Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

długie nogi ma każda kobieta której...

Polecane posty

Gość gość
Wy wysokie pierdzielicie. Długość nóg ocenia się po całej sylwetce, a nie w centymetrach. Facet nie patrzy po wzroście, tylko po całej sylwetce i jeśli on stwierdzi, że ona ma długie nogi, tzn że ma. Dla faceta 185-190 nie ma znaczenia czy ta kobieta ma 150 wzrostu , czy 165, bo i tak patrzy na nią z góry. Kobieta mając 175 wzrostu, a mając proporcjonalnie krótkie, a według was długie, bo przecież są dłuższe niż u krasnala, to i tak będzie niskopodwoziowa, więc mniej atrakcyjna. Widzę dużo kobiet wyższych noszących spodnie przykrywające obcasy, aby nogi wydały się dłuższe, czyli aby sylwetka nabrała proporcjonalności. Mam 166cm wzrostu, mój mąż 180 i mamy tyłki dokładnie na tej samej wysokości, a nie powiedziałabym, że on ma krótkie nogi. Córka jest mojego wzrostu, tyłek niżej niż mój, więc i nogi krótsze, a również nie jest niskopodwoziowa. Więc ja mam nogi długie. Przy czym mój tułów jest krótki, mam wysoko talię i ogólnie mogę stwierdzić, że jestem nieproporcjonalnie zbudowana. Możecie się przestać w końcu spuszczać nad długością nóg.

Gość gość
11:58 Też mam krótkie nogi i żyję. Taka figura jest jednak niefajna bo wszystkie spodnie trzeba skracać, w szpilkach też ciągle nie da się chodzić.

Gość gość
jestem niska ale ludzie uwazaja ze mam dlugie nogi patrzac na cale moje cialo, bo dlugosc nog zalezy od proporcjonalnosci ciala jesli tulow jest dluzszy to nogi sa krotkie

Gość gość
a czy ja pisałam że mam 155cm? oczko.gif nie pisałam że mam 1.58m no ale cóż nie nauczyli czytać dokładnie usmiech.gif tak kobieta majaca 1.60m może mieć nogi 80cm x Ale ty masz 158, a nie 1,60. Nie dodawaj sobie :P

Gość gość
166 wzrostu i 80 cm nogi. Jestem zadowolona, że są takie długie :)

Gość gość
a czy ja dodaje sobie cm? :D NIE ;) powiedziałam tylko że kobieta 1.60m ma nogi 80cm, a wcześniej i cały czas pisze że moje nogi mają 79cm :) nie nauczyli czytać ze zrozumieniem? ;)

Gość gość
gość dziś 166 wzrostu i 80 cm nogi. Jestem zadowolona, że są takie długie usmiech.gif x nie masz długich nóg musiałabyś mieć 83cm

Gość gość
Nigdy nie widziałam wysokiej kobiety niskopodwoziowej, musiałaby być strasznie nieproporcjonalnie zbudowana a takie okazy nie występują na co dzień, może 1% populacji się zdarza, a niskie zwykle są niskopodwoziowe.

Gość gość
a ja czesto widze wysokie kobiety ktore ciagle chodza w szpilkach ktore zaslaniaja nogawkami zeby nie bylo widac ze sa nieproporcjonalne, bo w szpilkach daja pozory ze dlugosc nog jest rowna dlugosci tulowia ale jak zdejma to widac ze tulow jest sporo dluzszy od nog

Gość gość
Stosunek nog do ciala ahahahha niedlugo bedziecie pisaly, ze 75B jest wieksze od 65H Ech, zazdrosnice i tlumoki

Gość gość
tak bardzo wazne jest stosunek nóg do ciała :) bo dzieki temu stosunkowi mozemy okreslic czy dana kobieta ma dluzszy tułów czy nogi, albo czy są równe a biust 75B jest większy od biustu 65E ;) tłumokiem jest tylko ta osoba która uważa że proporcje nie są znaczące, choć to one decydują o tym czy dana osoba ma duże/małe ręce, stopy, czy ma dużą głowę, czy też że ma długie nogi

Gość gość
Wysokie zawsze mają przewagę w tej kwestii, bo liczy się obiektywna długość nóg a nie jakiś stosunek jednej części cała do drugiej, nr buta 40 oznacza dużą stopę u kobiety niezależnie od tego czy ma ona 150 czy 170 wzrostu, miseczka a oznacza mały biust niezależnie od tego czy jego właścicielka jest wysoka czy niska, czy waży 40 czy 100 kilo. Różnice między długością tułowia a nóg u każdego oscylują gdzież 50% na 50% z drobnymi odchylenia +/- 5 %, ale to nie robi różnicy, bo wysoka i tak ma długie nogi w porównaniu z niską.

Gość gość
Niska kobieta może powiedzieć, że jej nogi są dłuższe od tułowia, ale nie, że obiektywnie długie w porównaniu z innymi.

Gość gość
to jak ja mam nogi 85cm (mam 1.62m) a moja koleżanka ma takiej samej długości nogi tylko że ma 1.77m wzrostu, to czy w takiej sytuacji ona dalej ma długie nogi a ja nadal mam krótkie? hmmm?

Gość gość
85 cm nogi przy 160 cm wzrostu to chyba od pępka mierzone ;P

Gość gość
mam 1.62m nogi stanowia 53% mojego ciala, mierzone sa od piet do krocza od strony wewnetrznej :) moje proporcje to 85:77 :) uwazam ze mam dlugie nogi a moja kolezanka 1.77m ma krotkie bo widac golym okiem ze jej nogi sa sporo krotsze od tulowia x przy okazji uwierzycie bez problemu ze dziewczyna 1.70m ma nogi 95cm (95:75) ale nie morzecie uwierzyc ze dziewczyna 1.62 ma nogi 85cm (85:77) smieszne jestescie. :D

Gość gość
mozecie - mialo byc

Gość gość
Lol, podać jeszcze inne wymogi wymiarowe i wszystkie będą latać z metrówkami i wypisywać na kafe swoje centymetrowe osiągnięcia jakby to była ich zasługa :D

Gość gość
Badania wskazują, że kobiety mające wyjątkowo długie nogi nie są uznawane za proporcjonalne i atrakcyjne

Gość gość
mnie to śmieszy :D kobieta 1.70m majaca nogi 85cm to dobrze, normalna rzecz, ale kobieta 1.60m majaca nogi 80cm to przeciez niemożliwe według was :D przecież te kobiety mają nogi 50% długości sojego ciała, jednak wy wysokie najwyraźniej uważacie że osoby majace mniej niż 1.70m mają nogi 60cm :D płaczę ze śmiechu jak czytam wasze komentarze :D x x x nogi mogą stanowić 45% ciała jak i też 55% ciała, dlatego można spotkać dziewczyne 1.60 z nogami 85cm i można spotkać dziewczyne 1.70m z nogami 80cm x czy to dla was na prawde takie trudne do zrozumienia? x macie tu tabelke, pokazuje ona przeciętną długość i najlepszą dla tego wzrostu, pośrodkowa długość stanowi właśnie 50% wzrostu (150cm nogi 75cm, 160cm nogi 80cm, 170cm nogi 85cm, 180cm nogi 90cm... itd) http://papilot1.mykmyk.pl/img/660/0/66723757.JPG