Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Starania aby złapać go na dziecko i grupa wsparcia.Dziewczyny wpisujmy się!

Polecane posty

Gość gość
dziś zdecydował się żebyś ty się od niego odpierdzieliła koorfiszonie zajadły

Gość gość
Chora psychicznie desperacką ty sobie uroilas coś debilko do kogo ty mówisz i znowu podszywając haha

Gość gość
Ale debilka ten temat to prowokacja hhaha idiotka nie ma jej tu wiesz prowokatorki nawet nie wiadomo do kogo to było adresowane :D Dziwka j******a co mnie obchodzą czyjeś bachory i ile ich macie masz jakich problem to powiedz to tej lasce a nie na forum jeczysz do nie wiadomo kogo żoną jego i weź sobie Porozmawiaj znia a nie szukaj jej na forum i kozaczysz haha

Gość gość
już o wszystkim wie co chcesz odwalić. dostał ode mnie smsa z dokładną informacją. przeczytał odpisał i podziękował za ostrzeżenie. mojego smsa usunął żebyś wściekły koorfiszonie nie dowiedziała się kim jestem

Gość gość
Kiełbasa weź leki :D

Gość gość
Podobno lata za nim kto lata a może ty sobie to wymyśliła tustaswinio i też koloruzujesz i z dziewczynę nie słusznie oskarzasz naiwna debilko masz problem to zalatwiaj go realnie ale widać nie potrafisz bo cię boli wszystko w d**e i wolis, jeczec c na forum tłustą locho samotna i podszywając się po innych na kafe i idawac kogoś desperacko

Gość gość
Ale ją nie jem tabletek debilko nigdy nich nie jadlam ty mnie z kimś mylisz

Gość gość
Tak dostał SMS to patrz jak go wyj***e głupia d***** wiem kim jesteś

Gość gość
no kim jestem pomarszczony koorefski ryju? kim? pisz zapchlona d****** realnie chcesz załatwić to wypierdzielaj do jego domu i gadaj z nim przy żonie a nie na forum ujadasz. szczena ci koorfo opadnie jak ci znów wywali psie gowno na łeb

Gość gość
Tak wywala ale ty mało wiesz haha forumowy klamczuchu

Gość gość
Jesteś chora psychicznie i siedzisz na forum razem z prawnikiem him haha i li locha tłustą z pewnego miasta które nikt nie chce

Gość gość
To prawnik wywala i tu siedzi kilka debili haha

Gość gość
Nic się nie dowiesz głupia szmato mówisz nie prawdę i tak w ogóle nie jestem ta co do niej masz ale a mój a jej facet ma cię w d***e

Gość gość
Anonimowy pozerek gowno bez DNA haha

Gość gość
Wy wszyscy jesteście gownem bez DNA

Gość gość
Ty za to nie masz domu :D tłustą bojazliwa locho idź do swoje norki z przegrancami życiowymi i przezstan komuś coś wmawiac kochanek cię nie chce ją siebie z nim dzisiaj pogadam powie prawdę albo go wyj***e na ulice i zabaczy gdzie pójdzie mieszkać !

Gość gość
Robisz z kogoś dzieje a sama nią jesteś i nie słusznie kogoś obsmarowujesz jak będę chciała to będę miała znim dziecko i nie opowiadający glupot że ją biorę tabletki no ich nie biorę

Gość gość
Dalej wypisuje głupoty a dzisiaj będzie musiał powiedzieć prawdę bo jak nie tłustą locho to go wyj***e i zobaczy jak będzie błagał na kolanach

Gość gość
Czy wy wszyscy jesteście nienormalni???? szczekacie na siebie jak zajadłe psy.....dajcie się wypowiedzieć tym którzy mają coś do powiedzenia a nie usłyszą słowo i zachowują się jakby ich to dotyczyło......zakompleksione wieśniary....

Gość gość
Szmato głupia puszczańska facet cię nie chce do mniej do niego pretensje

Gość gość
przecież on psychiczna k***o mieszka z żoną w domu. ja często u nich bywam a oni u mnie. domu to nie masz ty. wynajmujesz jakąś norę w sypiących się slumsach jeszcze przedwojennych ale to i tak za drogo dla ciebie. teraz głupia k***o będziesz mieszkać pod mostem

Gość gość
Jaka walka o jakąś męską, puszczającą się kurfffę :D Buahahahhahahhaha

Gość gość
Robisz z kogoś puszczalska bez podstawie debilko chra nie pozwolenie żeby jakiś przegrane forumowyi sklocali ludzi bo wypisuje nie prawdę na forum i oskarżają

Gość gość
To nie jest walka prawnik ta k***a j****a dostanie za swoje c***a forumowa przegrane życiowe co są sami nawet w święta bo w używają się na innych

Gość gość
Ale chore debili idioci aż człowieka nosi tylko po ruje bić debili przez taki debili ludzie tracą człowieka a nawę kogoś bliskiego bo mówią nie prawdę

Gość gość
Smaruja ludzi bo są przegrancami taka prawda prawnikiem i te inne szmelce forumowa i te puszczańskie dziwy też bo są sama i każdy ma ich w d***e bo jak można kochać takich ludzi skoro dokuczaj innym i wylewaja swoją nienawiść i podszywając się po innych

Gość gość
Skoro tak p******ilas to to sprawdze żeby się nie zdziwila wiem d***** tłustą że chcesz go mniec a telefon mu sprawdze debilko dzisiaj i powie prawdę szmato j****a k******o trzeba tepic wyzywasz się na mnie za swojego kochasia ty d***** tłustą

Gość gość
Przestano obrażać tego męża i się podszywa po jego żonę debilko pocto by sklocac dalej tłustą locho przegrana samotna bez niczego

Gość gość
Tylko wpisywać nie prawdę tłustą locho i sklocac innych i rozwalac rodziny i i publiczność to najlepiej żeby poczytali i się kłóci li lecz się psycholu przestan się podszywa przegraniu życiowy,

Gość gość
i co z tego przygłupia k***o ze ty zrobiłaś badania dna swojemu bękartowi jak i tak biologiczny ojciec go nie uznał tylko zwiał a twoja matka taka sama k***a jak ty bo wiedziała że się pieprzysz z żonatym pod jej własnym dachem szybciutko ci znalazła grubego łysawego i podstarzałego wieśniaka żeby z tobą się ochajtał. chłop nie wiedział żeś ty k***a zawodowa więc się zgodził a jak tylko do niego dotarło z kim się związał to cię błyskawicznie zostawił. odblokuj swojemu bękartowi możliwość wysyłania prywatnych wiadomości to się szybko dowie że ma matkę dziwkę co świadczyła usługi seksualne żonatym