Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

długie nogi ma każda kobieta której...

Polecane posty

Gość gość
do gosc 01.21 pani majaca 1.70 ma nogi (podobno) o dlugosci 95cm czyli ma 75:95 czyli ma 43%:57%, a pani 1.58 ma 79:79 czyli 50%:50%,a czlowiek ma proporcje od 45;55 do 55:45

Gość gość
o co wam chodzi? przeciez kobieta 1.60m moze miec nogi 80cm i wiecej. czemu to dla was takie trudne do uwierzenia? kobieta: 1.50m ma nogi 75cm 1.60m ma nogi 80cm 1.70m ma nagi 85cm 1.80m ma nogi 90cm 1.90m ma nogi 95cm 2.00m ma nogi 100cm x wedlug was ile dlugosci maja nogi kobiety 1.60m a kobiety 1.70m?

Gość gość
Ja widzę najwięcej frustracji w wypowiedziach wysokich kobiet i zastanawiam się dlaczego? Jakoś drobne kobiety nie przezywają się i nie obrażają wysokich kobiet a te to po prostu masakra:) Mi się wydaje, że wysokie kobiety chciałyby tak na prawdę być mniejsze, żeby móc się czuć wspaniale w ramionach wysokiego mężczyzny:) Nie ma nic lepszego jak seks drobnej kobiety z dużo większym mężczyzną który może ją nosić, przewracać i robić z nią co chce. Wysokie kobiety nigdy czegoś takiego nie zaznają, a chciałyby dlatego udają ze im się ten wysoki wzrost podoba i chcą żeby te drobne źle się czuły z tym, że są drobne:) Jednak drogie wysokie panie, mężczyźni lubią drobne kobiety:) Seks z nimi jest boski.

Gość gość
Tylko wysokie kobiety maja dlugie nogi. Niskie kobiety moga byc ladne miecc inne atuty ale dlugich nog nie maja. Dlugich rozumianych jako obiektywnie dlugie a nie w stosunku do reszty ciala.

Gość gość
ja mam krotkie nogi, a jakos mam powodzenie o co biega, powinnam sie schowac

Gość gość
Po co jakies glupie farmazony ze dlugie to 50% calosci. Przeciez liczy sie czy sa obiektywnie dlugie a wysoka zawsze bedzie miec dluzsze niz nizsza.

Gość gość
Ale przeciez powodzenie nie jest uzależnione od długości nóg bo jest wypadkową wielu czynników i nikt nie twierdzi ze niska nie może się podobać ani byc atrakcyjna. Tylko po co się okłamywać ze niska może miec długie nogi. No sorry nie może ale to bez znaczenia dla powodzenia i jakości zycia.

Gość gość
Jak staną obok siebie niska i wysoka to ta wysoka będzie miec zawsze dłuższe nogi. Podobnie jak staną ono siebie kobieta z małym i dużym biustem to ta z dużym zawsze będzie mię większy biust nawet jesli u obu biust stanowi ten sam % stosunek do masy ciała.

Gość gość
to ja mam pytanie jesli jestem nizsza od danej kobiety o 10cm ale nogi mamy rowne lub prawie rowne (1/2cm roznicy) to tylko ona ma dlugie nogi a ja nie? bo wlasnie mam tak z 3 kolezankami

Gość gość
Na pewno dłuższe nogi mają swoje zalety i urok, ale gdy są jak dwa piszczele to lepiej już wyglądają krótsze i mi akurat podobają się trochę bardziej solidne.

Gość gość
ja mam 172cm wzrostu i 90cm nóg :D i uważam,że są idealne i nogi i wzrost,a jak założę szpileczki i krótkie spodenki to nie ma takiego,który by się nie obejrzał za moimi zgrabnymi nóżkami :) i tak uważam,że wyglądam lepiej niż panie 158cm. Mój mąż ma 190cm wzrostu,więc mogę zakładać nawwet 15cm szpile,a i tak będę niższa :] pozdrawiam zazdrośnice

Gość gość
droga pani 172cm nie martw sie my ci nie zazdroscimy gdyby tak bylo to bysmy was wyzywaly tak jak wy nas, ale my nie mamy kompleksow=nie zazdroscimy=nie wyzywamy. :) nie znizamy sie do takiego poziomu w ktorej czesci tutaj uwazasz ze niskie ci zazdroszcza? kiedy pisza ze kochaja byc takie drobne, niskie i ze maja ladne zgrabne nogi? ;) kobiety niskie tez swietnie wygladaja w szpilkach, gdyby tak nie bylo to mezczyzni ich by nie podrywali a one by ich nie nosily :) ja bedac niska tez nie raz uslyszalam ze mam sliczne dlugie nogi. :)

Gość gość
dokładnie, moja mama będąc niewysoką i drobną w latach 60-tych otrzymała propozycję reklamowania rajstop. Poza tym drobne, dziewczęce kobiety wyglądają dużo młodziej, niż te duże.

Gość gość
Też uważam, że u niskich kobiet nogi wydają się dłuższe, jak są odpowiednio pokazane. Wysoki obcas lub bardzo wysoki. Nie za długa spódnica, suknia i to dodaje takiej pikanterii. Powinny mieć łydkę i udo nie za wątłe. Lubię takie.

Gość gość
Niska nie może miec długich nóg a młodo wyglądają kobiety szczuple i drobnej budowy o gładkiej i ładnej cerze niezależnie od wzrostu.

Gość gość
Wysoka kobieta tez może być drobnej budowy i miec szczupłą dziewczeca figurę. A niska na długie nogi tylko na szczudłowatych szpilkach .

Gość gość
ja mam 1.61m moja kolezanka ma 1.75m ale jak ja zaloze szpilki 6cm to mam dluzsze nogi od niej :P podejrzewam ze roznica miedzy naszymi nogami wynosi gora 2/3cm

Gość gość
Jak założysz szczudła to masz dłuższe od niej ale obiektywnie i tak krótsze.

Gość gość
6cm to wedlug ciebie szczudla? :D to 15cm to pewnie dla ciebie drabina :D no faktycznie ma takie dlugie nogi bo maja 85/86cm choc moje maja 83cm. ;) ale smiesznie to wyglada gdy stoimy obok siebie na plaskim ona prawie o glowe wyzsza a nogi prawie ze takie same. :D a jeszcze smieszniej wyglada gdy ja zaloze szpilki mam w nich 167cm dalej jestem nizsza o 8cm a i tak mam dluzsze nogi od niej o 3/4cm. :P

Gość gość
Niskie mogą tylko pomarzyć o długich nogach. Gdyby takowe posiadały. to nie byloby kryteria wzrostu dla modelek i miss.

Gość gość
dla mnie modelka nie jest zadna ikona kobiecego piekna. :P jesli by byla to wszyscy powinni wazyc mniej niz 50kg i miec widoczne kosci, a dla mnie to jest wstretne, odpychajace, modelka musi miec dlugi tulow dlugie nogi, rece, a przy tym wazyc 45kg zeby kolona byly grubsze od ud, ja osobisci nie chce wygladac jak chodzaca smierc. modelka jest wieszakiem ktory chodzi i pokazuje ubrania, bo to ubranie ma przyciagac wzrok a nie modelka, modelki maja figury desek a dlugie nogi moze miec niska dziewczyna tak sano wysoka dziewczyna moze miec krotkie nogi

Gość gość
Nie znam wysokiej o krótkich nogach ani niskiej o długich. Niskie maja krótkie nogi i niskie podwozie a wysokie długie nogi i wysokie podwozie.

Gość gość
a ja znam niskie z dlugimi nogami i wysokie z krotkimi nogami ktore maja tylek nizej niz te niskie

Gość gość
To chyba jakies odosobnionevprzypadki w 99% niskie maja krótsze nogi.

Gość gość
zawsze na takich topikach tylko wysokie prują sie najbardziej do niskich, nie odwrotnie chyba dlatego że żyrafy mają kompleksy jednak na tle ich wspaniałego tyczkowego wzrostu

Gość gość
To z tego wychodzi ze ja mam bardzo krótkie bo mam 165 cm wzrostu a nogi tylko 72

Gość gość
Ale to nie żadne kompleksy tylko stwierdzenie faktu ze niskie nie maja długich nóg. Przeciez to tylko jeden aspekt urody bez większego znaczenia.

Gość gość
Po pierwsze drobna kobieta to przede wszystkim szczuplutka kobieta, a nie tylko niska, przykro mi. Po drugie 158 cm - 166 cm to nie jest żaden drobny / krasnali wzrost. 150 cm i 40 kg to jest drobniutka kobieta a nie gruba ok 160 cm :)

Gość gość
gość wczoraj Który krasnal ma nogi 80cm? Wysokie kobiety zawsze bedą miały je dłuższe, posrajcie sie ze zazdrości krasnale... smiech.gif x Czytaj ze zrozumieniem ciole.

Gość gość
7.47 To Ciebie musi zżerać zazdrość o Snooki , że jest taka niska (142 cm) Bo to jest prawdziwie drobna kobieta (o ile jest szczupła przy tym), a nie tam 160 cm - przeciętny wzrost