Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Starania aby złapać go na dziecko i grupa wsparcia.Dziewczyny wpisujmy się!

Polecane posty

Gość gość
/na urodziny nic nie dostałaś. Zapomniał? Ważniejsze sprawy ma na głowie w końcu xxxxx Nic nie zapomniał ryży tłumoku. Zawsze pamięta o urodzinach, imieninach, dniu kobiet i rocznicy ślubu. Zapomniał i to na zawsze o tobie i tym gowienku, które kiedyś wysrałaś wbrew jego woli. Byłaś dla niego tylko wstydliwą przygodą, gdy jedyny raz wypił za dużo będąc z kumplami. No i się przypałętała taka darmowa dajka, co natychmiast zaciążyła

Gość gość
Kurcze, ale ty musisz cierpieć. Pilnuj, by kolejnego na boku nie zrobił, bo zbankrutujecie

Gość gość
Docenia chociaż, że mu wybaczyłaś i udajesz, że nic się nie stało?

Gość gość
Jak żyjesz z myślą, że niewierny mężuś ma dziecko z inną kobietą i nie na płaci co miesiąc? xxxxx Nie myślę o tym w ogóle, bo ty jesteś znana z tego, że lubisz dawać na prawo i lewo, i przecież wtedy wszyscy równo cię rypali, więc tak naprawdę nie wiadomo czyje to dziecko. Z racji tego, że mój mąż ci się podoba i ostro wzdychasz do niego, to chciałaś wmówić jemu, ale ci się nie udało

Gość gość
Echh, no wzdycham wzdycham jak mnie pieści i pożądliwie na mnie patrzy :)

Gość gość
Dalej wałkujecie ten temat? Wstydu nie macie. Wy jestescie kobietami?

Gość gość
Kurcze, ale ty musisz cierpieć. Pilnuj, by kolejnego na boku nie zrobił, bo zbankrutujecie xxxxx O nasze cierpienie i bankructwo się nie martw, bo nawet grosza nikt nie płaci na to dziecko ze zbiorówki. Z resztą znalazł się frajer, który ożenił się z dajką i dał swoje nazwisko również temu dziecku. Niech teraz on się martwi, bo według prawa to właśnie on jest ojcem dziecka ze zbiorówki. Pilnować męża też nie muszę, bo jak widzisz doskonale sam sobie poradził, aby pozbyć się śmierdzącego problemu

Gość gość
Echh, no wzdycham wzdycham jak mnie pieści i pożądliwie na mnie patrzy xxxxxx Masz ty pusta dziewucho szczęście, że za marzenia nie karzą, bo pierdla byś nie wyszła :D

Gość gość
ej cizia a twój były mąż płaci ci na tego dzieciaka co jest nie wiadomo czyj?

Gość gość
Płaci Twój. I robi prezenty. Dlatego Ty na urodziny nic nie dostałaś.

Gość gość
Co ty znów bredzisz? :D Nie płaci ci nawet grosza tak samo jak i pozostali uczestnicy libacji sprzed lat i żadnych prezentów nie robi, bo dobrze wiesz, że żadna siła go do tego nie zmusi, a na ostatnie swoje urodziny dostałam od męża wielki bukiet czerwonych róż, oraz piękny złoty pierścionek. Chcesz zobaczyć? Przyjedź to poświecę ci przed oczami tym pierścionkiem razem z obrączką ślubną. Przecież masz już wprawę w udawaniu kogoś kim tak naprawdę nie jesteś, żeby tylko wepchnąć się do cudzego domu, to i tym razem sobie poradzisz :D

Gość gość
nie ośmieszaj się cizia. gdyby ktokolwiek na tego dzieciaka płacił i jeszcze robił prezenty to nie jęczałabyś na fb, że ci ostatnio życie tak ostro dokopało

Gość gość
przez całe lato sama się włóczyłaś po mieście z tymi dzieciakami. byłaś widziana wielokrotnie przez obcych ludzi którzy wiedzą kim jesteś. jak myślisz co w tym czasie robił twój ukochany? :D

Gość gość
Jak to co? Np. świętował urodziny żony :D

Gość gość
Fajnie, że nowe foty wstawiłaś. :D Jest się z czego pośmiać, bo masz mordę jak niewypał :D