością stopy, a teraz większość ma duże i rozległe stopy :)

Gość gość
haha a ja ci powiem taka rzecz, ja mam 158cm nogi 79cm (idealnie 50%) a moja koleżanka ma 169cm wzrostu a nogi 80cm! jak przy niej stoję to każdy mówi że ja mam długie nogi :P bo mamy prawie że równe mimo że ona jest o 11 cm wyższa :D

Gość gość
To ci ludzie nie mają o czym gadać. Każdy = pan z autobusu. wykładowca na uczelni i pani z apteki wszyscy komentują wasze proporcje.

Gość gość
W zyciu nie masz 79 w nogach krasnalu :D chyba ty sama ja obmawiasz do innych :D nie warto się zadawac z krasnalami.

Gość gość
Co tam szyny, ważne żeby stacja była estetyczna i zadbana.

Gość gość
W zyciu nie masz 79 w nogach krasnalu smiech.gif chyba ty sama ja obmawiasz do innych smiech.gif nie warto się zadawac z krasnalami. X Czemu niby jej nie wierzyć, po świecie chodzą dwugłowi ludzie itp.!

Gość gość
Mam 95 w nogach i 170cm wzrostu :) nie zabijcie mnie z zazdrosci krasnale

Gość gość
az tak cie to boli ze majac 1.58m moje nogi maja dlugosc 79cm? :D haha :D tak mam tyle, a ty tak nie przeżywaj że niska dziewczyna może również mieć długie nogi :D mierze od wewnetrznej strony uda, od krocza do pięty i wychodzi na każdej miarce że długość moich nóg jest równa 50% długości mojego ciała ;) myślałaś że ile jest cm różnicy miedzy nogami kobiety majacej 160cm a 170cm wzrostu? 20cm? :D zdziwię cie ale to tylko 5 cm różnicy ;) kobieta 1.60m ma nogi o długości 80cm a kobieta 1.70m ma nogi o długości 85cm :) długie nogi może mieć każda kobieta :)

Gość Profesor Nożek
Długie nogi może mieć każda kobieta, która ma długie nogi. Pozostałe nie mają długich nóg.

Gość gość
myślałaś że ile jest cm różnicy miedzy nogami kobiety majacej 160cm a 170cm wzrostu? 20cm? smiech.gif zdziwię cie ale to tylko 5 cm różnicy W wiekszosci to wiecej niz 5cm roznicy.....dalej zazdroscisz krasnalku?

Gość gość
drogie panie a czy dobrze mierzycie? ;) bo jak ostatnio gdy pytałam ile pani ma długość nóg (jestem krawcową, szyje na miare) powiedziala mi że ma 100cm (kobieta miała 1.79m), nie uwierzyłam jej, wziełam miarke i zaczełam mierzyć od wewnętrzej strony nóg ona zdziwiona zapytała jak mierze, bo według niej mierzy się od zewnętrznej strony i wyszło na to że dodała sobie 10cm długości nóg bo zamiast liczyć od wewnątrz to liczyła od zewnątrz od biodra :P

Gość gość
Kobieta 160cm i nogi 80cm? Haahahhahah zeby 60cm w nogach bylo to jest dobrze na taka niska osobe

Gość gość
To ciekawe, ze na kafe wszystkie jestescie piekne i macie 80cm nogi przy 155 :D takie wyjatki :D Z reguly widywane niskie dziewczyny maja krotkie nogi.

Gość gość
zazdroscic? :D a czego mam zazdroscic? mam zgrabne, szczuple i dlugie nogi ;) przy okazji czy tu ktoś was wyzywa? nie :) ale widać ze zawiść was zżera do drobniejszych kobiet i dlatego wyzywacie :P bo ani w temacie ani w komentarzach nikt was nie obraził, ale widać jakim poziomem dysponujecie, skoro nie mozecie normalnie odpowiadac tylko wyzywac :)

Gość gość
Nikt tu nikogo nie wyzywa i widać, że kranale maja się za lepsze :D ty masz 80, ja mam 95, mam dluzsze i tak :D

Gość gość
Taaaa drobne,,,,, szczegolnie jak waza 80kg, na silowni się takie spotyka.

Gość gość
a czy ja pisałam że mam 155cm? ;) nie pisałam że mam 1.58m no ale cóż nie nauczyli czytać dokładnie :) tak kobieta majaca 1.60m może mieć nogi 80cm :) długość nóg stanowi 50% długości ciała, dużo jednak osób ma 47-49% (czyli 1-3cm mniej niż połowa) dużo osób też ma tak że długość ich nóg stanowi 51-53% :) dlatego kobieta mająca 1.60m może mieć nogi długości od 77cm do 83cm :) idealna połowa to 80cm

Gość gość
masz 1.70m a nogi mają 95cm czyli twój tułów ma 75cm (mierząc od krocza do czubka głowy) :D przepraszam ale to jest niemożliwe i nie mówie tego ze złości ale dlatego że mam 1.77 i moje nogi nie są takie długie, czy ty na pewno dobrze mierzyłaś? http://papilot1.mykmyk.pl/img/600/0/66723757.JPG

Gość gość
Tak jak nie jest mozliwe, że ty masz 80cm tulowia i 80 nog :D

Gość gość
karlica ma długie nogi jak sobie je przedłuży w fotoszopie:D

Gość gość
00:05 - no wlasnie, dlaczego tej niskiej tak nie powiesz? Ze niemozliwe? 80cm tulowia? :D

Gość gość
och przykro mi ze to dla waa takie bolesne, jednak musicie zrozumiec ze polowa dlugosci ciala stanowia nogi. :) mam 1.58m nogi maja 79cm, czyli stanowia polowe mojego drobnego ciala :) do tego jestem kulturalna i nie posiadam kompleksow na temat wzrostu. :) dlatego zamiast pisac na tak niskim poziomie polegajacym na ciaglym wyzywaniu (czyli jak wy) pisze spokojnie i bez wyzwisk. :) nic zlego slowa tu o was nie pisza ale wy mimo to musicie nas wyzywac, tylko dlatego ze mowimy prawde? no coz, to przykre ze nie potraficie prowadzic normalnej rozmowy x ja osobiscie nigdy nie narzekalam ani na wzrost ani na brak zainteresowania u mezczyzn (bo przeciez gusta sa rozne inni lubia niskie a inni wysokie) , podoba mi sie to ze jestem drobna a przy okazji proporcjonalnie zbudowana :) x drogie kobitki prosze abyscie dokladnie przeczytaly temat w ktorym jest powiedziane miedzy innymi to ze dlugosc nog stanowi 50% dlugosci ciala :)