Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Starania aby złapać go na dziecko i grupa wsparcia.Dziewczyny wpisujmy się!

Polecane posty

Gość gość
Upublicznił nie prawdę grubą świnia razem z przegrancami życiowymi ludzie się kłócą przez to chora debilka

Gość gość
Znowu tłustą locha pisze nie prawdę i żeby odwrócić uwagę :D żal mi cię znowu kłamstwo płotki żeby skłócić debilka j****a wymyśla chistorie debilka tłustą :Dgruba kompanie cię w d***e twój kochas woli żonę taka prawda ale tak naprawdę nigdy cię nie chciał sprawdze mu telefon przyzna się dzisiaj jak nie to zobaczymy jak się do d**y co dobiore chowaj się dalej swoje norce z przegrancami

Gość gość
Ktoś mi powiedział, że jest to forum dla niespełna rozumu wieśniar,zachowanie jak z obory,cel życia złapać chłopa i wysrać bachory.Wykształcenie w najlepszym wypadku gimnazjalne,włosy w paski,platynowy blond,albo czarne,tatuaż na kości ogonowej i białe kozaczki.Towarzystwo z dyskoteki w remizie,zaśmiecają tylko forum.Siedlisko głupoty i chamstwa.:-(

Gość gość
kłócisz się z kochasiem? niech ci prawdę powie jak sam cię od k***w wyzywa i znać nie chce a tłustą lochą do tego z pomarszczonym ryjem jesteś ty. jego żona choć ma więcej lat niż ty to super laska przy tobie poczwaro bez mózgu

Gość gość
Ktoś mi powiedział, że jest to forum dla niespełna rozumu wieśniar,zachowanie jak z obory,cel życia złapać chłopa i wysrać bachory.Wykształcenie w najlepszym wypadku gimnazjalne,włosy w paski,platynowy blond,albo czarne,tatuaż na kości ogonowej i białe kozaczki.Towarzystwo z dyskoteki w remizie,zaśmiecają tylko forum.Siedlisko głupoty i chamstwa.:-(

Gość gość
Tylko wpisywać nie prawdę tłustą locho i sklocac innych i rozwalac rodziny i i publiczność to najlepiej żeby poczytali i się kłóci li lecz się psycholu przestan się podszywa przegraniu życiowy,

Gość gość
Jesteś tłustą i samotna a i nie wtracaj w to żony męża tej kobiety idiotko do rozmowy głupia d***** zdaje się że to ty masz problem samaze sobą od dawna ywoj kochanek ma cię w d***e i fantazjujesz o nim idiotko nie wtracsj osób trzecich do rozmowy i nie gadaj o nich debilko włączona przegrana suko bez mózgu i omawiające rzeczy które są nie prawda i sklocajaca wszystkich bliski to że ciebie niktt nie kocha nie znaczy że musisz wszystkim do******lac posła suko

Gość gość
Nawet w telewizji mówią o takich jak ty i twoich kolegą ch przegrancami co w używają się w sieci bo są nie kochani

Gość gość
sama z mężem się skłóciłaś tępa k****. chłop się z tobą ożenił uznał cudzego bękarta a ty dalej się puszczałaś z kim popadnie. w końcu ludzie mu donieśli. miej pretensje sama do siebie że już męża nie masz a ten żonaty co tak za nim latasz to na ciebie sra bo on kocha swoją żonę i nigdy się nie rozwiedzie choćbyś go codziennie na kolanach błagała

Gość gość
Nie wściekaj się tak kiełbasa bo ci żyłka pierdząca pęknie. :D Kochaś święta spędzi z żoną i nawet o tobie nie pomyśli :D

Gość gość
I właśnie wtrąca osoby trzecie do kłótni między nimi zawistne Litwy przegrane które nikt nie kocha i się mszcza tak żeby taka osoba co ma szczęście żeby stracila bo pni są nieszczęśliwi to wszyscy muszą tłustą Dziwka grubą nie chce cię on i dzisiaj bowiem prawdy głupia k***o i więcej nie napisze do niego a sproj to żeby wyplujesz mam twój numer

Gość gość
Co za ostra walka o puszczającego się chłopa :D

Gość gość
Zamknij ryj nikt o niego nie walczy i nie mowa o nim tłustą d***** tylko o twoim kochasia tłustą debilko

Gość gość
O którym fantazjujesz i cię nie chce dzisiaj sprawdze mu telefon głupi a tłustą krowo idź do swoje norki

Gość gość
Chora tłustą szmata myślisz że coś p********ie i mnie to ruszy nie mam kochanka ani nie jem tabletek a dziecko będę miała jak pede chciała to mój mąż nie twój idiotko ty jesteś bez mózg dlatego zresztą tabletki i kto by chciał z Starra panna bachory i jeszcze dziewica

Gość gość
Nie wolałybyście porządnego chłopa? Lepiej tłuc się o puszczalskiego :O

Gość gość
Idź powiedz że go kochasz tłustą świnia stara panno to cię wysmieje :D

Gość gość
Tu się nikt o niego nie biją ją przynajmniej nie facet ma zone a ta idiotka p******ilas głupoty boże i płotki rozpuszcza nie prawdziwe i upublicznił na forum i wrzuca zdjęcia na forum

Gość gość
ty nie masz już męża kiełbasa stara tępa k****. to jest mąż ale innej kobiety. nie rozwiódł się z nią i nigdy nie rozwiedzie więc nie mógł się z tobą ożenić bo w polsce bigamia jest karalna kretynko

Gość gość
nie jestem starą panną debilko. jestem żonaty i dobrze znam tego co za nim tak latasz wywłoko bez mózgu

Gość gość
Nie obrazaj mnie sam nie masz mózgu od dawna debili jeden i jusie odezwa kilka nickow tłustą szmata żeby zakryć siebie bo się boi debilka tłustą

Gość gość
Ale p*****la historię :D jebne o kim ty p********z tłustą szmato mam męża idiotko haha plotuj dalej i sklocajaca ludzi forumowa przegrance i opowiadanie nie prawdę a jego żoną przez sto się rozstania i kłócą bo pomyślałem że to prawda debile jedne zazdrosne klamczuchu płatkami nie prawda możecie krzywdzić nie winnych i szczęśliwych ludzi zazdroszcze forumowa przegrance że oni nic nie maja jak można kochać taki ludzi skoro maszcza się na nie winnych ludzi za swoją głupotę i

Gość Piotr kumpel kochasia
Pisz ty po polsku kiełbasa, bo nie wiadomo o co ci chodzi. Kochaś cię nie chce, nie kocha cię i już dawno mu się znudziłaś :D Byłaś dobra tylko do obciągania jak sobie wypił i do kibelka nie chciało mu się iść :D Tak wszystkim mówi :D

Gość gość
Albo co nie którzy zazdroszcze żoną temu powodzenia że na takich singli nikt nie leci ca są sami bo żonaci mężczyźni to są zajęci z poważnych powodów maja coś w sobie i coś potrafią a single w wieku 30 lat to coś nie chalo

Gość gość
I dalej piwrdolo kłamstwa szkoda mi na idiotów czasu bekna za płoty zobaczymy po cichu do celu dojde za nie prawdę

Gość gość
Nie sypialam znim i nie jestem kiełbasa debile jedne masz dowody na to to podaj proszę przynieść mi do do tłustą k***o

Gość gość
kiełba a jak ty poznałaś tego swojego kochasia? przecież to 10 lat starszy facet od ciebie

Gość gość
Tłustą k***a udaje faceta Świną idź do swojej norki i tak cię nie zobaczy więcej tłustą swinio

Gość gość
tłusta świnia to jesteś ty stara k***o obciągaro i spijaczko moczu cudzym mężom po chlańsku